Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اشتباه شنیدی :D گاچاهای قدیمی پیتی ندارن چون اون موقع اصلا همچین چیزی باب نشده بود ولی الان 3-4 سالی هست تقریبا همه گاچاها پیتی دارن تازه هم شمارنده پیتیشون کمتره هم احتمال 5 ستاره گرفتنشون بیشتره. گنشین احتمال 5 ستاره گرفتنش وحشتناکه من به شخصه که این همه بازی گاچایی میکنم هیچ بازیی با درصد به این پایینی ندیدم. اون فیت که معروفه به پایین بودن ریت ssr درصدش 1ئه اینجا 0.6ئه :|

اخه مسئله اینجاست که به نظرم گنشین همینی که هست نمیمونه و شک نکن خیلی تغییرات میکنه مثل همه بازیای گاچایی دیگه. کم کم مودای مختلف بهش اضافه میشه چیزای سخت تر میاد و اونجاست که یه شخصیت c0 با c6 اختلافش خیلی معلوم میشه. اگه بازی چیزی اضافه نکنه اتفاقا خسته کننده میشه چون نمیشه که تا چند سال همین روند رو داشته باشه

آخه این یه مشکل دیگه گنشین رو نشون میده اینکه همه بنرا لیمیتدن که خیلی خیلی مسخرست :| بازیای دیگه بنر لیمیتد یه چیز خیلی هایپیه و هر چند ماه یه بار اتفاق میوفته مثلا هر 4-5-6 ماهی چیزی ولی اینجا کلا همه بنرا از روز اول غیر keq لیمیتدن و شخصیتایی که تو بنر همیشگی هستن خیلی کمن برا همینه که احتمال دوپ گرفتن اون شخصیتات زیاده. خیلی از بازیا تازه وقتی تو بنر یه شخصیت رول میزنی اگه 5 ستاره باشه حتما 5 ستاره بنره برا همین دیگه دست خودته که میخوای دوپ بگیری یا نه

آره 4 ستاره ها اوضاعشون خیلی بهتره مخصوصا اینکه تو شاپ هم میان ولی خب به شخصه برا 4 ستاره بازی نمیکنم :D مگر اینکه خیلی با طرف حال کنم :D

باید امیدوار باشیم شخصیتای 4 ستاره جدید رو سرنوشت این 2 سلاح جدید 4 ستاره رو منجر نشن که تو بنر فعلی سلاح ها 2 تا سلاح 4 ستاره لیمیتد داریم :|

والا چی بگم، شما تجربه ات بیشتره و بهتر میدونی :))

اصلا چرا شخصیت تکراری رو باب کردن؟ خیلی مسخره اس به نظرم :-" توی هیچ بازی ای همچین چیزی نداشتیم .

اگه یه روزی محتوای بازی برای ما پلیرهای اولیه خیلی سخت بشه اونوقت دیگه به نظرم نباید بیشتر از این خودمون رو زجر بدیم.
یعنی فقط منم در حد مرگ هایپ la signora ساما هستم ،،، یعنی خودشو و کاتالیستش رو با هم میخوام

تنها ۶ ستاره حق بازی
آره فقط تویی:)) من حتی به اون unknown god هم علاقه ای مدارم :D

• Like
Reactions: cloud _ strife

اصلا چرا شخصیت تکراری رو باب کردن؟ خیلی مسخره اس به نظرم :-" توی هیچ بازی ای همچین چیزی نداشتیم .

اگه یه روزی محتوای بازی برای ما پلیرهای اولیه خیلی سخت بشه اونوقت دیگه به نظرم نباید بیشتر از این خودمون رو زجر بدیم.

با شخصیت تکراری میتونن جیب whale هارو خالی بکنن :D

بدتر از یوتیوبرای آدمیزادی این vtuber هان تو خرج کردن. یوتیوبره باز یکم قاطی میکنه که پول میده ولی این vtuber ها هیچ حسی نسبت به چند صد دلار خرج کردن برا c6 کردن شخصیتا ندارن :|

یعنی فقط منم در حد مرگ هایپ la signora ساما هستم ،،، یعنی خودشو و کاتالیستش رو با هم میخوام

تنها ۶ ستاره حق بازی
اون که 100% ! اصلا تو این بازی هر کاراکتر بانویی که تو همین رنج آناتومی باشه(همین جین و نین و ...) کاملا حمایت من رو داره:-"
اون دختر مخترا برا خودشون:p

شخصیت تکراری حکمتش اینه که بالاخره تو گاچا شخصیت تکراری در میاری دیگه...(اگر نیاری که گاچا نیست:-" ) بعد یک مدت هم کاراکترها بیشتر میشن، احتمال گرفتن کاراکترهای تکراری برای پلیرهای قدیمی روز به روز بیشتر میشه

اگر به هیییچ دردی نخوره خو فقط فحش کش میکنند سازنده ها رو:-"
اینجوری باز یکم صدای ملت کمتر/دیرتر در میاد:-"

مثلا الان همه داریم تلاش میکنیم شخصیت های محبوبمون رو C6 کنیم، اگر از اول تمام این قدرت ها رو داشتن که انگیزه ای برای گرفتنشون نبود، و با همون دومین دونه ای که میگرفتیم فحششون میدادیم:-"

یه چندوقت دیگه با این سرعت کاراکتر جدید دادن، همه/اکثر کاراکترهای 4* فعلی رو C6 کردیم، اون موقعست که از پوچی های کارت کشیدنمون میگیم!
و اون موقعست که سیستم های جدید اضافه میکنند که دوپ هامون آپگرید جدید بدن به کاراکترمون:-"

کلا توی بازی گاچا دوپ گرفتن اجتناب ناپذیره، ولی باید یه بالانسی رعایت بشه! نه اونقدر بی ارزش باشه و نه اونقدر خفن!
متاسفانه اینجا جز بیش از حد با ارزش هاست :|

در مورد خط آخرم منم تو تیم مازیارم:دی :-" و مطمئن باش تیم شلوغی هم هست بین فن بیس>:)

فایده ش براش چیه؟ و هیچ لذتی ویش زدن براش نمونده
اینا بازی نمیکنند:-" کار میکنند :p

البته خوب خیلیاشون گاید مینویسن، بیلد میبندن و ...
یوتیوبرن دیگه، با داشتن این چیزا معروف میشن، بیننده هاشون زیاد میشه و در نهایت $$$ !

اما یوتیوبرهای Whaleه این مدلی جذاب نیستن...به درد بقیه ی whaleها میخورن:-"
ما اونایی که حق انتخاب مختلف به عنوان یک F2P میزارن جلومون نهایت برامون جذاب باشه:دی
کاراکتر C6 اونم 5 ستاره از کجا بیارم که اصلا مهم باشه قدرتش برام:-"

فردا ده تا استاندارد میزنم ، ده تا بنر
یعنی میشه یکیش جین بده ، یکیش آکوئیلا
یا یکیش مونا بده یکیش لاست پرایر

پیتی جفتشونم ۶۰
اون که 100% ! اصلا تو این بازی هر کاراکتر بانویی که تو همین رنج آناتومی باشه(همین جین و نین و ...) کاملا حمایت من رو داره:-"

شخصیت تکراری حکمتش اینه که بالاخره تو گاچا شخصیت تکراری در میاری دیگه...(اگر نیاری که گاچا نیست:-" ) بعد یک مدت هم کاراکترها بیشتر میشن، احتمال گرفتن کاراکترهای تکراری برای پلیرهای قدیمی روز به روز بیشتر میشه

مثلا الان همه داریم تلاش میکنیم شخصیت های محبوبمون رو C6 کنیم، اگر از اول تمام این قدرت ها رو داشتن که انگیزه ای برای گرفتنشون نبود، و با همون دومین دونه ای که میگرفتیم فحششون میدادیم:-"

یه چندوقت دیگه با این سرعت کاراکتر جدید دادن، همه/اکثر کاراکترهای 4* فعلی رو C6 کردیم، اون موقعست که از پوچی های کارت کشیدنمون میگیم!
و اون موقعست که سیستم های جدید اضافه میکنند که دوپ هامون آپگرید جدید بدن به کاراکترمون:-"

کلا توی بازی گاچا دوپ گرفتن اجتناب ناپذیره، ولی باید یه بالانسی رعایت بشه! نه اونقدر بی ارزش باشه و نه اونقدر خفن!

در مورد خط آخرم منم تو تیم مازیارم:D:-" و مطمئن باش تیم شلوغی هم هست بین فن بیس>:)
196644

در مورد بحث های گاچاییتون ،،، همتون با این دنیا آشنایی دارید،، مسئله اینه اگه لذت میبرید بازی کنید، اگه لذت نداره خوب وقت تلف میکنید

بدبختی همتون هم سفیدید ماشاالله، ، اگه یه سیاه مایل به قهوه ای مثل من بودید با لول ۵۴ و ۳۶۰ تا ویش فقط ۳ لجند ، فکر کنم هر روز میهویو رو سیخ میزدید ،، حالا این کارکتر ،، نیاز نیست راجع به ارتیفکت چیزی بگم

بعدم من تازه دیروز چایلد رو زدم ،،، محتوی تو این دنیا بیش از صد هزار تا پریمو جم ارزش داره ،،

آخرین ویرایش:
فردا ده تا استاندارد میزنم ، ده تا بنر
یعنی میشه یکیش جین بده ، یکیش آکوئیلا
یا یکیش مونا بده یکیش لاست پرایر

پیتی جفتشونم ۶۰

View attachment 196644

در مورد بحث های گاچاییتون ،،، همتون با این دنیا آشنایی دارید،، مسئله اینه اگه لذت میبرید بازی کنید، اگه لذت نداره خوب وقت تلف میکنید

بدبختی همتون هم سفیدید ماشاالله، ، اگه یه سیاه مایل به قهوه ای مثل من بودید با لول ۵۴ و ۳۶۰ تا ویش فقط ۳ لجند ، فکر کنم هر روز میهویو رو سیخ میزدید ،، حالا این کارکتر ،، نیاز نیست راجع به ارتیفکت چیزی بگم

بعدم من تازه دیروز چایلد رو زدم ،،، محتوی تو این دنیا بیش از صد هزار تا پریمو جم ارزش داره ،،
رابطه ی بین گیمرها و گاچاها رابطه ایست از جنس نفرت و عشق! :-" :))
یعنی بازی رو دوست داری، دوست داری توش پیشرفت کنی و ...

ولی بعضی وقتا حالت بهم میخوره ازش:)) بعضی وقتا میخوای بزنی پاکش کنی!(و شاید هم پاک بکنی!)
ولی باز برمیگردی:)) :-"

کلا رابطهه انقدر خطی و ساده نیست:)) :-"

بعضی وقتا هم حالت بهم میخوره، ولی به خاطر اینکه میدونی فلان بنری قراره Xماه دیگه بیاد، فقط به امید اون ادامه میدی که عقب نیفتی از بازی:-"

چه طوری میشه یه ویتیوبر شد ؟:-"

صدای درست و حسابی داشته باش - اینترنت سوپر خفن - یه سیستم گیمینگ درست و حسابی - زبان انگلیسی یا ژاپنی فول

کدومشو داری؟ :D همشو باید داشته باشی :D آهان و پول :))

فایده ش براش چیه؟ و هیچ لذتی ویش زدن براش نمونده

آره آقا بدن آدم سلامت باشه بقیه چیزا مهم نیست :D

در مورد خط آخرم منم تو تیم مازیارم:D:-" و مطمئن باش تیم شلوغی هم هست بین فن بیس>:)

مشکل اینجاست که شخصیتی با این آناتومی و اون لباس ها چطور میخواد توی یه بازی اکشن بجنگه؟ از همین حالا دارم صدای بویینگ بویینگش میشنوم مگه اینکه لباس تابستونه بپوشه یا اینکه مثل روزاریا نرفش کنن :D

نه خو اصلا چرا شخصیت تکراری بگیری در وهله اول؟

ایناها همین حالا من دو نفر رو کامل کردم و اضافه هم گرفتم ولی برای اضافه هام هیچ چیز با ارزشی گیرم نمیاد.

والا صفحه ردیتتون که خیلی خلوته :D
صدای درست و حسابی داشته باش - اینترنت سوپر خفن - یه سیستم گیمینگ درست و حسابی - زبان انگلیسی یا ژاپنی فول

کدومشو داری؟ :D همشو باید داشته باشی :D آهان و پول :))

آره آقا بدن آدم سلامت باشه بقیه چیزا مهم نیست :D
ای بابا، فقط همون گزینه آخر مشکل ساز شد، باقی رو میشد جور کرد ها :))

مشکل اینجاست که شخصیتی با این آناتومی و اون لباس ها چطور میخواد توی یه بازی اکشن بجنگه؟ از همین حالا دارم صدای بویینگ بویینگش میشنوم مگه اینکه لباس تابستونه بپوشه یا اینکه مثل روزاریا نرفش کنن :D

ایناها همین حالا من دو نفر رو کامل کردم و اضافه هم گرفتم ولی برای اضافه هام هیچ چیز با ارزشی گیرم نمیاد.

همون طور که لیزا و نینگ می جنگن دیگه ،، قرار نیست شمشیر زنی کنه، یا هنر های رزمی با polearm نمایش بده ،،، ملکه یخیه

حالا از جین چیزی نمی گم که با یه سایز کوچیک تر همه جوره هنر نمایی میکنه

آخرین ویرایش:

خط اول شوخیه یا جدی؟ :-" یه جوری میگی انگار تا حالا انیمه ندیدیا:D لباس خیلی مهمه تو انیمه ها؟ :-" حالا جدا از اینکه کاتالیست باشه خیلی هم راحته جنگیدن، می ایسته یه کتاب میگیری جلوت و بقیه رو میترکونی:D

گفتم که چرا دوپ بگیری! اگر نگیری که گاچا نیست:)) اگر گاچا نباشه که سود نداره! اگر سود نداشته باشه که این همه بازی نمیساختن تو این سبک و مطمئنا اینم نمیساختن و انقدر آپدیت و ... مجانی نمیدادن اصلا:-"
کل هدف اینه که تو برای یک چیز شانسی پول بریزی وسط و قمار کنی!(لوت باکس/گاچا)
ولی میان با همین قابلیت های دوم ها کاری میکنند کمتر Rage کنی:-"

فعلا دوتا کاراکترت اینجوری شدن...بزار بیشتر و بیشتر بشه، سه سال دیگه که بازی کردیم و باربارا گرفتیم همچنان بهت میگم:))
ولی خوب تا سه سال دیگه کاری شاید بکنند که از گرفتن باربارا اونقدرا ناراحت نشی:-" (شاید:-" )

صفحه ردیت هم بزار بنده خدا خبری از حضور واقعیش تو گیم پلی بشه و ببینند داره میاد، اون موقع شلوغ خواهد شد:p
الان بییه کا اکترها تو داستانند و داستان دارن و کو دیالوگ های بقیه هستن، میشه از همین رابطه ها و ... هم براشون سوژه آرت و کمیک ساخت:-"
این بنده خدا فعلا هیچ که هیچه، فقط دوجا اومده کرم ریخته:-"

همون طور که لیزا و نینگ می جنگن دیگه ،، قرار نیست شمشیر زنی کنه، یا هنر های رزمی با polearm نمایش بده ،،، ملکه یخیه

حالا از جین چیزی نمی گم که با یه سایز کوچیک تر همه جوره هنر نمایی میکنه

ولی از این استقبال میشه ها :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or