Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
واقعا؟ ولی من یادمه که یه نفر بود که برای چیلده ویش میزد و همش نینگ میگرفت عا :))

من این دو روز با گوشی فقط بازی میکردم، باس های هفتگی رو نمیشه زد ولی برای ماموریت های روزانه و فارم ley line بد نیست.

آره بازی اوایل محتوی خوبی داشت ولی به مرور خشکسالی شد، البته یه مقدار هم تقصیر خودمون هست که زیاد بازی میکردیم ولی به نظر مپ همین که لازم نیست هر روز ۳ ساعت وصل باشیم یه مزیت هست چون اونجوری واقعا از کار و زندگی میوفتیم :D

:)) من نبودم :-" من 10k جم جمع کردم گذاشتم آپدیت 1.1 که چیلده اومد ویش زدم. حاصل اون 10k شد 5 تا نین :)) مونا، بیدو و Diona و .. تا قبل همین ویش زدن گفتم شبیه این یارو بودم دیگه، ترکیب کایا - باربارا - آمبر و Traveler (چه ترکیب خفنی هم بود خدایی :x)

آره اونا رو میشه ولی واسه لول آپ Xiao باید باس میزدم که نمیشد (باس هفتگی اینا هم به کنار) داستان رو هم نمیشه رفت.
موافقم سر مصرف رزین ها وقتم زیاد میرفت ! اواخر ley line رو گفتی خیلی صرفه جویی شد تو وقتم کلی هم متریال میگرفتم.

یه گاچا دیگه پیدا کنید بریم :دی:))

پ.ن: BoxBox احتمالا داره روی اکانت سوم کار میکنه :-"

:)) من نبودم :-" من 10k جم جمع کردم گذاشتم آپدیت 1.1 که چیلده اومد ویش زدم. حاصل اون 10k شد 5 تا نین :)) مونا، بیدو و Diona و .. تا قبل همین ویش زدن گفتم شبیه این یارو بودم دیگه، ترکیب کایا - باربارا - آمبر و Traveler (چه ترکیب خفنی هم بود خدایی :x)

آره اونا رو میشه ولی واسه لول آپ Xiao باید باس میزدم که نمیشد (باس هفتگی اینا هم به کنار) داستان رو هم نمیشه رفت.
موافقم سر مصرف رزین ها وقتم زیاد میرفت ! اواخر ley line رو گفتی خیلی صرفه جویی شد تو وقتم کلی هم متریال میگرفتم.

یه گاچا دیگه پیدا کنید بریم :D:))

پ.ن: BoxBox احتمالا داره روی اکانت سوم کار میکنه :-"
ویش های معمولی رو چی؟ اونا که زدی دیگه؟ :))
ای کلک، باربارا با آپدیت ۱.۱ رایگان شد، اعتراف کن که برای ونتی هم ویش زدی :)) (دادگاه تفتیش عقاید :)) )
آره تیم واقعا خوبی بود، ولی من هیلر نداشتم و با نوئله و لومینه و امبر و لیزا بازی میکردم، از اول کایا توی تیم نمی آوردم :D یه ماموریتی بود که باید سه تا حفاظ دور یه صندوق رو باز میکردیم، دو روز درگیرش بودم تا دو تا از کمپ ها رو خالی کردم و دو تا از حفاظها رو باز کردم، بعد رفتم سراغ سومی و یه چلنج بود که هر کاری کردم نشد تمومش کنم چون اون موقع همین اسلایم کوچولوها هم برام خیلی سخت بودن:D
بعد این ماموریت رو از یه دکتری گرفته بودم، یه دونه آرتیفکت پیدا کردم اسمش ساعت دکتر بود، رفتم پیش همون دکتره و هی دیالوگ هاش رو رد میکردم ببینم ساعتش رو پس میگیره و جایزه منو بده یا نه :)) (تیپیکال نقش آفرینی پلیر :)) )
یادمه ژینکیو گرفتم و چقدر ذوق زده شدم که یه چهار ستاره جدید گرفتم و چقدر سریع ضربه میزد ولی بعد دیدم دمیج افتضاحه میده دیگه آپدیتش نکردم تا همین امروز :))
اون اوایل وضع بازی هم خیلی داغون بود، نسخه موبایلی پر از باگ بود، خود نسخه پی سی مدام نتش قطع و وصل یشدو میپرید بیرون و یه دامین داستانی رو شاید ده بار رفتم. چقدر سر شناسوندن دسته مکافات داشتم و چقدر سرچ کردم و نرم افزار گرفتم تا بالاخره برای اولین بار لانچر استیم نصب کردم‌ و بعد هر سری که وارد میشدم باید میرفتم تنظیمات میزاشتم روی دسته و تا یه مدت سلکت و استارت دسته کار نمیکرد و برای تعویض پارتی میرفتم دامین :)) اولین باری که فاتویی ها رو دیدم :)) بعد تا یه مدت اصلا داستان رو دلم نمیومد جلو ببرم و فقط نقشه رو میگشتم ولی صندوق ها باز نمیکردم چون فکر میکردم توی ورلدهای بالاتر جوایز بهتر میدن.
بعد فهمیدم هر کی تا قبل آپدیت ۱.۱ به ادونچر رنک ۲۰ برسه باربارا رایگان میگیره و دیگه دیوانه بار بازی میکردم، حتی توی اداره وسط جلسه ور دست رییسم سرم توی گوشیم بود :)) چقدر اون فیشل رایگان چسبید:))
خلاصه چه ماجراهایی داشتیم, از هیچ رسیدیم اینجا :D

برای باس ژیائو خو کمک میگرفتی از بچه ها :D هفتگی ها هم همینطور :D

نه ممنون، من که همین برای اول و آخرم بسه :)) اگه روز اول میدونستم اینقدر اعتیاد آوره شاید اصلا شروعش نمیکردم :D

والا یه روز قبل از اتمام سربازیش گفت از فرداش دیگه یه بند از صبح تا شب پای بازیه، ولی از فرداش دیگه پیداش نشد :)) اون اکانت دوم هم خیلی وقته ول کرده :D

---------------؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛-؛؛-؛؛؛----؛-:--------
جوگیر شدم و سه تا از آرتیفکت های البدو عوض کردم، یکی نوبلس و دو پترا ها که خوب آپ نشده بودن رو با یه نوبلس دیگه و دو تا گلادیاتور عوض کردم. این دفعه خوب آپ شدن و ۴۰ درصد کریت دمیج اضافه شد ولی در عوض geo دمیج و کریت ریتم کم شد و الان کمتر دمیج زیاد میده. دمیج کریتیکال از ۶k شد ۹k ولی به ندرت. حالا هر وقت حوصله داشتم باید یه تاج نوبلس با کریت ریت براش بگیرم.

بنر رسمی هو تائو :D

View attachment 196609

I can't wait to pull my 10th Xingqiu :|
همین یه نفر باعث شد که در مورد ویش زدن دچار تردید بشم :))

با بر و بچ لیو بنر تشکیل داده :))

همم 4 ستاره های بنر عالین و نکتش اینه که 5 ستاره بنر پایروئه 4 ستاره پایرو هم تو بنر هست

همم 4 ستاره های بنر عالین و نکتش اینه که 5 ستاره بنر پایروئه 4 ستاره پایرو هم تو بنر هست
آره رو دست خوردیم، خودم فکر میکردم نوئله، فیشل و این پسر یخیه باشن، هیشکی حتی فکرش هم نمیکرد که ژیانگلینگ باشه. البته ژیانگلینگ برای کاراکترهای پایرو ساپورت خوبیه:D فکر کنم اینو گذاشتن که اگه ملت هو تائو نگرفتن حداقل یه پایرو نیزه ای داشته باشن:D

اگر به جای ژیانگ لینگ، بنت رو گذاشته بود، این بنر برام عالی بود:)) :-" پسر آبیه که تو تیمم هست الانم(البته نه باس ها...در حد ماموریت های داستانی و روزانه و ... )

پسر یخیه هم خیلی دوست میدارم یه روزی بیارم تو تیمم! بنده خدا بهش فرصت نمیرسه :(

افتادم تو لیو این چند ساعت اخر فعالیت فستیوالی میکنم ...
..........

مضخرف ترین بنر ممکن برای من شد ، همون بنر گانیو شد بدون نویل ، یه کم به لیزا ، امبر و ریزور و کایا و و فرصت بدن جزام نمیگیرن

شاپ ؟ شاپ جدید چی شد

اگر به جای ژیانگ لینگ، بنت رو گذاشته بود، این بنر برام عالی بود:)):-" پسر آبیه که تو تیمم هست الانم(البته نه باس ها...در حد ماموریت های داستانی و روزانه و ... )

پسر یخیه هم خیلی دوست میدارم یه روزی بیارم تو تیمم! بنده خدا بهش فرصت نمیرسه :(
دو تا بنت که پشت سر هم نمیزارن، تازه اون مال بنرهایی هست که کمتر هایپ هستن :D الان منم میخواستم بعدا از نوئله استفاده کنم ولی ضایع شدم، به اندازه کافی گلیتر ندارم که توی این دو روز از شاپ بگیرمش، نهایت دیگه مجبورم صبر کنم تا بنرهای بعدی، به جای نوئله هم blackcliff pole رو میگیرم و میزارم روی ژیائو، شاید دمیجش بهتر شد :-<
امیدوارم حداقل پسر یخیه رو یکی ازش بگیرم که تیم چهار ستاره هام دیگه کامل بشه:D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
نگاه دقیقتر به دش و اسپرینت هو تائو :D اگه پایرو افکت هم داشته باشه خیلی خوب میشه :D

View attachment Here's Proof that Hu Tao's Dash _ Sprint is nothing like Mona's. Source- Lumie and @dimbreathj...mp4

دو تا بنت که پشت سر هم نمیزارن، تازه اون مال بنرهایی هست که کمتر هایپ هستن :D الان منم میخواستم بعدا از نوئله استفاده کنم ولی ضایع شدم، به اندازه کافی گلیتر ندارم که توی این دو روز از شاپ بگیرمش، نهایت دیگه مجبورم صبر کنم تا بنرهای بعدی، به جای نوئله هم blackcliff pole رو میگیرم و میزارم روی ژیائو، شاید دمیجش بهتر شد :-<
امیدوارم حداقل پسر یخیه رو یکی ازش بگیرم که تیم چهار ستاره هام دیگه کامل بشه:D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
نگاه دقیقتر به دش و اسپرینت هو تائو :D اگه پایرو افکت هم داشته باشه خیلی خوب میشه :D

View attachment 196613
بنت رو نمیزارن تو بنرهایی که من میخوام خو:(

منم نیزه راست و درست ندارم...ولی باز میخوام کاراکتر نیزه ای بکشم:)) تازه بعد از این، روزاریا هم بیاد اونم هست:)):-" (قشنگ تیم فول نیزه!!! :)) احتمالا برای فارم سنگ ها، تنها گزینه ای که دارم، نوئله رو باید وارد تیم کنم:|:)) ) (ویرایش: الان یادم اومد بیدو و ریزور هم داریم! خوب 100% یکی از اینا میاد در صورتی که تیمم فول نیزه بشه:-" )
البته همش به شرطیه که هوتائو بگیرم:-"

در مورد هوتائو...کاش به جای پروانه ها، افکت روحش رو داشت:-" خیلی باحاله اون روحه:))

بدبختیه ها، تا قبل از این همه میگفتن هو تائو آشغاله چون بیس اتکش کمه ولی الان از همه طرف دارن میکوبونش که میهویو باید نرفش کنه و طرفداراش تاکسیک هستن و اینا... چرا؟ اکثرا چون احتمال میدن از باقی DPS ها بیشتر دمیج بده :| طرف فقط توی اسکیل مود اتکش زیاد میشه و برستش هم بیشتر هیلینگه تا دمیج. آخه چرا این همه هیت ؟:|

بدبختیه ها، تا قبل از این همه میگفتن هو تائو آشغاله چون بیس اتکش کمه ولی الان از همه طرف دارن میکوبونش که میهویو باید نرفش کنه و طرفداراش تاکسیک هستن و اینا... چرا؟ اکثرا چون احتمال میدن از باقی DPS ها بیشتر دمیج بده :| طرف فقط توی اسکیل مود اتکش زیاد میشه و برستش هم بیشتر هیلینگه تا دمیج. آخه چرا این همه هیت ؟:|
دیلوک ، ژیایو سیمپ ها ...:-"

بنت رو نمیزارن تو بنرهایی که من میخوام خو:(

منم نیزه راست و درست ندارم...ولی باز میخوام کاراکتر نیزه ای بکشم:)) تازه بعد از این، روزاریا هم بیاد اونم هست:)):-" (قشنگ تیم فول نیزه!!! :)) احتمالا برای فارم سنگ ها، تنها گزینه ای که دارم، نوئله رو باید وارد تیم کنم:|:)) ) (ویرایش: الان یادم اومد بیدو و ریزور هم داریم! خوب 100% یکی از اینا میاد در صورتی که تیمم فول نیزه بشه:-" )
البته همش به شرطیه که هوتائو بگیرم:-"

در مورد هوتائو...کاش به جای پروانه ها، افکت روحش رو داشت:-" خیلی باحاله اون روحه:))
رسم روزگار همینه باید باهاش بسازی :))

روزاریا که بدبخت با همون نیزه های کرفتی هم کارش راه میوفته، مشکلی نداره :D یه تیم ادونچر بساز برای فارم کردن و پازل حل کردن و یه تیم هم بساز به عنوان تیم اصلیت. آدم که همیشه سنگ فارم نمیکنه.
میگیری ایشالا :-"

اون فکر کنم به خاطر فرهنگشون باشه :-"

• Like
Reactions: cloud _ strife
رسم روزگار همینه باید باهاش بسازی :))

روزاریا که بدبخت با همون نیزه های کرفتی هم کارش راه میوفته، مشکلی نداره :D یه تیم ادونچر بساز برای فارم کردن و پازل حل کردن و یه تیم هم بساز به عنوان تیم اصلیت. آدم که همیشه سنگ فارم نمیکنه.
میگیری ایشالا :-"

اون فکر کنم به خاطر فرهنگشون باشه :-"
رسم بدیه:(

همونم فارم متریال میخواد خو... بعد از ایونت کلا سراغ اون استخون اژدهاها نرفتم اصلا! سنگ مخصوص دراگون اسپاین هم کم فرصتش پیش اومده فارم کنم:-"

در مورد دو تیم هم...حسش نیست:دی و واقعا لازم نمیشه:-" آخه تو محیط گشتن وسط همین ماموریت های روزانه و فرعی اتفاق میفته! ممکنه حسش بیاد مثلا از این چالش های تیرکمونی ببینم، دو ثانیه امبر رو بیارم داخل:-"
دیگه تیمی که بستم باهاشون همه جا میرم دیگه! نهایت هر باس فایت، کاراکتری که به دردم نمیخوره رو تعویض میکنم:-"

گل بگیرن این فرهنگ رو که اینجوری شاید هاللوین رو هیچوقت نبینیم:p
ولی من از الان نگرانم اینا برای تابستون برنامه ای دارن یا نه:-" اگر برنامه ی خوبی نداشته باشن ناامید میشم:( :-" (وایفو لباس( !!!! ) تابستونه:p ) گاچا هست و مهم ترین ایونت سالش:)) (نهایت در رده دوم ولنتاین از نظر وایفویی ، و بعد هالووین:دی ، البته به شخصه حال و هوای هالووینی رو تو هه بازی ها بیشتر میپسندم:-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or