Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:

196813

سلام علیکم

تا لول ۱۲

crit rate : 3.9 تاحالا کریت ریت با این درصد ندیده بودم
atk : 4.7
atk: 69
crit dmg : 7.8

بعد شانسی های من فقط محدود به کارکتر نیست

علیکم السلام
سلام علیکم

بدون شرح یعنی این ،،، جز جگر یعنی این ،

اصلا این اشتباه رو نکن ،، تا این ویدئو های خفن بودنش و مقایسش با باقیه dps ها رو یوتیوبر ها بدن بیرون و پر بازدید بشه بنرش تموم شده بود ،، حداقل ده روز اول بنرش با امبر یخی رد شد ،، حداقل تو کامیونیتی ایرانیش رو که مطمئنم ۹۰ درصد اسکیپش کردن ۔۔۔۔ من خودمم که ویش زدم تو بنرش به خاطر نوئل بود اولش ،، و هر چی به گوشم میخورد در مورد یوزلس بودن گانیو بود بعدش که شایعات تاخیر ایاکا قوت گرفت ، منم چون Cyro نداشتم ،،دیگه تصمیم گرفتم بگیرم گانیو رو و برد کردم ،خیلی هم لب مرزی گرفتمش ،چند ساعت اخر بنر ...

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

در مورد۱.۴ و بنر بعدی ، اصلا به این شایعات که بر اساس احتمالات پخش شده گوش نکنید ،، یعنی اصلا لیکی در کار نیست ،،نشستن فرضیه و تئوری بافی کردن تا رسیدن به ری ران ونتی،،،،

هیچ کس نمیدونه کارکتر بنر ۱۷ مارچ کیه ،،

و اینکه تنها کارکتر جدید ۱.۴ روزاریاست جکی بیش نیست ،این خط ،این نشون
امبر یخی مال قبل از لیک های اخیر قبل از اومدنش بود... مربوط به اون زمانی که لیک آلبدو میومد!
بعدش جو مثبت و مثبت تر شد، از همون روزهای اولشم همینجا بچه ها میگفتن خیلی گولاخه و اینا! :D

ولی همچنان برای من mehـه :-"

امبر یخی مال قبل از لیک های اخیر قبل از اومدنش بود... مربوط به اون زمانی که لیک آلبدو میومد!
بعدش جو مثبت و مثبت تر شد، از همون روزهای اولشم همینجا بچه ها میگفتن خیلی گولاخه و اینا! :D

ولی همچنان برای من mehـه :-"
اقا بودیم اینجا دیگه، تو این گروه ها هم بودیم ،، کامنتا هم هست ،،، جو انقدر منفی بود که من وقتی گانیو گرفتم مطمئن نبودم تصمیم درستی گرفتم و کارکتر اوکیی گرفتم،

تا اومد جو برگرده بنر تموم شد

استایل گیم پلیش هم مزید بر علت

............

حالا کنجکاوم اگه یه بلک کلیف بندازم رو گانیو ،میرسم به دمیج ۲۸ هزار تا یا نه ،،، فعلا با استرینگلس دارم ۱۸هزار تا میگیرم (شارژ اتک و شکوفه)
حداقل مطمئن میشم بیلدم بد نبوده

اقا بودیم اینجا دیگه، تو این گروه ها هم بودیم ،، کامنتا هم هست ،،، جو انقدر منفی بود که من وقتی گانیو گرفتم مطمئن نبودم تصمیم درستی گرفتم و کارکتر اوکیی گرفتم،

تا اومد جو برگرده بنر تموم شد

استایل گیم پلیش هم مزید بر علت

............

حالا کنجکاوم اگه یه بلک کلیف بندازم رو گانیو ،میرسم به دمیج ۲۸ هزار تا یا نه ،،، فعلا با استرینگلس دارم ۱۸هزار تا میگیرم (شارژ اتک و شکوفه)
حداقل مطمئن میشم بیلدم بد نبوده
آره جو منفی بود ولی وقتی اومد و ملت تستش کردن دیگه همه فهمیدن چقدر خوبه:D حتی یه نفر رو داشتیم که یه اکانت f2p در کنار اکانت اصلیش ساخته بود و بعد از اومدن گانیو رفت هر ویش داد زد تا بگیرش :D
تو فکر کنم به مدت یه هفته از قبل از انتشار تا بعد از انتشار گانیو به تاپیک سر نزده بودی:D

آره جو منفی بود ولی وقتی اومد و ملت تستش کردن دیگه همه فهمیدن چقدر خوبه:D حتی یه نفر رو داشتیم که یه اکانت f2p در کنار اکانت اصلیش ساخته بود و بعد از اومدن گانیو رفت هر ویش داد زد تا بگیرش :D
تو فکر کنم به مدت یه هفته از قبل از انتشار تا بعد از انتشار گانیو به تاپیک سر نزده بودی:D
احتمالا خط آخر درسته:))

یعنی با معرفی رسمی و دبل شارژ بودنش، اتک AoE و ... اینجا که نظر همه رو برگردوند:دی

---
ولی خودمونیما! هم بخش داستانیش و هم تست رانش، ده برابر بدتر از Xiao شرایط رو جوری ساخته بودن که به نفعش باشه:-" :)) رسما فقط دشمن آبی، و تو داستانی هم دشمن توی آب و هوا بارونی:-" نخسته دلاور:-"

خیر کرکتر خود بنر یا پنج ستاره کرکتر استاندارد ممکنه بدن
فقط بنر استاندارد بستگی به شانست ممکنه سلاح پنج ستاره بده یا کرکتر پنج ستاره
خوبه پس :D
من خوشبختانه یا متاسفانه 3 تا 5* قبلیم on-banner بودن واسه همین میخوام هرچی زودتر یه off-banner بده که پریمو نگه دارم واسه کاراکتر های جدید یا ریران zhongli
وگرنه باید 180 تا ویش جمع کنم که همچین چیزی غیر ممکنه :))

خوب بعد شش ماه داستان لئو هم تموم شد،،، نمیدونم من نداشت رو بعد دو ماه تموم کردم یا سه ماه ، در کل خیلی خوب بود ،، فقط الان کلی سوال دارم و یکی باید منو توجیح کنه که البته الان حال ندارم بپرسم

و بنر هوتائو میاد و همه چی فراموش میشه>:)
نه، من هیچوقت فراموشش نمیکنم :(

0a44ffeaea7ce4ae5c069ea4fbac968f_3459432734207529294.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or