آقا فرزاد اگه قرار باشه GOW برای PC میره برای 3 یا 4 سال دیگه که MS هم سود و هم کنسول فروخته . بنظرت میشه ظرف یک سال بازی پرت شه { اصلا از شما توقع نداشتم }
من یادم نمیاد گفته باشم Gears of War سال دیگه برای PC میاد ؟؟؟؟ :confused:
این جمله ای بود که من گفتم ...
فقط میمونه همون Gears of War که اونم صد در صد سال دیگه باید منتظر اعلام خبر اومدنش برای PC ( ویندوز ویستا ) باشیم
چیزی که من گفتم این بود که باید منتظر خبر (رسمی) اومدن Gears of War در سال 2007 برای ویندوز ویستا باشیم نه اینکه این بازی سال دیگه برای PC میاد
شک نکن این خبر سال آینده اعلام میشه ... صد در صد
در صمن من خیلی بعید میدونم اومدن این بازی برای PC سه تا چهار سال طول بکشه ...
حداقل بازی هایی نظیر Halo 1 ( که سروصدای به مراتب بیشتری داشت ) ، Fable ، Jade Empire و حتی Halo 2 چنین چیزی را نشون نداده ....
همگی این بازی ها عنوان انحصاری کنسول Xbox بودند اما همگی به مدت کمتر از 2 سال برای PC هم اومدند ... تنها بازی Halo 2 زمان بیشتری طول کشیده که اونم صرفا به خاطر غقب افتادن عرضه ی ویندوز ویستا بود مگر نه زمانبندی انتشارش اواخر سال 2006 بود
برای همین من خیلی خیلی بعید میدونم که این بازی بیش از 2 سال طول بکشه که برای PC بیاد
در ضمن فراموش نکن که درآمد مایکروسافت از ویندوز چندین برابر Xbox 360 هست پس انتخاب این بازی برای تبلیغ سیستم عامل ویستا یکی از گزینه های پیشروی مایکروسافت هست ...
آینده همه چیز را مشخص میکنه