دوستانی که لطف میکنن عکس میذارن،عکسا رو به صورت تامبنیل بذارن که صحفه زیاد سنگین نشه.
پستایی که صفحه رو سنگین کنن بدون توجه به مطالبش پاک میشن.
پستایی که صفحه رو سنگین کنن بدون توجه به مطالبش پاک میشن.

پستت را بعد نوشته ی بالا را نوشتم خوندمدارو ضد تشنج
یک همراه { ترجیها پزشک یا پرستار }
ممنون . شما هم آقای . آقای .آقای.دوستان تبريك صميمانه من رو هم پذيرا باشيد!!
واقعا بهتون تبريك ميگم، گيم اسپات به همين راحتيها به هيچ كي اين امتياز عاليو نميده.
ايشالله كه هميشه از اين بازيها در بياد تا هم اين صنعت و هم جنگ بين كنسولها داغ تر شه.
تبريك تبريك! صميمانه!
ای نا مرد چرا اخه:biggrin1:بازی کردم ، خوب بود ! ولی گرافيک 10 که گيم اسپات بهش داد به هيچ وجه حقش نبود !!![]()
ای نا مرد چرا اخه:biggrin1:
میگم تو تریلرهاش نشون میداد که میتونی یکم سریعتر بری یعنی بدویی یه جور خاصی بود من خیلی باهاش حال میکردم اگه اشتباه هم نکنم وقتی این طوری میکردی صفحه یکم کدر میشد که مثلا سرعت داری مثل همون حالتی که تو nfs نیترو میگیریخیلی فاز میده![]()
![]()
چیزی که من میدیدم 10 کمش بود:biggrin1:گرافيک 10 زياده ديگه بابا![]()
به برترين نکته بازی اشاره کردی !! يعنی اگر برترين افکت !! [ شيد رپت يا همون حالا Slow Motion که Max Payne میرفت !! يعنی میپريد اونطوری میشد ] رو به يادمندنی ترين و زيباترين فرض کنيم
این دومين افکت برتری هست که من ديدم و لذت بخش ترين قسمت کار !!![]()
چیزی که من میدیدم 10 کمش بود:biggrin1:
خوشم میاد مثل خودمی من خیلی حال میکنم با اون حرکتش میگم اون حرکت مثل اسلومشون مکس پیت تموم میشه؟؟ یا همش میشه استفاده کرد؟
به امید حق شاید فردا بازی برسه دستم . میخوای آدرس بدم بیا یک شب در خدمت باشیم و من از مساحبت باشما مستفیض بشم و یک حالی به Gow بدیم
خدایش بی تعارف میگم . هرکی میاد قدمش رو چشم . البته چشم سمت راستم { قرتاس . یادت بخیر }
بابا این قدر هم ... نیستمدوست عزی اونجا باید واسی جلوی درا وقطی میدو بخوره به در درا باز بشه 3 تا دره باید این کرو بکنی بعد توی فظای باز از او اسلحی لیزری استفاده کنی تا بمیره
گرافيک 10 زياده ديگه بابا