Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوستانی که لطف میکنن عکس میذارن،عکسا رو به صورت تامبنیل بذارن که صحفه زیاد سنگین نشه.
پستایی که صفحه رو سنگین کنن بدون توجه به مطالبش پاک میشن.

فردا صبح بازی به دستم میرسه
احسان جون مواردی که قبل از بازی به آن احتیاج داری :
دارو ضد تشنج
یک همراه { ترجیها پزشک یا پرستار }
:-" :blushing: :biggrin1: :cheesygri :p
خلاصه اگه زنک بزنی اورژانس هم بیاد همون نزدکی ها بهتره

بالاخره GEARS OF WAR به دستم رسید ولی یه جا رسیدم که میترسم جلوتر برم
دوستانی که بازی کردند میدونند ، اونجا که اون غول بی شاخ و دم میاد میدوه طرفمون همه چیزا خراب میکنه
با یه ضربش میمیرم !!! خیلی ترس ناک شده:o
گرافیکش هم که خوب دیگه ..................................
حقش باد 9.6
دارو ضد تشنج
یک همراه { ترجیها پزشک یا پرستار }
پستت را بعد نوشته ی بالا را نوشتم خوندم
واقعا وحشتناکه

دوستانی که بازی کردند میدونند ، اونجا که اون غول بی شاخ و دم میاد میدوه طرفمون همه چیزا خراب میکنه
با یه ضربش میمیرم !!! خیلی ترس ناک شده
موافقم . باید یک جورای بپ یچونیش. یکم یواش بازی کن . این جوری تا فردا میری اخرش

دوست عزی اونجا باید واسی جلوی درا وقطی میدو بخوره به در درا باز بشه 3 تا دره باید این کرو بکنی بعد توی فظای باز از او اسلحی لیزری استفاده کنی تا بمیره

دوستان تبريك صميمانه من رو هم پذيرا باشيد!!
واقعا بهتون تبريك ميگم، گيم اسپات به همين راحتيها به هيچ كي اين امتياز عاليو نميده.
ايشالله كه هميشه از اين بازيها در بياد تا هم اين صنعت و هم جنگ بين كنسولها داغ تر شه.
تبريك تبريك! صميمانه!

دوستان تبريك صميمانه من رو هم پذيرا باشيد!!
واقعا بهتون تبريك ميگم، گيم اسپات به همين راحتيها به هيچ كي اين امتياز عاليو نميده.
ايشالله كه هميشه از اين بازيها در بياد تا هم اين صنعت و هم جنگ بين كنسولها داغ تر شه.
تبريك تبريك! صميمانه!
ممنون . شما هم آقای . آقای .آقای.
بعضی ها باید از شما یاد بگیرن

بازی کردم ، خوب بود ! ولی گرافيک 10 که گيم اسپات بهش داد به هيچ وجه حقش نبود !!
294.gif

بازی کردم ، خوب بود ! ولی گرافيک 10 که گيم اسپات بهش داد به هيچ وجه حقش نبود !!
294.gif
ای نا مرد چرا اخه:biggrin1:

++++++++++

میگم تو تریلرهاش نشون میداد که میتونی یکم سریعتر بری یعنی بدویی یه جور خاصی بود من خیلی باهاش حال میکردم اگه اشتباه هم نکنم وقتی این طوری میکردی صفحه یکم کدر میشد که مثلا سرعت داری مثل همون حالتی که تو nfs نیترو میگیری
84.gif
خیلی فاز میده
96.gif

ای نا مرد چرا اخه:biggrin1:

میگم تو تریلرهاش نشون میداد که میتونی یکم سریعتر بری یعنی بدویی یه جور خاصی بود من خیلی باهاش حال میکردم اگه اشتباه هم نکنم وقتی این طوری میکردی صفحه یکم کدر میشد که مثلا سرعت داری مثل همون حالتی که تو nfs نیترو میگیری
84.gif
خیلی فاز میده
96.gif

گرافيک 10 زياده ديگه بابا
302.gif

به برترين نکته بازی اشاره کردی !! يعنی اگر برترين افکت !! [ شيد رپت يا همون حالا Slow Motion که Max Payne میرفت !! يعنی میپريد اونطوری میشد ] رو به يادمندنی ترين و زيباترين فرض کنيم
این دومين افکت برتری هست که من ديدم و لذت بخش ترين قسمت کار !!
223.gif

302.gif

به برترين نکته بازی اشاره کردی !! يعنی اگر برترين افکت !! [ شيد رپت يا همون حالا Slow Motion که Max Payne میرفت !! يعنی میپريد اونطوری میشد ] رو به يادمندنی ترين و زيباترين فرض کنيم
این دومين افکت برتری هست که من ديدم و لذت بخش ترين قسمت کار !!
223.gif
چیزی که من میدیدم 10 کمش بود:biggrin1:

خوشم میاد مثل خودمی من خیلی حال میکنم با اون حرکتش میگم اون حرکت مثل اسلومشون مکس پیت تموم میشه؟؟ یا همش میشه استفاده کرد؟

چیزی که من میدیدم 10 کمش بود:biggrin1:

خوشم میاد مثل خودمی من خیلی حال میکنم با اون حرکتش میگم اون حرکت مثل اسلومشون مکس پیت تموم میشه؟؟ یا همش میشه استفاده کرد؟

نمره کامل برای این جور بازيها زياده [ 10 رو میگم
302.gif
] ، فقط Table Tennis !!
تا جايی که من رفتم [ کم رفتم !! ] تموم نمیشه !!
298.gif

به امید حق شاید فردا بازی برسه دستم . میخوای آدرس بدم بیا یک شب در خدمت باشیم و من از مساحبت باشما مستفیض بشم و یک حالی به Gow بدیم
خدایش بی تعارف میگم . هرکی میاد قدمش رو چشم . البته چشم سمت راستم { قرتاس . یادت بخیر }

بدمونم نمیاد اگر به ماهم یه رخصتی بدید :biggrin1: ببخشید بی تعارف گفتم .عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد. باید یک سالی صبر کنم

دوست عزی اونجا باید واسی جلوی درا وقطی میدو بخوره به در درا باز بشه 3 تا دره باید این کرو بکنی بعد توی فظای باز از او اسلحی لیزری استفاده کنی تا بمیره
بابا این قدر هم ... نیستم
من فقط گفتم که میترسیدم اونجا را رد کنم نه اینکه نمیتونستم
الانم خیلی جلورفتم ، دیگه چشام داشت از جا در میومد
کلا بازی خیلی آدما درگیره خودش میکنه
مخصوصا اینکه عشق Action باشی

گرافیک بازی هم از نظر من عالی بود، نمیدونم چرا گیر دادی به گرافیک که نقطه ی قوت بازی هستش
اگر گرافیک این بازی برات کافی نیست پس انتظار زیادی از Ut2007 نداشته باش چون
توی همین مایه ها هستش کمی کمتر ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or