Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب شاید از نظر شما اسون باشه ولی واقعا نمیشه انتخاب کرد شاید شما طرفدار بازیهای RPG نیستی ولی OBLIVION از هر نظر بازی کاملیه و و تقریبا با شاهکاری مثل GOW برابری میکنه

:blink1: سوالی که اینجا مطرحه اینه که چه ربطی داره؟! یه بازی 3rd Person Shooter واقعاً چه ربطی میتونه به 1st Person RPG داشته باشه!! که حالا تازه بخوان باهم برابری هم بکنن!!!!؟؟؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

پ.ن: n00b's comments make me feel ill :sick:

خب شاید از نظر شما اسون باشه ولی واقعا نمیشه انتخاب کرد شاید شما طرفدار بازیهای RPG نیستی ولی OBLIVION از هر نظر بازی کاملیه و و تقریبا با شاهکاری مثل GOW برابری میکنه

من خودم از طرفدارای پروپاقرص RPG هستم و این سبک رو از Action بیشتر دوست دارم ولی این بازی فرق می کنه!

این بحث ها رو ول کنید ! اصلا GOW و Oblivion ربطی به هم ندارن که بخوان با هم مقایسه بشن !
شاید فکر کردید چون امتیازاتشون شده 9.6 حتما باید با هم مقایسشون کرد ؟ نه این کاملا اشتباهه !
این دو بازی اصلا توی موقعیتی نیستن که بخوان بهترین بازی سال بشن ! مخصوصا Oblivion.
Gow احتمالش خیلی زیاده چون بازی که گرافیکش بشه 10 صداگذاریش هم بشه 10 ! توی کمتر بازیهایی این گونه ویژیگی ها مشاهده میشه.
راستش من که تا حالا اصلا توی این چند سال اخیر ندیدم که یک بازی Action-Sci Fi,صدا و گرافیک با هم 10 بگیرن !!!
درسته که Oblivion امتیازش 9.6 هست ولی توی بخش گرافیک و صدا کامل نیست و این دو مورد خیلی مهمه واسه بازی که میخواد اول بشه.
کلا GOW احتمالش خیلی زیاده اول بشه.

این عکس رو ببینید :
گرافیک داره از سرش میزنه بیرون !!!:eek:

4fz6d8z.jpg

آقا فرزاد اگه قرار باشه GOW برای PC میره برای 3 یا 4 سال دیگه که MS هم سود و هم کنسول فروخته . بنظرت میشه ظرف یک سال بازی پرت شه { اصلا از شما توقع نداشتم }

من یادم نمیاد گفته باشم Gears of War سال دیگه برای PC میاد ؟؟؟؟ :confused:
این جمله ای بود که من گفتم ...

فقط میمونه همون Gears of War که اونم صد در صد سال دیگه باید منتظر اعلام خبر اومدنش برای PC ( ویندوز ویستا ) باشیم

چیزی که من گفتم این بود که باید منتظر خبر (رسمی) اومدن Gears of War در سال 2007 برای ویندوز ویستا باشیم نه اینکه این بازی سال دیگه برای PC میاد ;)
شک نکن این خبر سال آینده اعلام میشه ... صد در صد ;)

در صمن من خیلی بعید میدونم اومدن این بازی برای PC سه تا چهار سال طول بکشه ...
حداقل بازی هایی نظیر Halo 1 ( که سروصدای به مراتب بیشتری داشت ) ، Fable ، Jade Empire و حتی Halo 2 چنین چیزی را نشون نداده ....

همگی این بازی ها عنوان انحصاری کنسول Xbox بودند اما همگی به مدت کمتر از 2 سال برای PC هم اومدند ... تنها بازی Halo 2 زمان بیشتری طول کشیده که اونم صرفا به خاطر غقب افتادن عرضه ی ویندوز ویستا بود مگر نه زمانبندی انتشارش اواخر سال 2006 بود ;)
برای همین من خیلی خیلی بعید میدونم که این بازی بیش از 2 سال طول بکشه که برای PC بیاد ;)

در ضمن فراموش نکن که درآمد مایکروسافت از ویندوز چندین برابر Xbox 360 هست پس انتخاب این بازی برای تبلیغ سیستم عامل ویستا یکی از گزینه های پیشروی مایکروسافت هست ...;)

آینده همه چیز را مشخص میکنه
;)

آخرین ویرایش:
در صمن من خیلی بعید میدونم اومدن این بازی برای PC سه تا چهار سال طول بکشه ...
100% همین قدر طول میکشه . البته اگه بیشتر نشه
حداقل بازی هایی نظیر Halo 1 ( که سروصدای به مراتب بیشتری داشت ) ، Fable ، Jade Empire و حتی Halo 2 چنین چیزی را نشون نداده ....
اقا فرزاد از شما بعیده قربان . پورت کردن یک بازی تمام عیار نسل بعد که حداقل از 60 درصد سخت افزار یکی از قدرتمند کنسول ها درش استفاده شده رو با چند تا بازی نسل فعلی رو قیاس میکنید که همشون رو هم لایه کنی 1% از کل این بازی رو هم نمیگیرن
برای همین من خیلی خیلی بعید میدونم که این بازی بیش از 2 سال طول بکشه که برای PC بیاد
این دیگه مشکل MS هست .
آینده همه چیز را مشخص میکنه
100% موافق هستم ولی حداقل 3 سال صبر کردن برای یک بازی که تا فردا یا پس فردا میشه بازی کرد درسته . تازه اگر هم بیاد 1 میلیون نا قابل باید خرج یک PC فوق خفن بکنی که GOW بازی کنی . بازی که بعضی ها تا اون موقعه 40 دفعه رو تمام درجات سخت بازی تمومش کردن :blushing: :love:

اقا فرزاد از شما بعیده قربان . پورت کردن یک بازی تمام عیار نسل بعد که حداقل از 60 درصد سخت افزار یکی از قدرتمند کنسول ها درش استفاده شده رو با چند تا بازی نسل فعلی رو قیاس میکنید که همشون رو هم لایه کنی 1% از کل این بازی رو هم نمیگیرن
بازی های بزرگ هیچ وقت پورت نمی شن! پورت کردن معمولا کار این شرکتای ژاپنیه که یه بازی می سازن و رو چنتا پلتفورم پورت می کنن!
می تونم بپرسم مثلا بازی ای مثل halo یا fable چرا 1% از این بازی رو نمی گیره؟ چون گرافیکشون پایینتره؟

بازی های بزرگ هیچ وقت پورت نمی شن! پورت کردن معمولا کار این شرکتای ژاپنیه که یه بازی می سازن و رو چنتا پلتفورم پورت می کنن!
می تونم بپرسم مثلا بازی ای مثل halo یا fable چرا 1% از این بازی رو نمی گیره؟ چون گرافیکشون پایینتره؟

پورت شدن یعنی به بزرگ یا کوچیک بودن بازی ربطی داره؟
شرکتهای ژاپنی که معمولا بازیهای مولتی پلتفرم خیلی خیلی کمتری دارن پس چطور پورت کردن معمولا کار شرکتهای ژاپنیه؟

البته این در راستای تایید حرف شماست که اون 1 درصد خنده دار ترین حرفیه که یه نفر میتونه بزنه (چون گرافیک GoW بهتره پس اون 2 تا بازی 1 درصد GoW هم نمیشن؟؟؟ خیلی خنده داره)

بازی های بزرگ هیچ وقت پورت نمی شن!
خیلی خوبه ولی چرا؟ چرا پس اینقدر آقا فرزاد روش پا فشاری میکنه ؟
پورت کردن معمولا کار این شرکتای ژاپنیه که یه بازی می سازن و رو چنتا پلتفورم پورت می کنن!
منظور شما اینه که بازی چند پلتفرمی میسازن یا اینکه بازی ها رو پورت میکنن؟؟ اگر اولی باشه که استاد ساختن بازی مولتی پلتفرم تا اونجای که من میدونم Ubisoft هست اشکان جون.
می تونم بپرسم مثلا بازی ای مثل halo یا fable چرا 1% از این بازی رو نمی گیره؟
چون من هر 2 تا بازی رو تجربه کردم و میدونم که جلوی نوآوری و سبک جدید Gears of War حرفی برای گفتن ندارن { مثل خیلی از بازی های نسل جدید البته دور از جون Dark Sector و Resident Evil 5 }
چون گرافیکشون پایینتره؟
اشکان جون برای من اهمیت و وقار یک بازی داستان اون هست بعد نوآوری و بعد گیم پلی و در آخر گرافیک . شده من بازی های رو تموم کردم که چیزی به اسم گرافیک درش نیست {در قیاس با گرافیک های وحشتناک در حد GOW }
البته این در راستای تایید حرف شماست که اون 1 درصد خنده دار ترین حرفیه که یه نفر میتونه بزنه (چون گرافیک GoW بهتره پس اون 2 تا بازی 1 درصد GoW هم نمیشن؟؟؟ خیلی خنده داره)
پسرم باز شما قاتی کردی که . وقتی دوتا بزرگ تر با هم صحبت میکنن کوچیک تر ها میشینن و گوش میدن . آفرین پسر خوب
عزیزم من کجا گفتم که چون گرافیک GOW بیشتره اون ها 1% هم نمی ارزند . اول حرف دیگران رو خوب بخون بد حرفت رو بگو عزیزم . خوشبختم که شما از برداشت بدت از حرفم خندت گرفته . چون بهتری انسانها کسانی هستند که دیگر بندگان رو شاد میکنن

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه ولی چرا؟ چرا پس اینقدر آقا فرزاد روش پا فشاری میکنه ؟

منظور شما اینه که بازی چند پلتفرمی میسازن یا اینکه بازی ها رو پورت میکنن؟؟ اگر اولی باشه که استاد ساختن بازی مولتی پلتفرم تا اونجای که من میدونم Ubisoft هست اشکان جون.

چون من هر 2 تا بازی رو تجربه کردم و میدونم که جلوی نوآوری و سبک جدید Gears of War حرفی برای گفتن ندارن { مثل خیلی از بازی های نسل جدید البته دور از جون Dark Sector و Resident Evil 5 }

اشکان جون برای من اهمیت و وقار یک بازی داستان اون هست بعد نوآوری و بعد گیم پلی و در آخر گرافیک . شده من بازی های رو تموم کردم که چیزی به اسم گرافیک درش نیست {در قیاس با گرافیک های وحشتناک در حد GOW }

نوآوری و سبک جدید !!!!؟؟؟؟؟
کدوم نوآوری اونوقت ؟؟؟
کدوم سبک جدید ؟؟؟؟
حالا Fable هیچی اما Halo خیلی سرتر از GoW هستش. این دیگه جای بحث نداره.

ویرایش: برای جواب دادن به یه جوک بزرگ که بعد از ادیت کردن به پستت اضافه کردی
نوشته شده توسط osos:
پسرم باز شما قاتی کردی که . وقتی دوتا بزرگ تر با هم صحبت میکنن کوچیک تر ها میشینن و گوش میدن . آفرین پسر خوب
خداییش اینو خیلی خوب اومدی :laughing::laughing:

پسرم من هم فکر میکردم Wii , GC و DS اشغال هستن ولی وقتی که با DS بازی کردم نظرم 180 درجه برگشت . از قدیم هم میگن
قدر زر زر گر بداند قدر گوهر گوهری .....چه داند قیمت نقل و نبات

باعث شور و شعف هستش که من بتونم جک بگم
شما برای فهمیدن سبک GOW هنوز 10 سال دیگه جا داری عزیزم .
دیگه در باره این موضوع حرف بزنی کارت میره تو پاچت یک وقت

درسته ژاپنی ها پورت میکنن اما نه فقط ژاپنی ها دوتا شرکت بزرگ UBI و EA هم 90% (بلکه هم 100%) بازیهاشون رو پورت میکنن... نمونه های بارزش PoP و Splinter Cell که حداقل من خودم بازی کردم (یه کمی!) Splinter Cell: Chaos Theory نسخه PS2 ش چیزی برابر با مزخرف بود! نه کنترل درست و حسابی نه فریم ریت درست و حسابی... نه حتی نور پردازیه درست! - حالا درسته که اسپلینتر سل بازی ای مخصوص محیطهای تاریکه - اما قرارم نیست برای اینکه یه چیزی ببینی همش با نایت ویژن بری جلو! برایتنس ستینگش هم که .... اون یکی روی PC کاملاً برعکسه... راجع به EA هم حرف نزنم بهتره :)

اما در کل همه پورت میکنن... چون راه کم خرجتری نیست... مجبورن پورت کنن...

پ.ن: حالا جون اشکان این ژاپنی ها مگه چندتا بازی روی PC دارن که پورت شده باشه یا نباشه؟ :) (منهای اونائی که فقط تو ژاپن عرضه میشه که 50% شون بازیهایی با مضامین پورنو هستن...)

پورت شدن یعنی به بزرگ یا کوچیک بودن بازی ربطی داره؟
شرکتهای ژاپنی که معمولا بازیهای مولتی پلتفرم خیلی خیلی کمتری دارن پس چطور پورت کردن معمولا کار شرکتهای ژاپنیه؟
فکر کنم منظور منو اشتباه متوجه شدی کیانوش جان
بازی بزرگ منظورم بازی ایه که دارای اسم و شهرت زیاد باشه و شرکت سازنده روی پلتفورم های مختلف بازی سرمایه گذاری کنه نه اینکه از نظر محتوا بزرگ باشه. بازی هایی مثل gta - halo و یا ... به فرض هیچ وقت از روی کنسول روی pc پورت نشدن و یا بر عکس و این بازی ها رو متناسب با هر پلتفورم و ویژگی ها اون ها می سازن.
این که شرکت های ژاپنی رو نام بردم که الیته شامل همه نمی شه و فقط هم در باب پورت از ps2 به pc صادقه که یسری از شرکت ها از جمله capcom و در بعضی بازی ها konami، وقت زیادی روی ساخت بازی و هماهنگی اون بازی با ویژگی های PC نمی زارن و همان نسخه ps2 رو بدون هیچ گونه تغییر خاص و شایانی پورت می کنند که همیشه این بازی ها دارای امتیازات بسیار پایینتری نسبت به نسخه اصلی بوده اند.
چرا پس اینقدر آقا فرزاد روش پا فشاری میکنه ؟
من ندیدم فرزاد جان در مورد پورت شدن این بازی حرفی بزنه. این که بازی برای vista ساخته می شه ربطی به پورت نداره!
من منظورم ساخت شرکت هیا مولتی پلتفورم نبود!
اشکان جون برای من اهمیت و وقار یک بازی داستان اون هست بعد نوآوری و بعد گیم پلی و در آخر گرافیک . شده من بازی های رو تموم کردم که چیزی به اسم گرافیک درش نیست
الان شما 6 بار gow رو تمام کردی و داستانشم کاملا می دونی دیگه که اینو نوشتی؟
درسته ژاپنی ها پورت میکنن اما نه فقط ژاپنی ها دوتا شرکت بزرگ UBI و EA هم 90% (بلکه هم 100%) بازیهاشون رو پورت میکنن... نمونه های بارزش PoP و Splinter Cell که حداقل من خودم بازی کردم (یه کمی!) Splinter Cell: Chaos Theory نسخه PS2 ش چیزی برابر با مزخرف بود! نه کنترل درست و حسابی نه فریم ریت درست و حسابی... نه حتی نور پردازیه درست! - حالا درسته که اسپلینتر سل بازی ای مخصوص محیطهای تاریکه - اما قرارم نیست برای اینکه یه چیزی ببینی همش با نایت ویژن بری جلو! برایتنس ستینگش هم که .... اون یکی روی PC کاملاً برعکسه... راجع به EA هم حرف نزنم بهتره

اما در کل همه پورت میکنن... چون راه کم خرجتری نیست... مجبورن پورت کنن...

پ.ن: حالا جون اشکان این ژاپنی ها مگه چندتا بازی روی PC دارن که پورت شده باشه یا نباشه؟ (منهای اونائی که فقط تو ژاپن عرضه میشه که 50% شون بازیهایی با مضامین پورنو هستن...)
بابا من غلط کردم دیگه اینطوری صحبت نمی کنم.:)
ولی خدایی اگه استثنات رو کنار بزاریم بدترین پورت ها مال یسری بازی های ژاپنی است که فکر هم نمی کنم شما اینو قبول نداشته باشید!

پسرم من هم فکر میکردم Wii , GC و DS اشغال هستن ولی وقتی که با DS بازی کردم نظرم 180 درجه برگشت . از قدیم هم میگن
قدر زر زر گر بداند قدر گوهر گوهری .....چه داند قیمت نقل و نبات
joke character/account?

نوشته شده توسط osos:
باعث شور و شعف هستش که من بتونم جک بگم
شما برای فهمیدن سبک GOW هنوز 10 سال دیگه جا داری عزیزم .
دیگه در باره این موضوع حرف بزنی کارت میره تو پاچت یک وقت
30hmrlk.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or