سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .
اين خبر رو قبلا بچه ها تو قسمت اخبار گذاشتن دوست عزيز !!gears of war2
سایت های المانی معمولا شایعات زیادی را در صنعت گیم به راه می اندازند , این بار جدیدترین شایعه به وجود امده را سایت Gameguru اعلام کرده است که در مورد جدیدترین اطلاعات منتشر شده از GOW2 می باشد.
جديدترين اطلاعات منتشر شده توسط Gameguru به شرح زير است :
1. استفاده از وسيله هاي جنگي هوايي مانند بالگرد ها .
2.وجود اکشني به مراتب نفسگير تر از گذشته و نبودن سيستم Fresh Self يا همان تازه کردن نفس در بازي .
3. استفاده کردن از برخي ويزگي هاي موتور UE4
4.تغيير اساسي در ديد بازيباز و نوع سنگر گيري او و به مراتب بهتر شدن جايگاه دوربين در درگيري ها , نسبت به گذشته.
![]()
![]()
با سلامدوستان محل Save بازی کجاست ؟
آیا همین آدرسه ؟
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

سلامسلام برو بچولا
ما تو یکی از مراحل gears of war گیر کردم اگه میتونی راهنمایی کن
مرحله ای که تو یه جای خیلی کوچیک گیر افتادم و اون یارو کوره هم دنبالته 6-7 تا ستون هم هست که یکیشم میفته و دیوارو خراب میکنه و آتیش میگیره
نمیدونم باید چکار کنم
تورو خدا راهنمایی کنید دستم به دامنتون![]()

با سلام
بله, توی یه پوشه به نام content اکانت شما در بازی, ذخیره شده, برای چی میخای؟ سیوا میپره؟
درجات سختی بازی به ترتیب Insane , HardCore , Casual هستند که برای انتخاب درجه سختی Insane باید بازی را یک دور روی Casual تموم کرده باشید.

سلامخوب من یه جایی هست که هر چی مریم جلو بازی قاط میزنه!:biggrin1:اونجا که از کول و بیرد بعد از پل جدا میشیم!تا میرم ....!کسی راهی بلد نیست؟

والا نمیدنم باید چکار کنی . چون فکر میکنم برای کشتن این غول باید از همین اسلحه استفاده کنی.سلام حسن 110 جان
از اینکه جوابمو دادی خیلی ممنون
ولی من اون اسلحه رو نیاوردم . نمیتونم برگردم
درد من همینه
حالا چکار کنم؟
از اینکه جواب دادی خیلی ممنونم :biggrin1:

یا علی