Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gears of war2
سایت های المانی معمولا شایعات زیادی را در صنعت گیم به راه می اندازند , این بار جدیدترین شایعه به وجود امده را سایت Gameguru اعلام کرده است که در مورد جدیدترین اطلاعات منتشر شده از GOW2 می باشد.
جديدترين اطلاعات منتشر شده توسط Gameguru به شرح زير است :
1. استفاده از وسيله هاي جنگي هوايي مانند بالگرد ها .

2.وجود اکشني به مراتب نفسگير تر از گذشته و نبودن سيستم Fresh Self يا همان تازه کردن نفس در بازي .

3. استفاده کردن از برخي ويزگي هاي موتور UE4

4.تغيير اساسي در ديد بازيباز و نوع سنگر گيري او و به مراتب بهتر شدن جايگاه دوربين در درگيري ها , نسبت به گذشته.

1760.img

gearsofwar2.jpg

آخرین ویرایش:
gears of war2
سایت های المانی معمولا شایعات زیادی را در صنعت گیم به راه می اندازند , این بار جدیدترین شایعه به وجود امده را سایت Gameguru اعلام کرده است که در مورد جدیدترین اطلاعات منتشر شده از GOW2 می باشد.
جديدترين اطلاعات منتشر شده توسط Gameguru به شرح زير است :
1. استفاده از وسيله هاي جنگي هوايي مانند بالگرد ها .

2.وجود اکشني به مراتب نفسگير تر از گذشته و نبودن سيستم Fresh Self يا همان تازه کردن نفس در بازي .

3. استفاده کردن از برخي ويزگي هاي موتور UE4

4.تغيير اساسي در ديد بازيباز و نوع سنگر گيري او و به مراتب بهتر شدن جايگاه دوربين در درگيري ها , نسبت به گذشته.

1760.img

gearsofwar2.jpg
اين خبر رو قبلا بچه ها تو قسمت اخبار گذاشتن دوست عزيز !!
اگر هم خبري دارين تو قسمت اخبار بزارين نه تو threadخود بازي:biggrin1:

دوستان همونطور مه می دونید بازی 3 level سختی داره!حالا چطور میشه از سوی استفاده کرد؟
آخه فقط 2 تاش فعال هست!
بار اولی که به سلامتی بازی رو تموم کردی گذینه سوم رو برات ازاد میکنه ;).

سلام برو بچولا
ما تو یکی از مراحل gears of war گیر کردم اگه میتونی راهنمایی کن
مرحله ای که تو یه جای خیلی کوچیک گیر افتادم و اون یارو کوره هم دنبالته 6-7 تا ستون هم هست که یکیشم میفته و دیوارو خراب میکنه و آتیش میگیره
نمیدونم باید چکار کنم :(
تورو خدا راهنمایی کنید دستم به دامنتون:((

سلام برو بچولا
ما تو یکی از مراحل gears of war گیر کردم اگه میتونی راهنمایی کن
مرحله ای که تو یه جای خیلی کوچیک گیر افتادم و اون یارو کوره هم دنبالته 6-7 تا ستون هم هست که یکیشم میفته و دیوارو خراب میکنه و آتیش میگیره
نمیدونم باید چکار کنم :(
تورو خدا راهنمایی کنید دستم به دامنتون:((
سلام
خوب شما اگر دقت کنی میبینی که بعضی از قسمت های سقف شیشه هاش ریخته .باید غول رو به زیر اون قسمت ها از سقف که شیشه نداره ببری و و بعدش به وسیله اون اسلحه لیزری از آسمون رو سرش آتیش بریزی . این طوری خیلی راحت میتونی از بین ببریشو;)
یا علی مدد

با سلام
بله, توی یه پوشه به نام content اکانت شما در بازی, ذخیره شده, برای چی میخای؟ سیوا میپره؟

نه عزیز نمی پره . بلکه می خوام سیوها رو بدونم کجاست تا جای دیگه ای کپیشون کنم تا اگه یه وقت ویندوزی عوض کردم یا ... داشته باشم .

سلام حسن 110 جان
از اینکه جوابمو دادی خیلی ممنون
ولی من اون اسلحه رو نیاوردم . نمیتونم برگردم
درد من همینه
حالا چکار کنم؟:((
از اینکه جواب دادی خیلی ممنونم :biggrin1:

خوب من یه جایی هست که هر چی مریم جلو بازی قاط میزنه!:biggrin1:اونجا که از کول و بیرد بعد از پل جدا میشیم!تا میرم ....!کسی راهی بلد نیست؟
سلام
منظورت از قاط زدن چیه ؟ یعنی بازی اروری چیزی میده ؟ یا نه شما نمیدونی چکار کنی؟ اگر نمیدونی باید چکار کنی یکم دقیق تر آدرس جایی رو که گیر کردی بده تا بهت بگم چکار کنی.;)
سلام حسن 110 جان
از اینکه جوابمو دادی خیلی ممنون
ولی من اون اسلحه رو نیاوردم . نمیتونم برگردم
درد من همینه
حالا چکار کنم؟:((
از اینکه جواب دادی خیلی ممنونم :biggrin1:
والا نمیدنم باید چکار کنی . چون فکر میکنم برای کشتن این غول باید از همین اسلحه استفاده کنی.
یا علی مدد

سلام
یه سوال میگم چه ط.ری من این بازی رو دو نفره بازی کنم هر کاری میکنم که نمیشه یکی از دسته هام بی سیم هستش یکی دیگه نه سیم داره ولی خوب هر دوتاش کار میکنه فقط هر کاری میکنم نمیتونم این بازی رو دو نفره بازی کنم قبلش باید چیزی رو فعال یا غیر فعال کنم چی کار باید بکنم ممنون میشم یکی کمکم کنه
قربانه شما
:love::love: یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or