Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون ممنون میشم لینک پچ بازی رو برام بزارین چون خودم پیداش نکردم!!!
لطفآ از لینکهای اصلی باشه نه رپید شر و امثالهم......
ممنون.
لینک اصلی که نداره, چون این بازی مبتنی بر لایوه.
ولی از این لینک میتونی دانلود کنی و برای نصب اگه مشکل داشتی از لینکی که صفحه قبل گذاشتم (یعنی فایل ارجینال startup) استفاده کن.
موفق باشی.

وای چه قد تلاش کردم این بازیو نصب کنم ولی نمیشه.وقتی 2 دی وی دیو نصب کردم میرم درایوی که بازیو نصب کردم یه نصب دیگه داره اونم وقتی میرم نصب کنم درایوی که میخوام بریزمو انتخاب میکنم ولی نصب نمیشه و فقط میره پایین صفحه!!!تو درایو c فقط میتونم بریزم که بعد از نصب هیچ اتفاقی نمیفته..اینم بگم ماله شرکت پردیس بازی.
فکر نکم به گرافیکم ربط داشته باشه چون 8800 ultra هستش.میدونم این مشکلو فقط من دارم.اگه تونستید کمکم کنید:(:((

لینک اصلی که نداره, چون این بازی مبتنی بر لایوه.
ولی از این لینک میتونی دانلود کنی و برای نصب اگه مشکل داشتی از لینکی که صفحه قبل گذاشتم (یعنی فایل ارجینال startup) استفاده کن.
موفق باشی.

دوست عزیز دستت درد نکنه اما سایت از این آشغال تر نبود؟؟؟

بابا من نمیتونم اصلآ هیچ فایلی از این سایت دانلود کنم!!

سایت دیگه ای ندارین؟؟؟

سلام
بنده این بازی را بطور کامل نصب کردم ولی وقتی میخواهم آنرا اجرا کنم آن اروری که مربوط به کرک هست را میگیرد در حالیکه در دی وی دیهای بازی کرک آن وجود ندارد اگر امکان دارد کرک این بازی را برای بنده بگذارید

دوست عزیز دستت درد نکنه اما سایت از این آشغال تر نبود؟؟؟
بابا من نمیتونم اصلآ هیچ فایلی از این سایت دانلود کنم!!
سایت دیگه ای ندارین؟؟؟
نسبت به این کلمه آشغ** دارم حساسیت پیدا میکنم, اتفاقا gamershell از اون سایت های خوبه. در ضمن این پچ باید از طریق لایو دانلود بشه برای همینه که سخت تر گیر میاد.
بگذریم, برای شما در rapidshare آپلود کردم:
http://rapidshare.com/files/82498178/GearsTU.rar
موفق باشید.

سلام
بنده این بازی را بطور کامل نصب کردم ولی وقتی میخواهم آنرا اجرا کنم آن اروری که مربوط به کرک هست را میگیرد در حالیکه در دی وی دیهای بازی کرک آن وجود ندارد اگر امکان دارد کرک این بازی را برای بنده بگذارید
برای دانلود کرک از این صفحه فایل Gears of War v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2 را دانلود کنید و اگر پچ را اعمال کرده اید
فایل Gears of War v1.1 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE را. توصیه من این است که حتما پچ 1 را اعمال کنید.
موفق باشید.
از gcw با روش های عادی نمیشه لینک مستقیم داد, خودت امتحان کن, ولی به هر حال کرک تو همون سایتی که شما معرفی کردی.

نسبت به این کلمه آشغ** دارم حساسیت پیدا میکنم, اتفاقا gamershell از اون سایت های خوبه. در ضمن این پچ باید از طریق لایو دانلود بشه برای همینه که سخت تر گیر میاد.
بگذریم, برای شما در rapidshare آپلود کردم:
http://rapidshare.com/files/82498178/GearsTU.rar
موفق باشید.

دوست عزیز من به شما بی احترامی نکردم !!! حتی از زحمتی که کشیدید و لینک گزاشتید تشکر هم کردم.

اما چه کنم که من ناشی و مبتدی هستم !! و مثل شما نمیتونم از پس بعضی ازمشکلات بر بیام به خاطر همین بجای این که سوال رو جواب بدم صورت مسئله رو پاک میکنم !!!

شما به بزرگواری خودتون ببخشید .

باز هم میگم من قصد بی عرضش کردن کار شما رو نداشتم.

بابت آپلود کردن هم یک دنیا ممنونم خیلی لطف کردید :love: :love:

برای دانلود کرک از این صفحه فایل Gears of War v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2 را دانلود کنید و اگر پچ را اعمال کرده اید
فایل Gears of War v1.1 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE را. توصیه من این است که حتما پچ 1 را اعمال کنید.
موفق باشید.

سلام
دست شما درد نکنه ولی بنده یک مقدار گیج شدم بهع لینکی داده بودی رفتم و بروی پچ 1 کلیک کردم و یک صفحه دیگر باز شد و در آن چندتا فایل با نام Mirror1 تا 10 داشت که بنده بروی 1 آن کلیک کردم و یک چیزی دانلود کرد وقتی آن فایل دانلود شده را خواستم نصب نکنم ویندوز همان پیغام معروف dont send را داد.
لطفاً اگر امکان دارد فایلهای مربوطه را در سایت آپلود کنید.
باور کنید یک هفته ی هست دارم برای اجرای این بازی سروکله میزنم دیگه اعصابم خرد شده:cursing:

خوشا به حاله همتون که بازیو نصب کردین ومنه بدبخت زور خودمو زدم نشد که نشد .انداختم کنار بازیو داره خاک میخوره !!!!!:baby:
باره اول که نصب میشه باره دومش نمیشه!!!!:((

سلام
دست شما درد نکنه ولی بنده یک مقدار گیج شدم بهع لینکی داده بودی رفتم و بروی پچ 1 کلیک کردم و یک صفحه دیگر باز شد و در آن چندتا فایل با نام Mirror1 تا 10 داشت که بنده بروی 1 آن کلیک کردم و یک چیزی دانلود کرد وقتی آن فایل دانلود شده را خواستم نصب نکنم ویندوز همان پیغام معروف dont send را داد.
لطفاً اگر امکان دارد فایلهای مربوطه را در سایت آپلود کنید.
باور کنید یک هفته ی هست دارم برای اجرای این بازی سروکله میزنم دیگه اعصابم خرد شده:cursing:
خوب مراحل کار به این شکله:
1- پچ 1 را دانلود کنید.(یا از لینک gamershell یا رپیدشیری که چند پست قبلی نوشتم استفاده کن)
2- بعد از دانلود شما باید فایلی به نام GearsTU.exe داشته باشید.
3- برای نصب پچ نباید بازی کرک شده باشد, بطور دقیقتر باید startup.exe اصلی باشه. میتونی از لینکی که صفحه قبل (پست 262) گذاشتم استفاده کنی (startup.exe اصلی رو در پوشه binaries کپی کن)
4- پچو نصب کن و بعد از کرک 1.1 استفاده کن.
5- enjoy

موفق باشید.

من با Save مشکل دارم این پچ برای همین حل مشکل Save هستش؟؟؟
فکر نمیکنم در مورد سیو بازی تغییراتی ایجاد کنه ولی در کل توصیه میکنم نصب کنید.
The Gears of War for Windows Title Update fixes various performance issues, including the Games for Windows – LIVE update issue​
برای سیو باید پروفایل بسازی.

با سلام

من سیستمم اینه:

BFG 8600 GT OC 256MB
2GB Patriot
AMD X2 5200

تنظیمات بازی رو میزارم روی High و اجرا میکنم در طول بازی گاهی اوقات فریم ریت میاد پایین و بازی تیک میزنه وقتی میارم روی Low بازم همین وضعه یعنی نه کمتر نه بیشتر!(البته وقتی میزارم روی Highest بازی کند میشه!)
من فکر میکنم به احتمال قوی مشکل از خود بازیه ولی میخواستم ببینم بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟!

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or