سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .لینک اصلی که نداره, چون این بازی مبتنی بر لایوه.آقایون ممنون میشم لینک پچ بازی رو برام بزارین چون خودم پیداش نکردم!!!
لطفآ از لینکهای اصلی باشه نه رپید شر و امثالهم......
ممنون.

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2007&f=rld-gow!rarسلام
بنده این بازی را بطور کامل نصب کردم ولی وقتی میخواهم آنرا اجرا کنم آن اروری که مربوط به کرک هست را میگیرد در حالیکه در دی وی دیهای بازی کرک آن وجود ندارد اگر امکان دارد کرک این بازی را برای بنده بگذارید
نسبت به این کلمه آشغ** دارم حساسیت پیدا میکنم, اتفاقا gamershell از اون سایت های خوبه. در ضمن این پچ باید از طریق لایو دانلود بشه برای همینه که سخت تر گیر میاد.دوست عزیز دستت درد نکنه اما سایت از این آشغال تر نبود؟؟؟
بابا من نمیتونم اصلآ هیچ فایلی از این سایت دانلود کنم!!
سایت دیگه ای ندارین؟؟؟
برای دانلود کرک از این صفحه فایل Gears of War v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2 را دانلود کنید و اگر پچ را اعمال کرده ایدسلام
بنده این بازی را بطور کامل نصب کردم ولی وقتی میخواهم آنرا اجرا کنم آن اروری که مربوط به کرک هست را میگیرد در حالیکه در دی وی دیهای بازی کرک آن وجود ندارد اگر امکان دارد کرک این بازی را برای بنده بگذارید
از gcw با روش های عادی نمیشه لینک مستقیم داد, خودت امتحان کن, ولی به هر حال کرک تو همون سایتی که شما معرفی کردی.
نسبت به این کلمه آشغ** دارم حساسیت پیدا میکنم, اتفاقا gamershell از اون سایت های خوبه. در ضمن این پچ باید از طریق لایو دانلود بشه برای همینه که سخت تر گیر میاد.
بگذریم, برای شما در rapidshare آپلود کردم:
http://rapidshare.com/files/82498178/GearsTU.rar
موفق باشید.

خوب مراحل کار به این شکله:سلام
دست شما درد نکنه ولی بنده یک مقدار گیج شدم بهع لینکی داده بودی رفتم و بروی پچ 1 کلیک کردم و یک صفحه دیگر باز شد و در آن چندتا فایل با نام Mirror1 تا 10 داشت که بنده بروی 1 آن کلیک کردم و یک چیزی دانلود کرد وقتی آن فایل دانلود شده را خواستم نصب نکنم ویندوز همان پیغام معروف dont send را داد.
لطفاً اگر امکان دارد فایلهای مربوطه را در سایت آپلود کنید.
باور کنید یک هفته ی هست دارم برای اجرای این بازی سروکله میزنم دیگه اعصابم خرد شده:cursing:
فکر نمیکنم در مورد سیو بازی تغییراتی ایجاد کنه ولی در کل توصیه میکنم نصب کنید.من با Save مشکل دارم این پچ برای همین حل مشکل Save هستش؟؟؟
برای سیو باید پروفایل بسازی.The Gears of War for Windows Title Update fixes various performance issues, including the Games for Windows – LIVE update issue