Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

من از این صفحه فایل Gears of War v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2 رو دانلود کردم و در قسمت binaries کپی کردم وقتی پچ رو دانلود کردم و فایل GearsTU.exe رو اجرا کردم این ارور رو داد:
failed to find launcher reg key!
این ارور مربوط به چیه؟!

با تشکر

با سلام

من از این صفحه فایل Gears of War v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2 رو دانلود کردم و در قسمت binaries کپی کردم وقتی پچ رو دانلود کردم و فایل GearsTU.exe رو اجرا کردم این ارور رو داد:
failed to find launcher reg key!
این ارور مربوط به چیه؟!

با تشکر
سلام
اول اینکه برای نصب پچ باید از startup.exe اصلی استفاده کنی (یعنی قبل از کرک کردن باید پچو نصب کنی)و در ضمن موقع نصب پچ برنامه های background رو غیر فعال کن, بخصوص آنتی ویروس/ spyware و ازین جور چیزا. شاید موفق شدی.

سلام
اول اینکه برای نصب پچ باید از startup.exe اصلی استفاده کنی (یعنی قبل از کرک کردن باید پچو نصب کنی)و در ضمن موقع نصب پچ برنامه های background رو غیر فعال کن, بخصوص آنتی ویروس/ spyware و ازین جور چیزا. شاید موفق شدی.

مگه این فایل Startup اصلی نیست؟!

آخرین ویرایش:
مگه این فایل Startup اصلی نیست؟!
چرا همینه. خب پس مشکل از یه چیز دیگست. اون کاری که در مورد آنتی ویروس و... گفتم کردی؟ اگه نشد داخل msconfig و زبانه startup گزینه diasble all بزن یه بار ریاستارت کن و سعی کن دوباره پچو نصب کنی.
بعد enable all بزن تا به حالت قبل برگردی.

اون کاری که در مورد آنتی ویروس و... گفتم کردی؟

بله!

داخل msconfig و زبانه startup گزینه diasble all بزن یه بار ریاستارت کن و سعی کن دوباره پچو نصب کنی.
بعد enable all بزن تا به حالت قبل برگردی.

امتحان کردم باز هم اون ارور رو میده!

این فایلی که برات ضمیمه کردم, دانلود, unzip و اجرا کن.

بعد از اجرا کردن این فایل وقتی فایل GearsTU رو اجرا کردم دیگه اون ارور رو نداد ولی بجاش یه صفحه سیاه اومد(dos)و همینطوری موند و هیچ کاری نمیکرد و فرمانی رو انجام نمیداد!

بعد از اجرا کردن این فایل وقتی فایل GearsTU رو اجرا کردم دیگه اون ارور رو نداد ولی بجاش یه صفحه سیاه اومد(dos)و همینطوری موند و هیچ کاری نمیکرد و فرمانی رو انجام نمیداد!
دیگه نمیتونم کمکی بهت بکنم. شاید اگه بازی رو یه بار uninstall کنی و دوباره نصب کنی, مشکلت حل بشه.
ضمنا در registy به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Gears of War\
برو و ببین مقدار SetupPath درست باشه. (مخصوصا B کلمه Binaries بزرگ باشه نه b کوچیک دقیقا طبق اسم پوشه)
موفق باشی.

من بعد از کلی بازی کردن یک دفعه دیدم هیچ فایل سیوی ندارم.نمیدونم والا مشکل از چیه خیلی ضد حال خوردم.:((:(یعنی اصلا از پروفایلم پاک شده...

من بعد از کلی بازی کردن یک دفعه دیدم هیچ فایل سیوی ندارم.نمیدونم والا مشکل از چیه خیلی ضد حال خوردم.:((:(یعنی اصلا از پروفایلم پاک شده...

دوست عزیز مطمئنی که پروفایل درست کردی ؟ من هم بار اول این بلا سرم اومد . برو تو بازی و یه پروفایل جدید درست کن به احتمال %90 کارت راه میفته .
مشکلی بود بگو .

آقا من یه مشکلی دارم . بعد مرحله ی ماشین سواری وقتی موس رو به چپ حرکت می دهم میاد عقب و وقتی به راست حرکت می دم میره جلو. البته قبلش سیوهاش پاک شد ولی درستش کردم.
لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or