Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
بازی بعد از مرحله lethal dusk از act2 دائما crash میکنه کسی میدونه علتش چیه واگه مشکلی هست چرا بعد این همه مدت خودش نشون داده:confused:

دوستان من با كارت 7900 جيتي و 2 گيگ رم و سي پي يو دوئل كر 3800 بازيرو روون اجرا ميكنم فقط مشكلم اينجاست يه دفعه از وسط بازي ميپره بيرون پيغام dont send ميده درايور كارت گرافيكم به تاريخ 2007/10/04 هستش

دوستان من با كارت 7900 جيتي و 2 گيگ رم و سي پي يو دوئل كر 3800 بازيرو روون اجرا ميكنم فقط مشكلم اينجاست يه دفعه از وسط بازي ميپره بيرون پيغام dont send ميده درايور كارت گرافيكم به تاريخ 2007/10/04 هستش

دوست عزیز شما هیچ کدوم از دکمه های Don't Send و Send Error.... رو نزنید !!!

error.JPG

"توجه کنید که شما دکمه سوم رو مثل من ندارید پس زیاد دنبالش نگر دید!!"

و شما دوباره از روی نوار ابزار بازی را رو که رآن هستش روش کلیک کنید و به ادامه بازی بپر دازید !!

و وقتی از بازی خارج شدید هر کدوم از دکمه های Don't Send و Send Error رو دوست داشتین بزنین .

از بازی لذت ببرید.

کرک Gears of War که استفاده می کنی خرابه

خواهشان یکی به من کمک کنه من نمیدونم مشکلم چیه وقتی بازی رو نصب میکنم پیغام زیر رو میده ... !؟

خودم احتمال میدم از کرک بازی باشه ! اگر مشکل از کرکه خواهشا یکی لینک سالم دانلود کرک بازی رو بزاره ...

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم . سازمان حفاظت از بی نوایان

کاملاً درست فکر کردی از کرک بازیه. این پیغام میگه فایل اجرایی ات دستکاری شده یعنی که باید هم اینطوری باشه چون از کرک استفاده می کنی. اول به من بگوه این DVD بازی رو از کدوم شرکت خریدی و آیا همین DVD تو کامپیوتر دیگه درست کار می کنه یا نه؟ چون ممکنه کرک درست و حسابی نشده باشه. شاید هم کامپیوترت ویروسیه و فایل اجرایی رو آلوده می کنه. ویروس یاب درست و حسابی آپدیت شده داری یا نه؟ اگه DVD تو کامپیوتر دیگه درست کار می کنه احتمالاً مشکلت از ویروسه.

دوست عزیز شما هیچ کدوم از دکمه های Don't Send و Send Error.... رو نزنید !!!

error.JPG

"توجه کنید که شما دکمه سوم رو مثل من ندارید پس زیاد دنبالش نگر دید!!"
و شما دوباره از روی نوار ابزار بازی را رو که رآن هستش روش کلیک کنید و به ادامه بازی بپر دازید !!
و وقتی از بازی خارج شدید هر کدوم از دکمه های Don't Send و Send Error رو دوست داشتین بزنین .
از بازی لذت ببرید.
درود بر شما, این یکی از راههایی است که می تونه این مشکلو حل کنه, و از بین 5 نفر از دوستان من که این مشکلو داشتند, 3 نفر از این طریق بازی میکنند.
یکی از راههای دیگه که یکی از بچه های epicgames پیدا کرده اینه که البته صددرصد نیست:
از رجیستری این مسیر را پیدا کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management
حالا روی PagedPoolSize دابل کلیک کنید و مقدارشو به ffffffff تغییر دهید حالا OK بزنید و از رجیستری خارج شوید, سپس ری استارت کنید ودوباره بازیو اجرا کنید.

کاملاً درست فکر کردی از کرک بازیه. این پیغام میگه فایل اجرایی ات دستکاری شده یعنی که باید هم اینطوری باشه چون از کرک استفاده می کنی. اول به من بگوه این DVD بازی رو از کدوم شرکت خریدی و آیا همین DVD تو کامپیوتر دیگه درست کار می کنه یا نه؟ چون ممکنه کرک درست و حسابی نشده باشه. شاید هم کامپیوترت ویروسیه و فایل اجرایی رو آلوده می کنه. ویروس یاب درست و حسابی آپدیت شده داری یا نه؟ اگه DVD تو کامپیوتر دیگه درست کار می کنه احتمالاً مشکلت از ویروسه.

ببخشید! ولی نظر شما کاملا درست نیست, از نظر من این خطا بیشتر به دو تا dll اصلی برمیگرده و ربطی به فایل کرک نداره. میتونی یه سری به انجمن های epicgames بزنی, تا ببینی هنوز در این مورد راه حل قطعی وجود نداره.
چند توصیه در پست 9 و 10 این ترد وجود داره, یه نگاهی بنداز:

موفق باشید.

من با 8600 جی تی و دو گیگ رم تو رزولشن 1024 و حتی شایدم پایینتر تو صحنه های شلوغ دچار تیک می شد ... تنظیمات هم همه معمولی بود ولی فرقی نمی کرد ... این قدر اعصاب خرد کن بود که مجبور شدم بازی رو انجام ندم.

من با 8600 جی تی و دو گیگ رم تو رزولشن 1024 و حتی شایدم پایینتر تو صحنه های شلوغ دچار تیک می شد ... تنظیمات هم همه معمولی بود ولی فرقی نمی کرد ... این قدر اعصاب خرد کن بود که مجبور شدم بازی رو انجام ندم.

من با 7900 جيتي و 2 گيگ رم و رزولشن 1152 و با بالاترين تنظيمات خيلي روون اجرا ميكنم (البته اوور هم كردم) به حدي كه فكر ميكنم دارم كانتر ميرم :laughing: فقط مشكلم همون پيغام dont send بودش كه با راهنمايي دوست خوبم دورش زدم

منم یه چیزی بگم؟

راستش من خیلی تو کف این بازی بودم ولی سیستمم قدیمیه گفتم هرچی باداباد نصبش میکنم فقط محیط بازی رو از نزدیک ببینم کافیه یکم از عتشم رفع میشه.
سیستم من اینه:
cpu: pentium 4 2.6
ram: 512
grafic: geforce 5200 , 128 ram
فقط نخندید ها .
خلاصه بازی رو خریدم و نصب کردم ولی ارور میداد. همون ارور re instal . من تو تاپیک های زیادی گشتم و فهمیدم خیلی ها این مشکل رو دارن. من این کارا رو کردم مشکلم حل شد البته به کمک راهنماییهای دوستان.
1-بازی رو تو درایو ویندوز نصب کردم.
2-با آنتی ویروس avast یه ویروس کشی حسابی راه انداختم.
3-کرک رو کپی کردم.
4-تاریخ ویندوز رو 2008 کردم.
5-این کار رو هم به پیشنهاد جناب mox1x2 انجام دادم:
(در run از منوی استارت بنویس cmd و بعد اینتر کن حالا یه صفحه command prompt میاد. حالا دستورات زیر را به ترتیب وارد کن و بعد اینتر بزن.
regsvr32 /u softpub.dll
regsvr32 /u wintrust.dll
regsvr32 /u initpki.dll
regsvr32 /u dssenh.dll
regsvr32 /u rsaenh.dll
regsvr32 /u gpkcsp.dll
regsvr32 /u sccbase.dll
regsvr32 /u slbcsp.dll
regsvr32 /u mssip32.dll
regsvr32 /u cryptdlg.dll
حالا ری استارت کن وبعد همین عملیات را برای دستورات زیر انجام بده.
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 dssenh.dll
regsvr32 rsaenh.dll
regsvr32 gpkcsp.dll
regsvr32 sccbase.dll
regsvr32 slbcsp.dll
regsvr32 mssip32.dll
regsvr32 cryptdlg.dll
دوباره ری استارت کن و بازی رو اجرا کن)
6- فایل msidcrl40.dll رو که تو همین تاپیک معرفی شد دانلود کردم و تو شاخه c/windoms/system32 و همینطور تو پوشه binaries بازی کپی کردم.
و بازی رو از داخل خود پوشه بازی اجرا کردم که ارور همین فایل dll رو داد. این بار فایل dll رو از پوشه binaries پاک کردم و دوباره بازی رو اجرا کردم. البته همه این کارا رو شانسی انجام دادم و نمیدونم کدوم تاثیر داشت و کدوم بی تاثیر بود فقط خواستم کمکی کرده باشم به کسانی که مشکل اجرا نشدن بازی رو دارن. اینم بگم که ویندووز من روش نوشته نسخه نهایی xp مال emperor هست. بازی رو هم از یه مغازه گرفتم که 2 تا دی وی دی و مارک هیچ شرکتی روش نیست. فقط عکس و microsoft و epic و اینجور چیزا. سیستمم هم که دیدین ابو تیارست.
ولی باور کنین یا نکنین با همین سیستم بازی رو اجرا کردم تنظیمات همش رو نرمال گذاشتم. البته افت فریم خیلی زیاده ولی همین که با این ابو تیاره تونستم برم تو محیط بازی برام با ارزشه.
تازه میخوام over clock کنم فوقش میسوزه مجبور میشم یه سیستم بهتر ردیف کنم. . یا حق

سلام
بچه ها خواهشن بگید این Raam بی همه چیزو چطور بکشم هر چی تیر داشتم تو سرش خالی کردم اعم از اسنایر و کلت و ... بعدش میرم با اون تیر باره بزنمش تا چند لحظه تیر روش خالی میکنم کلاغ ها میان و تیکه پارم میکنم
نمیشه یه منبع نوری برای تیر بار درست کرد که وقتی میرم پشت تیربار راحت بکشمش دیگه اعصابم بهم ریخته
ممنون

خوب بلاخره کشتمش:cheesygri:cheesygri عجب پایان جالبی داشت (وباز هم بدبختی و باز هم جنگ شروع خواهد شد:cheesygri)
ولی واقعا اون چیزی که مهم بود این بود که اول بازی همینجوری شروع شد معلوم نبود این موجودات چجوری بوجود اومده بودند و چرا مارکوس فینیکس تو زندان بود و چراهای دیگه اگه کسی اون دفترچه ای که میگن در مورد این چیزا توش توضیح داده خونده بیاد اینجا در مورد این مسائل توضیح بده

اونو دیدم ولی چیز کاملی رو برام روشن نکرد
راستی آخر بازی اسم یه ایرانی هم تو Credit دیدم اسمش سام زمانی بود ولی اون توضیحی که در موردش داده بود مشخص بود اصلا کار فنی ای انجام نداده
توی FEAR perseus madate هم اسم یه ایرانی بود به اسم بهزاد بهار لو
موفق باشید

اونو دیدم ولی چیز کاملی رو برام روشن نکرد
راستی آخر بازی اسم یه ایرانی هم تو Credit دیدم اسمش سام زمانی بود ولی اون توضیحی که در موردش داده بود مشخص بود اصلا کار فنی ای انجام نداده
توی FEAR perseus madate هم اسم یه ایرانی بود به اسم بهزاد بهار لو
موفق باشید
اینا معمولا تستر های بازی هستن!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or