سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .دوستان من با كارت 7900 جيتي و 2 گيگ رم و سي پي يو دوئل كر 3800 بازيرو روون اجرا ميكنم فقط مشكلم اينجاست يه دفعه از وسط بازي ميپره بيرون پيغام dont send ميده درايور كارت گرافيكم به تاريخ 2007/10/04 هستش
درود بر شما, این یکی از راههایی است که می تونه این مشکلو حل کنه, و از بین 5 نفر از دوستان من که این مشکلو داشتند, 3 نفر از این طریق بازی میکنند.دوست عزیز شما هیچ کدوم از دکمه های Don't Send و Send Error.... رو نزنید !!!
![]()
"توجه کنید که شما دکمه سوم رو مثل من ندارید پس زیاد دنبالش نگر دید!!"
و شما دوباره از روی نوار ابزار بازی را رو که رآن هستش روش کلیک کنید و به ادامه بازی بپر دازید !!
و وقتی از بازی خارج شدید هر کدوم از دکمه های Don't Send و Send Error رو دوست داشتین بزنین .
از بازی لذت ببرید.
کاملاً درست فکر کردی از کرک بازیه. این پیغام میگه فایل اجرایی ات دستکاری شده یعنی که باید هم اینطوری باشه چون از کرک استفاده می کنی. اول به من بگوه این DVD بازی رو از کدوم شرکت خریدی و آیا همین DVD تو کامپیوتر دیگه درست کار می کنه یا نه؟ چون ممکنه کرک درست و حسابی نشده باشه. شاید هم کامپیوترت ویروسیه و فایل اجرایی رو آلوده می کنه. ویروس یاب درست و حسابی آپدیت شده داری یا نه؟ اگه DVD تو کامپیوتر دیگه درست کار می کنه احتمالاً مشکلت از ویروسه.
اگه توی صفحه های قبلی مشاهد می کردید این سوال بار ها تکرار شده بود.طریقه ی save کردن بازی چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با 8600 جی تی و دو گیگ رم تو رزولشن 1024 و حتی شایدم پایینتر تو صحنه های شلوغ دچار تیک می شد ... تنظیمات هم همه معمولی بود ولی فرقی نمی کرد ... این قدر اعصاب خرد کن بود که مجبور شدم بازی رو انجام ندم.
اینا معمولا تستر های بازی هستن!:biggrin1:اونو دیدم ولی چیز کاملی رو برام روشن نکرد
راستی آخر بازی اسم یه ایرانی هم تو Credit دیدم اسمش سام زمانی بود ولی اون توضیحی که در موردش داده بود مشخص بود اصلا کار فنی ای انجام نداده
توی FEAR perseus madate هم اسم یه ایرانی بود به اسم بهزاد بهار لو
موفق باشید