سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .یکم شانسی هست اونجاسلام دوستان
من تو یک مرحله هست باید برید قسمت Control Room یک نفر جلوتر حرکت می کنه یک دفعه زیر پاهاش خالی میشه (( تخته ها )) باید چی کار کنیم اونجا ممنون میشم
كارتم GeForce 7300 GT با 512 mb رمه ... فكر نكنم زياد قديمي باشه .احتمال داره درایور گرافیکت قدیمیه اگه بازم نشد یا گرافیکت مدلش ÷ایینه یا اگه بازم گرافیکت هم بالا بود مانیتورت مشکل داره یعنی قدیمیه.
بعد یک چیزه دیگه اون موجودات زیر هست بی افتی پایین بکشمشون تمومی ندارن
گرافیکت بازیو میاره ولی: اگه اون سی دی درایوری که تو بسته کارت گرافیکتو رو نصب میکنی, اون که خیلی قدیمیه. باید download کنی. اگه هم حالشو نداره شاید تو dvd بازی که خریدی گزاشته باشن.خير از گيم پد استفاده نميكنم ...
فكر ميكنم اشكال از همون كارت گرافيك باشه ..
كارتم GeForce 7300 GT با 512 mb رمه ... فكر نكنم زياد قديمي باشه .
درايورش 40 - 50 مگابايته ! كي حال دانلود داره .

آخرين درايور كارت گرافيك رو هم از سايت دانلود كردم اما درست نشد كه نشد .

پچو نصب کردی؟ اگه نصب کردی از کرک 1.1 استفاده کن. از اینجا به اسم Gears of War v1.1 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE دانلود کن.سلام به همگي
آقا من واقعا عاشق اين بازي Gears of War هستم .
اما يه مشكل دارم . اونم اينه كه وقتي دارم بازي ميكنم همش Lag ميزنه و اعصاب آدم رو خرد ميكنه .آخرين درايور كارت گرافيك رو هم از سايت دانلود كردم اما درست نشد كه نشد .
كارت گرافيكم 8800 GTS هست و 1 گيگ هم رم دارم . اما نميدونم چرا اينجوري ميشه . COD4 رو راحت بازي كردم اما روي كرايسس و Gears of War اين مشكل Lag رو دارم .
لطفا اگه كسي چيزي ميدونه به گه كه لااقل ما هم راحت اين بازي رو انجام بديم .![]()
![]()
مرسی دوستان راهی نداره کسی از دوستان رفته عکسی چیزی ممنون میشم .