Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

من تو یک مرحله هست باید برید قسمت Control Room یک نفر جلوتر حرکت می کنه یک دفعه زیر پاهاش خالی میشه (( تخته ها )) باید چی کار کنیم اونجا ممنون میشم
یکم شانسی هست اونجا
شما بین اون چوب هایی که میفتن حرکت کن
اونجوری احتمالش کمه که بیفتی

سلام دوستان

من تو یک مرحله هست باید برید قسمت Control Room یک نفر جلوتر حرکت می کنه یک دفعه زیر پاهاش خالی میشه (( تخته ها )) باید چی کار کنیم اونجا ممنون میشم
بهزاد جون شما فقط حواست به صدای تخته های زیر پات باشه... با شنیدن صدا ها راحت میتونی راه رو پیدا کنی

خير از گيم پد استفاده نميكنم ...
فكر ميكنم اشكال از همون كارت گرافيك باشه ..

احتمال داره درایور گرافیکت قدیمیه اگه بازم نشد یا گرافیکت مدلش ÷ایینه یا اگه بازم گرافیکت هم بالا بود مانیتورت مشکل داره یعنی قدیمیه.
كارتم GeForce 7300 GT با 512 mb رمه ... فكر نكنم زياد قديمي باشه .
درايورش 40 - 50 مگابايته ! كي حال دانلود داره .

آخرین ویرایش:
خير از گيم پد استفاده نميكنم ...
فكر ميكنم اشكال از همون كارت گرافيك باشه ..

كارتم GeForce 7300 GT با 512 mb رمه ... فكر نكنم زياد قديمي باشه .
درايورش 40 - 50 مگابايته ! كي حال دانلود داره .
گرافیکت بازیو میاره ولی: اگه اون سی دی درایوری که تو بسته کارت گرافیکتو رو نصب میکنی, اون که خیلی قدیمیه. باید download کنی. اگه هم حالشو نداره شاید تو dvd بازی که خریدی گزاشته باشن.

سلام به همگي
آقا من واقعا عاشق اين بازي Gears of War هستم .:love:
اما يه مشكل دارم . اونم اينه كه وقتي دارم بازي ميكنم همش Lag ميزنه و اعصاب آدم رو خرد ميكنه .:mad: آخرين درايور كارت گرافيك رو هم از سايت دانلود كردم اما درست نشد كه نشد .
كارت گرافيكم 8800 GTS هست و 1 گيگ هم رم دارم . اما نميدونم چرا اينجوري ميشه . COD4 رو راحت بازي كردم اما روي كرايسس و Gears of War اين مشكل Lag رو دارم .
لطفا اگه كسي چيزي ميدونه به گه كه لااقل ما هم راحت اين بازي رو انجام بديم . :( :((

سلام به همگي
آقا من واقعا عاشق اين بازي Gears of War هستم .:love:
اما يه مشكل دارم . اونم اينه كه وقتي دارم بازي ميكنم همش Lag ميزنه و اعصاب آدم رو خرد ميكنه .:mad: آخرين درايور كارت گرافيك رو هم از سايت دانلود كردم اما درست نشد كه نشد .
كارت گرافيكم 8800 GTS هست و 1 گيگ هم رم دارم . اما نميدونم چرا اينجوري ميشه . COD4 رو راحت بازي كردم اما روي كرايسس و Gears of War اين مشكل Lag رو دارم .
لطفا اگه كسي چيزي ميدونه به گه كه لااقل ما هم راحت اين بازي رو انجام بديم . :( :((
پچو نصب کردی؟ اگه نصب کردی از کرک 1.1 استفاده کن. از اینجا به اسم Gears of War v1.1 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE دانلود کن.

مرسی دوستان راهی نداره کسی از دوستان رفته عکسی چیزی ممنون میشم .

خب مزش اینه که گاهی شانسکی بری یا خودت کشف کنی اما اگه تا الان نتونستی اونجارو رد کنی اینو بخونه

اصلا نباید رو تخته ها بری آروم روی تیرهایی که تخته هارو متصل کرده راه برو میبینی که تخته ها دونه دونه میشکنن ولی شما همچنان مستقر ایستاده ای ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or