سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .اونجایی که ارور free Space تو درایو ویندوز (یا C) میده،شما لازم نیست حتما بریزی توی همون درایوی که خودش گفته.اون ارور رو میده بخاطر اینکه درایو ویندوزت بیش از حد پره! احتمالا کمتر از 1-2 گیگ فضا داری!سلام
من بازی رو از روی DVD رو سیستم ریختم
وقتی فایل Setup رو اجرا میکنم به من ابتدا ارور میده که فضای درایور C کافی نیست
من با اینکه یه درایور دارم که حدود 13 گیگ فضای خالی داره ولی وقتی من اونو هم انتخاب می کنم ارور می ده و گزینه نصب بازی به انتها می رسه بدون اینکه بازی رو نصب کرده باشه!!!
دوستان همچین مشکلی داشتن/.؟
بله.اگه درست متوجه شده باشم منظورت اینه که من علاوه بر یه درایور مخصوص بازی باید حتما تو درایور C خودم حدود 4 گیگ فضای آزاد داشته باشم؟
اگه درست متوجه شده باشم منظورت اینه که من علاوه بر یه درایور مخصوص بازی باید حتما تو درایور C خودم حدود 4 گیگ فضای آزاد داشته باشم؟ونجایی که ارور free Space تو درایو ویندوز (یا C) میده،شما لازم نیست حتما بریزی توی همون درایوی که خودش گفته.اون ارور رو میده بخاطر اینکه درایو ویندوزت بیش از حد پره! احتمالا کمتر از 1-2 گیگ فضا داری!
شما حداقل باید 4 گیگ داریو ویندوزت فضای خالی داشته باشه تا این بازی نصب بشه.(اگه کمتر از 4 باشه نصب نمیشه)
هیچ فایلی کپی نمیشه توی اون درایوت ولی باید فضای خالی همونقدر که گفتم موجود باشه.
این کارو که کردی خود بازی رو میتونی تو درایو های دیگت بریزی مشکلی نداره.
من الان حدود 4 گیگ فضا دارمولی اگه دیدی نشد فضای خالی رو بیشتر کن.
اصلا ببین الان چقدر free space داری توی C ?
وقتی setup بازی رو اجرا میکنید اون پایین یه گزینه به نام More Option هست که در اونجا باید محل نصب بازی رو مشخص کنید .دوستان سلام
من وقتی gow رو نصب میکنم اولش فایل های rar هست بعد از اینکه کل فایل رو ریخت میرم که نصبش کنم و وقتی autorun می یاد نمی تونم مسیر رو تعیین کنم و بازی فقط تو درایو c نصب میشه اشکال از چیه بعد میرم که بازی رو از دسکتاپ اجرا کنم این پیغام رو میده
pleas insert the correct dvd -Rom,click ok and restart the application
بعد از اینکه ok رو میزنم هیچی نمیشه مشکل از کجاست
بعد میرم به شاخه ی c:\program file\microsoft games\gears of war\binaries بعد اونجا یه فایل با نام wargame-g4wlive هست وقتی اونو میزنم صفحه سیاه میشه و یه message میده ok میکنم و ارم اولیه بازی میاد ولی از بازی خارج میشه مشکل از کجاست
![]()
اقا یکی تو رو خدا کمک کنه سه بار تا حالا نصب کردم ولی باز ارور می ده.
ولی خدایی نسخه PC یه چیز دیگس
دست شما درد نکنه فقط من نمی تونم اون فایلو کپی کنم مشکل از چیهوقتی setup بازی رو اجرا میکنید اون پایین یه گزینه به نام More Option هست که در اونجا باید محل نصب بازی رو مشخص کنید .
پیغام دوم هم علتش کپی نکردن کرک هست . نام کرک بازی startup.exe هست که باید در فولدر Binaries که در محل نصب بازی هست کپی بشه .
رو سیستم من اجرا میشه ؟
Cpu 3.2 1 mg cash
Ram 1 gig
Vga 7600GS
مشکل چیه . با چه اروری مواجه میشید ؟ یا اینکه اصلا کرک رو نمیتونید پیدا کنید ؟دست شما درد نکنه فقط من نمی تونم اون فایلو کپی کنم مشکل از چیه