Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط اینو من بگم که اولا بازی تو سیو کردن یه جورایی مشکل داره.بعدش هم فقط رو درایو ویندوز میتونید بریزید.اما من نمیدونم چی شد و چی کار کردم که شانسی شانسی رو یه درایو دیگه ریختم و الان هم دارم بازی میکنم اما چه فایده که اصلا نمیشه درست و حسابی سیو کرد.بازی گرافیک قابل قبولی داره.واقعا معرکه هستش.

سلام
من بازی رو از روی DVD رو سیستم ریختم
وقتی فایل Setup رو اجرا میکنم به من ابتدا ارور میده که فضای درایور C کافی نیست
من با اینکه یه درایور دارم که حدود 13 گیگ فضای خالی داره ولی وقتی من اونو هم انتخاب می کنم ارور می ده و گزینه نصب بازی به انتها می رسه بدون اینکه بازی رو نصب کرده باشه!!!

دوستان همچین مشکلی داشتن/.؟

سلام
من بازی رو از روی DVD رو سیستم ریختم
وقتی فایل Setup رو اجرا میکنم به من ابتدا ارور میده که فضای درایور C کافی نیست
من با اینکه یه درایور دارم که حدود 13 گیگ فضای خالی داره ولی وقتی من اونو هم انتخاب می کنم ارور می ده و گزینه نصب بازی به انتها می رسه بدون اینکه بازی رو نصب کرده باشه!!!

دوستان همچین مشکلی داشتن/.؟
اونجایی که ارور free Space تو درایو ویندوز (یا C) میده،شما لازم نیست حتما بریزی توی همون درایوی که خودش گفته.اون ارور رو میده بخاطر اینکه درایو ویندوزت بیش از حد پره! احتمالا کمتر از 1-2 گیگ فضا داری!

شما حداقل باید 4 گیگ داریو ویندوزت فضای خالی داشته باشه تا این بازی نصب بشه.(اگه کمتر از 4 باشه نصب نمیشه)
هیچ فایلی کپی نمیشه توی اون درایوت ولی باید فضای خالی همونقدر که گفتم موجود باشه.
این کارو که کردی خود بازی رو میتونی تو درایو های دیگت بریزی مشکلی نداره.
اگه درست متوجه شده باشم منظورت اینه که من علاوه بر یه درایور مخصوص بازی باید حتما تو درایور C خودم حدود 4 گیگ فضای آزاد داشته باشم؟
بله.
ولی اگه دیدی نشد فضای خالی رو بیشتر کن.
اصلا ببین الان چقدر free space داری توی C ?

Last edited by a moderator:
ونجایی که ارور free Space تو درایو ویندوز (یا C) میده،شما لازم نیست حتما بریزی توی همون درایوی که خودش گفته.اون ارور رو میده بخاطر اینکه درایو ویندوزت بیش از حد پره! احتمالا کمتر از 1-2 گیگ فضا داری!

شما حداقل باید 4 گیگ داریو ویندوزت فضای خالی داشته باشه تا این بازی نصب بشه.(اگه کمتر از 4 باشه نصب نمیشه)
هیچ فایلی کپی نمیشه توی اون درایوت ولی باید فضای خالی همونقدر که گفتم موجود باشه.
این کارو که کردی خود بازی رو میتونی تو درایو های دیگت بریزی مشکلی نداره.
اگه درست متوجه شده باشم منظورت اینه که من علاوه بر یه درایور مخصوص بازی باید حتما تو درایور C خودم حدود 4 گیگ فضای آزاد داشته باشم؟

ولی اگه دیدی نشد فضای خالی رو بیشتر کن.
اصلا ببین الان چقدر free space داری توی C ?
من الان حدود 4 گیگ فضا دارم
فکر کنم باید یه کم پاک سازی کنم

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
من وقتی gow رو نصب میکنم اولش فایل های rar هست بعد از اینکه کل فایل رو ریخت میرم که نصبش کنم و وقتی autorun می یاد نمی تونم مسیر رو تعیین کنم و بازی فقط تو درایو c نصب میشه اشکال از چیه بعد میرم که بازی رو از دسکتاپ اجرا کنم این پیغام رو میده
pleas insert the correct dvd -Rom,click ok and restart the application
بعد از اینکه ok رو میزنم هیچی نمیشه مشکل از کجاست
بعد میرم به شاخه ی c:\program file\microsoft games\gears of war\binaries بعد اونجا یه فایل با نام wargame-g4wlive هست وقتی اونو میزنم صفحه سیاه میشه و یه message میده ok میکنم و ارم اولیه بازی میاد ولی از بازی خارج میشه مشکل از کجاست

دوستان سلام
من وقتی gow رو نصب میکنم اولش فایل های rar هست بعد از اینکه کل فایل رو ریخت میرم که نصبش کنم و وقتی autorun می یاد نمی تونم مسیر رو تعیین کنم و بازی فقط تو درایو c نصب میشه اشکال از چیه بعد میرم که بازی رو از دسکتاپ اجرا کنم این پیغام رو میده
pleas insert the correct dvd -Rom,click ok and restart the application
بعد از اینکه ok رو میزنم هیچی نمیشه مشکل از کجاست
بعد میرم به شاخه ی c:\program file\microsoft games\gears of war\binaries بعد اونجا یه فایل با نام wargame-g4wlive هست وقتی اونو میزنم صفحه سیاه میشه و یه message میده ok میکنم و ارم اولیه بازی میاد ولی از بازی خارج میشه مشکل از کجاست
وقتی setup بازی رو اجرا میکنید اون پایین یه گزینه به نام More Option هست که در اونجا باید محل نصب بازی رو مشخص کنید .
پیغام دوم هم علتش کپی نکردن کرک هست . نام کرک بازی startup.exe هست که باید در فولدر Binaries که در محل نصب بازی هست کپی بشه .

6tucxg2.gif

اقا یکی تو رو خدا کمک کنه سه بار تا حالا نصب کردم ولی باز ارور می ده.

سلام. اين ماله تاريخ windows. تاريخ کامپيوترو بزار 2008 احتماله 90% درست ميشه

شما یه زحمتی بکش و کرک بازی رو در محل نصب بازی کپی کن!

-------------------------------------------------
محض رضای خدا یه کم از خود بازی بگید.
عجب بازی توپیه ! بهترین سوم شخصیه که تا حالا بازی کردم ! اصلآ همتا نداره!!! من رو XboX360 اگه دروغ نگم 4 بار تمومش کردم:love:ولی خدایی نسخه PC یه چیز دیگس:((

وقتی setup بازی رو اجرا میکنید اون پایین یه گزینه به نام More Option هست که در اونجا باید محل نصب بازی رو مشخص کنید .
پیغام دوم هم علتش کپی نکردن کرک هست . نام کرک بازی startup.exe هست که باید در فولدر Binaries که در محل نصب بازی هست کپی بشه .
دست شما درد نکنه فقط من نمی تونم اون فایلو کپی کنم مشکل از چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or