سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .فقط کافیه با زدن F1 یه پروفایل درست کنی و در دفعات بعد که به بازی وارد شدی دوباره همین کار رو بکن و روی پروفایلت بزن تا sign in بشه بعد بازی رو load کن.اقایان شما ها چطور بازی را سیو میکنید؟
یکی از بازی تعریف کنه ببینیم چجوریه تو مایه های رزیدنت4 هست یا دوم و کواک مثل COD4 باحاله یا نه من که موندمه تو گرفتنش آخه تو تریلرش دیدم خیلی خشن و یکنواخته:thinking:

یکی از بازی تعریف کنه ببینیم چجوریه تو مایه های رزیدنت4 هست یا دوم و کواک مثل COD4 باحاله یا نه من که موندمه تو گرفتنش آخه تو تریلرش دیدم خیلی خشن و یکنواخته:thinking:
بالاخره منم مشکلم رو با بازی حل کردم .
راه حلش هم شورتکات دادن از startup.exe فولدر بازی بود !
خیلی راحت . وارد فولدر بازی شده و سپس به فولدر Binaries بروید . روی فایل Startup.exe کلیک راست کنید و سپس Send to Desktop . حالا برید و بازی رو از روی شرتکات رو دسکتاپ اجرا کنید .از Starup.exe به کجا Shortcut دادی ؟! میشه واضح تر بگی ...
C:\Documents and Settings\نام کاربری ویندوز\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content\E000001500000045\FFFE07D1\00010000\E000001500000045_MountPt