Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم با نظر احمد موافقم نمیدونم چرا بازی بهم نچسبید شاید به خاطر اینکه قبلش بازی هایی مثل COD4,Biosock رو بازی کرده بودم در کل خیلی منتظر این بازی بودم ولی وقتی 2 تا act از بازی رو تموم کردم دیگه حال بازی کردنشو ندارم
من با این نظر که مرزها رو نباید شکست مخالفم چون چه عیبی داره که من که 360 ندارم این بازی رو بازی کنم یا اونی که یه PC قوی نداره بتونه UT3 بازی کنه ولی این در صورتی خوبه که ادم از بازی زده نشه یا اینکه طوری بشه که باعث افت بازی نشه

من همه بازیهارو تو ویستا 64 بیتی میتونم اجرا کنم الا این یکی . البته دیشب برای 10 دقیقه بازی کردم ولی الان همون اول کار عکس بازی رو که نشون میده ارور ویندوز رو میده ؟؟!!!

دوستان من بازی gears of war رو روی ویستای 64بیتی دیشب برای 10 دقیقه بازی کردم ولی الان که میخوام اجراش کنم ارور زیر رو میده (البته ناگفته نمونه که من تمام بازیهارو توی ویستا 64بیتی میتونم اجرا کنم الا این یکی !!!
6jz2hcl.jpg

درضمن من تمام برنامه های زیر رو هم نصب کردم :
XLiveRedist1.2.0238
++C x64
KB940105 x64
PhysX_7.09.13
و همچنین آپدیت کامل ویندوز .

سیستم من :
core 2 duo E6300
XFX 8600GTS
2x1 gig Apacer DDR2 800
P965-DS4 gigabyte

بنظر شما آیا بازم دلیلی برای کرش کردن بازی وجود داره !!!؟؟؟

ممکنه مشکلم با این http://www.nvidia.com/object/winxp_169.04.html حل بشه :rose: ؟؟

یکی از بازی تعریف کنه ببینیم چجوریه تو مایه های رزیدنت4 هست یا دوم و کواک مثل COD4 باحاله یا نه من که موندمه تو گرفتنش آخه تو تریلرش دیدم خیلی خشن و یکنواخته:thinking:

این بازی رو حتما بگیر این cod4 رو میزاره تو جیب بغلیش خیلی توپه:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

یکی از بازی تعریف کنه ببینیم چجوریه تو مایه های رزیدنت4 هست یا دوم و کواک مثل COD4 باحاله یا نه من که موندمه تو گرفتنش آخه تو تریلرش دیدم خیلی خشن و یکنواخته:thinking:

اگه سیستمت بالاست حتــــــــــــماً بگیرش
معرکست

زمانی که میخواید Profile وارد کنید ، ازم Product Key میخواد ، که من ندارم ! توی Folder ها هم گشتم نبود ... ، کسی میتونه یه Key به من بده ؟

از Starup.exe به کجا Shortcut دادی ؟! میشه واضح تر بگی ...
خیلی راحت . وارد فولدر بازی شده و سپس به فولدر Binaries بروید . روی فایل Startup.exe کلیک راست کنید و سپس Send to Desktop . حالا برید و بازی رو از روی شرتکات رو دسکتاپ اجرا کنید .
من که اینطوری مشکلم حل شد ..

######################################################
مثل اینکه حالا این مشکل سیو دست از سر ما بر نمیداره . با ساخت پروفایل هم حل نشد . کسی سیو گیم کامل رو نداره یا حداقل تا شروع ACT 3 ?
اگر اشتباه نکنم محتویات پوشه زیر سیوهای بازی هست :
Code:
C:\Documents and Settings\نام کاربری ویندوز\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content\E000001500000045\FFFE07D1\00010000\E000001500000045_MountPt

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or