سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .اقا حتما بگیر اجرا هم میشه.ربطی به گرافیک هم نداره سیستم من مثل سیستم شما هست البته cpu:3.2 2mb cash هستش.البته 7600gs شما اگه 512 باشه راحت میتونی اجراش کنی رو اخرین رزولوشن بازی .من با اخرین رزولوشن مانیتورم که 1024 *768 هست اجراش کردم. همه ی تنظیمات هم گذاشتم رو high و highest.رو سیستم من اجرا میشه ؟
Cpu 3.2 1 mg cash
Ram 1 gig
Vga 7600GS
نه بزارید از اول بگم ببینید دقیقا مشکل از کجاستمشکل چیه . با چه اروری مواجه میشید ؟ یا اینکه اصلا کرک رو نمیتونید پیدا کنید ؟
کسی تونسته بازی رو سیو کنه ؟
چون من با سیو بازی مشکل دارم کسی تونسته حل اش کنه لطفا بگه چطوری میشه بازی رو سیو کرد.
ولی کارت گرافیک شما سیستم ANTIALIASING رو توی این بازی پشتیبانی نمیکنه (کلاً در بازیهای سری DX10)اقا حتما بگیر اجرا هم میشه.ربطی به گرافیک هم نداره سیستم من مثل سیستم شما هست البته cpu:3.2 2mb cash هستش.البته 7600gs شما اگه 512 باشه راحت میتونی اجراش کنی رو اخرین رزولوشن بازی .من با اخرین رزولوشن مانیتورم که 1024 *768 هست اجراش کردم. همه ی تنظیمات هم گذاشتم رو high و highest.
شما که بازی رو از سرزمین گرفتید میشه بگید بازی چطور نصب میشه منظورم اینکه فایل های rar هست یا چیز دیگه ممنونمن رو ویندوز xp بازی تموم کردم. save هم کار میکنه. بازی هم از سرزمین 'گرفتم.
این مشکل save کردن منم داشتم. ولی با ساختن profile حل شد.
شما که بازی رو از سرزمین گرفتید میشه بگید بازی چطور نصب میشه منظورم اینکه فایل های rar هست یا چیز دیگه ممنون

چرا گریه میکنی!!! هر وقت این error ظاهر شد شما CTRL + ALT + Del رو بزن و از تب processes همون stratup.exe رو پیدا کن و روش کلیک کن و end process رو بزن و پنجره رو ببند و دوباره بازی رو با خیال راحت اجرا کنمن وقتی می خوام برم روبازی این errorمیده.َAnoder instance of start up. exeis ))AlreadyRunningمن چیکار کنم این خطا رونده ولی بعضی وقتا نمیده بعد یه بارم تو وسط بازی اومد بیرون من چی کنم این خطارو نده![]()

میخوام صد سال سیاه این dx10 نباشه.این همه گفتن و هی تریلر از بازی crysis دادن در مورد dx10 و تفاوت هاش هیچ غلطی نتوستن بکنن هیچ تفاوت انچنانی تو dx10 و dx9 وجود نداشت تو crysis.اون وفت gears of war که از نظر گرافیک به گرد پای crysis نمیرسه مثلا میخواد dx10 توش چه تاثیری داشته باشه. و دلیل این عصبانیتم از شما نیست از dx10 هستش.ولی کارت گرافیک شما سیستم ANTIALIASING رو توی این بازی پشتیبانی نمیکنه (کلاً در بازیهای سری DX10)