Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رو سیستم من اجرا میشه ؟
Cpu 3.2 1 mg cash
Ram 1 gig
Vga 7600GS
اقا حتما بگیر اجرا هم میشه.ربطی به گرافیک هم نداره سیستم من مثل سیستم شما هست البته cpu:3.2 2mb cash هستش.البته 7600gs شما اگه 512 باشه راحت میتونی اجراش کنی رو اخرین رزولوشن بازی .من با اخرین رزولوشن مانیتورم که 1024 *768 هست اجراش کردم. همه ی تنظیمات هم گذاشتم رو high و highest.

مشکل چیه . با چه اروری مواجه میشید ؟ یا اینکه اصلا کرک رو نمیتونید پیدا کنید ؟
نه بزارید از اول بگم ببینید دقیقا مشکل از کجاست
من همون جوری که گفتید بازی رو از more option محلشو تغییر دادم بازم ریخت تو C حالا بگذریم از این مساله بعد بازی یه طور دیگه نصب شد و در اخرای نصب بود که یه اروری با این نام داد
unhandled exception
error number:0*80040702
description:failed to load dll:firwallinstallHelper
setup will now terminate
بعد ok رو زدم نصب تمام شد بعد کرکو تونستم کپی کنم ولی تو نصب قبلی ایکن گیرز اف وار تو دسکتاپ اومد ولی این دفعه نیومد من رفتم تو پوشه binaries بعد روی همون فایل wargame کلیک کردم که دفعه قبل رفت تو بعد از نشون دادن ارم شرکتها بازی قطع شد ولی این دفعه نمی دونم چرا پیغام ++c رو میده و بعد پیغام dont send رو میده بعد تو همون پوشه روی startup کلیک میکنم این پیغام رو میده
To run Gears of War with your current hardware setup, you must install the following software update or updates:
حالا من نمیدونم چی کار کنم ایا ممکن از اون شرکت باشه ایا من اگه مال یه شرکت دیگه رو بخرم مشکلم حل میشه یا نه شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدی که بازیش سالم باشه

کسی تونسته بازی رو سیو کنه ؟

چون من با سیو بازی مشکل دارم کسی تونسته حل اش کنه لطفا بگه چطوری میشه بازی رو سیو کرد.

من رو ویندوز xp بازی تموم کردم. save هم کار میکنه. بازی هم از سرزمین 'گرفتم.
این مشکل save کردن منم داشتم. ولی با ساختن profile حل شد.

اقا حتما بگیر اجرا هم میشه.ربطی به گرافیک هم نداره سیستم من مثل سیستم شما هست البته cpu:3.2 2mb cash هستش.البته 7600gs شما اگه 512 باشه راحت میتونی اجراش کنی رو اخرین رزولوشن بازی .من با اخرین رزولوشن مانیتورم که 1024 *768 هست اجراش کردم. همه ی تنظیمات هم گذاشتم رو high و highest.
ولی کارت گرافیک شما سیستم ANTIALIASING رو توی این بازی پشتیبانی نمیکنه (کلاً در بازیهای سری DX10)

ولی کارت گرافیک شما سیستم ANTIALIASING رو توی این بازی پشتیبانی نمیکنه (کلاً در بازیهای سری DX10)
AA الان با این رزولوشن های بسیار خفن مثل 1080 P دیگه باید بره کشکش رو بسابه :biggrin1: انقدر هم گیر نده به این گزینه....dx10 هم که فعلا مالیده و هیچ فرقی چندانی با Dx 9 نداره

من رو ویندوز xp بازی تموم کردم. save هم کار میکنه. بازی هم از سرزمین 'گرفتم.
این مشکل save کردن منم داشتم. ولی با ساختن profile حل شد.
شما که بازی رو از سرزمین گرفتید میشه بگید بازی چطور نصب میشه منظورم اینکه فایل های rar هست یا چیز دیگه ممنون

شما که بازی رو از سرزمین گرفتید میشه بگید بازی چطور نصب میشه منظورم اینکه فایل های rar هست یا چیز دیگه ممنون

بازی اصلان کرک نداشت تو dvd ها. یعنی اماده بود. اول setup بازی میریزه تو hard بعدش باید نصبش کنی. (نصبش خیلی طول کشید.)
راستش انقدر راحت بی دردسر رفتم تو بازی که تا همینقدر یادمه.:cheesygri به جز طول کشیدن نصب بازی.
بازی برا من اول error داد. که تاریخ computer گذاشتم 2008 که درست شد. setup بازی هم دیگه ÷اک کردم.

زود باشین مشکل در اجرا Greasofwar

من وقتی می خوام برم روبازی این errorمیده.َAnoder instance of start up. exeis ))AlreadyRunningمن چیکار کنم این خطا رونده ولی بعضی وقتا نمیده بعد یه بارم تو وسط بازی اومد بیرون من چی کنم این خطارو نده:((

سلام
بابا خوش به حالتون که بی درد سر رفتید تو بازی من بعد از هزار بدبختی تونستم بازی رو اجرا کنم وبازی کنم
اما تا وقتی که به اون زنه که داخل هلیکوپتر هست برخوردم درست بعد از اون تصویر دائما زرد چشمک میزنه و بعد دیگه زرد میشه صحفه بعد بازم این کار ادامه پیدا میکنه اشکال از چیه

کسی نیست به من کمک کنه!!!!!!!!!!!!
پیرم در اومد یکی بگه اصلا میشه این multi کرد یا نه .
بعدش هم نمی دونم چرا بعد از این همه مرحله رد کردن حال کردکه save من پاک کرد:(:(

من وقتی می خوام برم روبازی این errorمیده.َAnoder instance of start up. exeis ))AlreadyRunningمن چیکار کنم این خطا رونده ولی بعضی وقتا نمیده بعد یه بارم تو وسط بازی اومد بیرون من چی کنم این خطارو نده:((
چرا گریه میکنی!!! هر وقت این error ظاهر شد شما CTRL + ALT + Del رو بزن و از تب processes همون stratup.exe رو پیدا کن و روش کلیک کن و end process رو بزن و پنجره رو ببند و دوباره بازی رو با خیال راحت اجرا کن;)

میخوام صد سال سیاه این dx10 نباشه.این همه گفتن و هی تریلر از بازی crysis دادن در مورد dx10 و تفاوت هاش هیچ غلطی نتوستن بکنن هیچ تفاوت انچنانی تو dx10 و dx9 وجود نداشت تو crysis.اون وفت gears of war که از نظر گرافیک به گرد پای crysis نمیرسه مثلا میخواد dx10 توش چه تاثیری داشته باشه. و دلیل این عصبانیتم از شما نیست از dx10 هستش.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or