سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .بچه ها شما موقعی که وارد بازی میشید پایین صفحه رو ببینید نوشته برای پروفایل f1
بعد با زدن اون دکمه یه پروفایل برای خودتون بسازید و بازی رو شروع کنید تا به چک پوینت برسید وقتی که چک پوینت تمام شد که بار از بازی بیاد بیرون و سیستم رو ریستارت کنید و دوباره بازی رو از همون چک پوینت میتونید شروع کنید .من خودم همین کار رو کردم و الان هم هیچ گونه مشکلی با سیو بازی نداره.
در ضمن بازی با ویندوز xp بدون هیچ مشکلی اجرا میشه

Xlive.dllرو من دانلود كردم حالا كجا بايد بريزم؟؟؟
تا حالا هیچ کدام از دوستان مشکل من رو تو این بازی داشته ؟؟
بعد از حدود 40 ثانیه بازی کردن بازی کرش میکنه و ارور زیر (Don't Send) ظاهر میشه
wargame-g4wlive.exe has encountered a problem and needs to close

از سالم بودن ویندوز مطمئنی...این error reporting معمولا به خاطر مشکل داشتن ویندوز به وجود میاد.... البته شاید مشکل کرک هم باشه![]()
منم این مشکلو داشتم تو ویستا درست شدمشکل از ویندوز و کرک نیست خیلی های دیگه هم همین مشکل رو دارند :
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=583125
>>>>Gears of Bugs<<<< :laughing:
واقعا که لقب Gears of Bugs برازندشه . از هر گوشش یه باگی چیزی میریزه .
من که بعد از تعویض ویندوز و ریختن صد تا dll نتونستم وارد بازی بشم .
انگار برای این بازی هم شده باید ویستا رو نصب کنیم . فقط امیدوارم که تو ویستا جنگولک بازی درنیاره !
بودم بازی هیچ باگی نداره من خودم بازی رو گرفتم واقعا مثله نسخه 360بی نقص هستش شما بهتره بازیهاتون رو از شرکت های معتبر بگیرید
تا رو بازی اسم بد بذارید میشه یه چند تا باگ از بازی بذارید که من ببینم:cheesygriوالا خود من هم از وست گرفتم . مشکلمو با dllها هم رفع کردم که البته با xlive.dll مشکلی نداشتم . با چند تا از dll های Directx بود .من خودم از West gameگرقتم لون مشکلی هم که من داشتم و بالا پرسیدم xlive.dllباید کجا بریزم مشکل از من بود نه بازی من بازی رو بد نصب کردهبودم بازی هیچ باگی نداره من خودم بازی رو گرفتم واقعا مثله نسخه 360بی نقص هستش شما بهتره بازیهاتون رو از شرکت های معتبر بگیرید
تا رو بازی اسم بد بذارید میشه یه چند تا باگ از بازی بذارید که من ببینم:cheesygri
![]()
واقعا که لقب Gears of Bugs برازندشه . از هر گوشش یه باگی چیزی میریزه .
من که بعد از تعویض ویندوز و ریختن صد تا dll نتونستم وارد بازی بشم .
انگار برای این بازی هم شده باید ویستا رو نصب کنیم . فقط امیدوارم که تو ویستا جنگولک بازی درنیاره !
شاید هم حرف با شما باشه .حسین جان به این مشکلات که برای نصب و اجرای بازی به وجود می اید که باگ نمیگن