Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

نمیدونم پرا با این حال که سری گیرز رو وحشتناک دوست دارم ولی اصلا حس خوبی نسبت به این بازی ندارم .
کاش مایکروسافت به جای این بازی روی یه آیپی جدید کار میکرد و ادامه گیرز رو میذاشت برای نسل بعد .

برو بچ تریلر OverRun Tutorial ببینید انصافاً مولتیش جالب شده کلاس بندی این حرفا . . . :d

news_gears_of_war_judgment_dated-13067.jpg

File download - Gamersyde

نمیدونم پرا با این حال که سری گیرز رو وحشتناک دوست دارم ولی اصلا حس خوبی نسبت به این بازی ندارم .
کاش مایکروسافت به جای این بازی روی یه آیپی جدید کار میکرد و ادامه گیرز رو میذاشت برای نسل بعد .

ادامه ی اصلی 100% واسه نسل بعد هست ..
شاید بعد از 3 شماره بالاخره تصمیم گرفتن این شخصیت هارو کامل معرفی کنن که بعدا بهشون پرداخته بشه توی سری های اصلی

یه سوال :

چرا Gears Of War با اینکه می دونه اگر برای پلتفرم Pc بزنه فروش خیلی خوبی داره ولی چرا نمیزنه ؟

:-o

نسخه اول تنها برای ایجاد فن بیس و یجوری تبلیغات واسه نسخه ها بعدی برای PC اومد الان هم دومین انحصاری برتر 360 هست با توجه به فروشش دلیلی داره مگه واسه PC بیاد؟ :d باید به بالانسی وجود داشته باشه که مثلا من بیام کنسول بخرم

من که همه ی gears of war ها رو ترکوندم ولی اینبار با کارکتر مورد علاقم که مکانیک برد هست و نقش اول تو بازی داره بیشتر میترکونم:gunner::sniper:و:discussion:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or