بابا مگه مریضیم که مسخره کنیم... ما هم از بدو تولد که همه چیز رو بلد نبودیم( الانشم هیچی بلند نیستم)دوستان من دیدم که اینجا همش بحث اینه که چند فریم میده ، گفتم یه سوال بپرسم ، فقط مسخره نکنیدا آخه بلد نیستم .
شما چه جوری میفهمید که چند فریم میده ؟ کجای بازیها میشه اون رو پیدا کرد ؟
صحبت هایی میفرمایید !!
کسی که از این جور بازیها خوشش بیاد و "دسته 360 " هم داشته باشه .. بازی رو یک بار برای 360 خریده و نشسته بازی کرده .. لزومی نداره که یک بار دیگه بازی را برای PC هم بخره .. "خیلی ها" پول اضافی ندارند.
"در ضمن اگه دقت کرده باشی" در تمام review ها یکی از مشکلات نسخه PC همین وجود کلیدهای 360 در بازی است.
فکر کنمببخشید من یه سوال داشتم! من کارت گرافیکم 7600 GT هست و تا حالا تمام بازی ها رو روی با تنظیماتی که 80% روی High و Ultra high بوده بازی کردم! به نظر شما GOW روی دستگاه من کیفیت مطلوبی خواهد داشت؟
فکر نکنم نیاز یاشه.فکر کنم شما با تنظیمات متوسط وبدون AA میتونی بازی کنی.فکر کنم
اما بهتره کارت گرافیکت رو عوض کنی
عزیز من Tyrax جان.
همه رو با خودت مقایسه نکن ، البته شاید من به نظر تو دیوونه باشم ، ولی چون واسه 360 می مردم ، رفتم دستش رو خریدم ، ولی 360 ندارم که!! الان هم اگر Gears PC بیاد با همون دسته بازی می کنم Lost رو هم همینطور
در این که بازی افتضاحه شکی نیستبله .. بسیار عالی !!!
چند نفر توی دنیا پیدا میشوند.
که عشق 360 باشند ولی نداشته باشند ولی PC شون مناسب lost planet باشه !
بعد شرکت سازنده بازی تنها !!!! برای رفاه حال این گروه .. در کل tutorial حرف از کلید های 360 بزنه که این خودش یکی از مشکلات بازی تقریبا در تمام review ها باشه .
نخیر عزیزم .. از این خواب و خیال ها بیایید بیرون .. بازی انقدر مزخرف port شده بود که فراموش کرده بودند tutorial را عوض کنند. multi بازی کار نمیکرد چون net code اش مشکل داشت و ... !
این درست مثل این قضیه میمونه که در یک بازی FPS
کلید های default برای حرکت را روی arrow keys قرار بدهند و بعد بگویند برای آن چند درصدی این کار را انجام دادیم که با این کلید ها حرکت میکنند که البته و صد البته تعدادشان خیلی بیشتر از افرادی است که در بالا ذکر کردم.
موفق باشید.
کسی که از این جور بازیها خوشش بیاد و "دسته 360 " هم داشته باشه .. بازی رو یک بار برای 360 خریده و نشسته بازی کرده .. لزومی نداره که یک بار دیگه بازی را برای PC هم بخره .. "خیلی ها" پول اضافی ندارند.
نه اينكه اين بازي اومده و شما خريديد و امتحان كرديد ديديد كه 5 فريم ميده :laughing:
البته به دل نگير همينطوري گفتم .
من خودم اين كارت را داشتم و خيلي از بازي ها را روش انجام دادم كه مشخصا گرافيم خيليپايينتري نسبت به gears دارن .
يادمه بازي ghost recon 2 را كه روش نصب كرده بودم با زحمت بازي بالا ميومد و فكر كنم 2 الي 3 فريم ميگرفتم :laughing:
البته سيستمم قوي بود و فقط گرافيك...........
حالا چه برسه به بازي هايي مثل gears of war كه روي pc به گفته سازنده گرافيك بهتري نسبت به xbox360 داره .
بالاخره اين بازي مياد و ميينيد كه اگه اين بازي روي 6200 اجرا شد بايد تبريك گفت . موتور unreal engine 3 هم ازجمله موتور هاي خيلي سنگين هست كه كاملا مشخصه .
آره زود ميتوني 15 فريم بگيري !!!!
xbox360 با اون قدرتش بازي را تو 30 فريم اجرا ميكرد اونوقت تو ميگي 6200 ميتوني 15 فريم بگيري .
من حتي شك دارم كه اين كارت 6200 بتونه فقط بازي را بالا بياره كه بايد گفت ياالله !!!!!!!!!!
يادش بخير منم يه زمان 6200 داشتم !
نسخه 360 با کامپیوترش کاملا متفاوت هست.واصلا نمیشه با هم مقایسه کردباید بگم که من GRAW 2 را به راحتی با 6200 بازی کردم
میگی که رو 360 30 فریم بیشتر نمیده ولی من با 8500gt تونستم 35 فریم بگیرم