Gears Of War For Pc

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برداشتن پورت کردن دگمه های کنترلر 360 رو از تو بازی برنداشتن!
من کارتم 6800 بود 4 فریم بیشتر نداد:laughing:
من با 6600 روون بازی کردم این رو دیگه از مشکل پرت کردن نگیرید
این دیگه همچین مشکل بزرگی نیست که لطمه به گیم پلی بازی بزنه مشکلات فرعی حساب میشه

من کارتم 6800 بود 4 فریم بیشتر نداد:laughing:
اون دکمه ها رو برا این دکمه های 360 گذاشتن چون خیلی ها هستن که بازی رو با دسته 360 بازی میکنن . در ضمن اگه دقت کرده باشی کنار دکمه 360 دکمه کیبردشم نوشتن.:-"

اون دکمه ها رو برا این دکمه های 360 گذاشتن چون خیلی ها هستن که بازی رو با دسته 360 بازی میکنن . در ضمن اگه دقت کرده باشی کنار دکمه 360 دکمه کیبردشم نوشتن.:-"

صحبت هایی میفرمایید !!
کسی که از این جور بازیها خوشش بیاد و "دسته 360 " هم داشته باشه .. بازی رو یک بار برای 360 خریده و نشسته بازی کرده .. لزومی نداره که یک بار دیگه بازی را برای PC هم بخره .. "خیلی ها" پول اضافی ندارند.

"در ضمن اگه دقت کرده باشی" در تمام review ها یکی از مشکلات نسخه PC همین وجود کلیدهای 360 در بازی است.

با 6200 میتونی 15 فریم بگیری
با 6200 5 فریم هم فکر نکنم بشه گرفت
من یادمه پارسال vegas رو با 6200 اجرا کردم 10 یا 11 رو کمترین تنظیمات اجرا شد
حالا میزان استفاده شده از قدرت ue3 تو بازیه vegas و gears of war زمین تا آسمون فرق داره
حداقل vga برای اجرا رو حالت low رو به بالا برای gears of war حداقل 6800 به بالا رو در نظر بگیرید

با 6200 میتونی 15 فریم بگیری

آره زود ميتوني 15 فريم بگيري !!!!
xbox360 با اون قدرتش بازي را تو 30 فريم اجرا ميكرد اونوقت تو ميگي 6200 ميتوني 15 فريم بگيري .
من حتي شك دارم كه اين كارت 6200 بتونه فقط بازي را بالا بياره كه بايد گفت ياالله !!!!!!!!!!

يادش بخير منم يه زمان 6200 داشتم !

آره زود ميتوني 15 فريم بگيري !!!!
xbox360 با اون قدرتش بازي را تو 30 فريم اجرا ميكرد اونوقت تو ميگي 6200 ميتوني 15 فريم بگيري .
من حتي شك دارم كه اين كارت 6200 بتونه فقط بازي را بالا بياره كه بايد گفت ياالله !!!!!!!!!!

يادش بخير منم يه زمان 6200 داشتم !
6200 بازی رو بالا میاره ولی فقط با 5 فرم ;)

6200 بازی رو بالا میاره ولی فقط با 5 فرم ;)

نه اينكه اين بازي اومده و شما خريديد و امتحان كرديد ديديد كه 5 فريم ميده :laughing:
البته به دل نگير همينطوري گفتم .

من خودم اين كارت را داشتم و خيلي از بازي ها را روش انجام دادم كه مشخصا گرافيم خيليپايينتري نسبت به gears دارن .

يادمه بازي ghost recon 2 را كه روش نصب كرده بودم با زحمت بازي بالا ميومد و فكر كنم 2 الي 3 فريم ميگرفتم :laughing:
البته سيستمم قوي بود و فقط گرافيك...........:-"

حالا چه برسه به بازي هايي مثل gears of war كه روي pc به گفته سازنده گرافيك بهتري نسبت به xbox360 داره .

بالاخره اين بازي مياد و ميينيد كه اگه اين بازي روي 6200 اجرا شد بايد تبريك گفت . موتور unreal engine 3 هم ازجمله موتور هاي خيلي سنگين هست كه كاملا مشخصه .

نه اينكه اين بازي اومده و شما خريديد و امتحان كرديد ديديد كه 5 فريم ميده :laughing:
البته به دل نگير همينطوري گفتم .

من خودم اين كارت را داشتم و خيلي از بازي ها را روش انجام دادم كه مشخصا گرافيم خيليپايينتري نسبت به gears دارن .

يادمه بازي ghost recon 2 را كه روش نصب كرده بودم با زحمت بازي بالا ميومد و فكر كنم 2 الي 3 فريم ميگرفتم :laughing:
البته سيستمم قوي بود و فقط گرافيك...........:-"

حالا چه برسه به بازي هايي مثل gears of war كه روي pc به گفته سازنده گرافيك بهتري نسبت به xbox360 داره .

بالاخره اين بازي مياد و ميينيد كه اگه اين بازي روي 6200 اجرا شد بايد تبريك گفت . موتور unreal engine 3 هم ازجمله موتور هاي خيلي سنگين هست كه كاملا مشخصه .
شما هم وایسا اینجا هی از من سوتی بگیر.... :cheesygri
سوتی دادم.... من منظورم با lost planet بود :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or