Gears Of War For Pc

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انشالله که بیاد و هم رو سیستم پایین هم بالا راحتی جواب بده(منظورم dx10) خداکنه که ویستا نخوات چون مادربرد من کارت صدا ویستا نداره ولی انشالله که ویستا نخواد بعید می دونم مگر اینکه دورش بزنند چون halo2 هم با ویستا کار می کرد.:(

از دوستان کسی میدونه سیستم من چند فریم بده .مشخصات سیستم من اینه :
AMD Athlon X2 Dual Core 5000 , VGA 2*8600GT SLI @ 1024 MB,2GB OCZ FSB 800 Mhz
من روی Lost Planet تحت اکس پی حدود 50-55 فریم میگرفتم.ولی اگه GoW خیلی خیلی سنگین تر از Lost Planet باشه باید سیستم منم به زحمت بندازه.:(

از دوستان کسی میدونه سیستم من چند فریم بده .مشخصات سیستم من اینه :
AMD Athlon X2 Dual Core 5000 , VGA 2*8600GT SLI @ 1024 MB,2GB OCZ FSB 800 Mhz
من روی Lost Planet تحت اکس پی حدود 50-55 فریم میگرفتم.ولی اگه GoW خیلی خیلی سنگین تر از Lost Planet باشه باید سیستم منم به زحمت بندازه.:(

سيستمت خوبه ولي اگه بتوني
اگه بخواي 30 فريم ثابت بگيري فكر نكنم بتوني تنظيمات گرافيكي بازي را بالا ببري و بايستي بياري پايين .

اين بازي فقط براي ويستا هست و ميدونم هم از اون دسته بازي هاي خيلي سنگين هست .

lost planet هم اصلا از لحاظ گرافيكي قابل مقايسه با gears of war نيست و مطمعنا هم gears of war خيلي سنگينتر از lost planet هست .

حالا من يه چيزي ميگم يادتون باشه gears of war را از سري 7600 به پايين نميتونه بياره بالا .

سيستمت خوبه ولي اگه بتوني
اگه بخواي 30 فريم ثابت بگيري فكر نكنم بتوني تنظيمات گرافيكي بازي را بالا ببري و بايستي بياري پايين .

اين بازي فقط براي ويستا هست و ميدونم هم از اون دسته بازي هاي خيلي سنگين هست .

lost planet هم اصلا از لحاظ گرافيكي قابل مقايسه با gears of war نيست و مطمعنا هم gears of war خيلي سنگينتر از lost planet هست .

حالا من يه چيزي ميگم يادتون باشه gears of war را از سري 7600 به پايين نميتونه بياره بالا .

اشتباه می کنی خود کلیفی ب تو اون توضیحاتe3 میگه xp & vista

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or