Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
به نظر من اصلا بحث اصلی GeoW4 گرافیک نیست. چیزی که میتونه باعث بشه بهش گیر بدن خود گیم پلیه. اونم به این دلیل که مشابه Halo تو این تغییر نسل و سازنده، تغییرات زیادی نداشته. در صورتی که مثلا بازی های بزرگ دیگه تغییرات زیادی داشتن و دیگه همون بازی های قبلی نیستن. مثل MGS. یعنی استدیوهای بزرگ و با اسم و رسم جرات نکردن همون بازی های قبلیشون رو با یه سری تغییرات کم و جزیی بدن بیرون، یا از بیخ یه چیز دیگه ساختن و دارن میسازن، یا به کل متحول کردن. اما چنین تحولی تو GeoW4 دیده نمیشه. امیدوارم این مساله تو ذوق نزنه و مشکل ساز نشه. فکر میکنم خصوصا موقع امتیاز دادن به این موارد زیاد گیر داده بشه.

مشابه Halo. سر این بازی هم گفتم، چون سازنده عوض شده بود، خیلی سخت گیرانه نقد شد و زیاد گیر دادن بهش. Coalition باید حواسش به این مساله باشه. اگه همون مکانیک های قبلی رو درست بسازه و باحال باشه، میگن خسته نباشی کپی پیست کردی، تغییرات کم باشه یا اونطور که باید تاثیر نزاره، میگن گند زدی تو بازی. باید واقعا یه چیز حفنی در بیاره که ماله خودش باشه تا فیدبک خوب بگیره. من فکر میکنم مساله GeoW4 الان این موضوعه نه گرافیک و ... امیدوارم خود بازی اصلی سورپرایزهای خیلی بیشتری داشته باشه و به سمت مسیر خودش بره.

آخرین ویرایش:
به نظر من اصلا بحث اصلی GeoW4 گرافیک نیست. چیزی که میتونه باعث بشه بهش گیر بدن خود گیم پلیه. اونم به این دلیل که مشابه Halo تو این تغییر نسل و سازنده، تغییرات زیادی نداشته. در صورتی که مثلا بازی های بزرگ دیگه تغییرات زیادی داشتن و دیگه همون بازی های قبلی نیستن. مثل MGS. یعنی استدیوهای بزرگ و با اسم و رسم جرات نکردن همون بازی های قبلیشون رو با یه سری تغییرات کم و جزیی بدن بیرون، یا از بیخ یه چیز دیگه ساختن و دارن میسازن، یا به کل متحول کردن. اما چنین تحولی تو GeoW4 دیده نمیشه. امیدوارم این مساله تو ذوق نزنه و مشکل ساز نشه. فکر میکنم خصوصا موقع امتیاز دادن به این موارد زیاد گیر داده بشه.

مشابه Halo. سر این بازی هم گفتم، چون سازنده عوض شده بود، خیلی سخت گیرانه نقد شد و زیاد گیر دادن بهش. Coalition باید حواسش به این مساله باشه. اگه همون مکانیک های قبلی رو درست بسازه و باحال باشه، میگن خسته نباشی کپی پیست کردی، تغییرات کم باشه یا اونطور که باید تاثیر نزاره، میگن گند زدی تو بازی. باید واقعا یه چیز حفنی در بیاره که ماله خودش باشه تا فیدبک خوب بگیره. من فکر میکنم مساله GeoW4 الان این موضوعه نه گرافیک و ... امیدوارم خود بازی اصلی سورپرایزهای خیلی بیشتری داشته باشه و به سمت مسیر خودش بره.
البته من فکر میکنم برای یک بازی که جنبه مولتیش خیلی اهمیت داره (خود سازنده ها اینو میگن حداقل) نباید گیم پلی و مکانیک بازی تغییرات خاصی داشته باشه ! چیزی که در رویه Coalition خیلی به چشم میاد توجه به فیدبک ها و فروم گرز هست، که فن های بازی رو کاملا راضی میکنه !

فرق این بازی با بقیه بازی ها اینه که وقتی سازنده عوض میشه، تغییرات زیاد و عوض کردن فرمول کلی گیم پلی ممکنه باعث نابودی بازی بشه :D MGS و GoW و چند تا بازی دیگه که تغییرات زیاد داشتن دست همون سازنده ای هست که از 10 یا 15 سال پیش داشته اون سری رو میساخته. نکته بعدی اینکه مکانیزم مبارزات Gears هنوز هم عالی هست و توی سبک TPS عملا رقیبی نداره (برخلاف Halo که تو این سال ها کلی FPS خوب داشتیم :D). در نهایت تغییرات این بازی همچین جزیی هم نبوده، از تغییرات تو شخصیت های اصلی و احتمالا نوع روایت داستان بگیر تا تغییر دشمن ها و اون چالش جدید با محیط و ... رو داشتیم (البته به شرط اینکه در راستای بهبود کیفیت بازی باشن و مثلا داستانش کلا چرند از آب در نیاد!) که به نظر من برای اولین عنوانی که The Coalition داره میسازه، تغییرات در حد قابل قبول هست :D اینا اگه بتونن مولتی رو عالی در بیارن و فن بیس رو حفظ کنن، واسه شماره های بعدی دستشون برای تغییرات بیشتر بازتره.

با وجود راد فرگوسن و این نمایش های اخیر به نظر من بازی تو مسیر درستش هست چه مولتی و چه کمپین متاش صدر هزار بالای 85 خواهد بود شک ندارم تو بدترین حالتش یکم تیزهوشی فرگوسن باعث میشه Geow نسل جدید یک بازی ارزشمند واسه فن هاش باشه که با این فرصتی که فرگوسن با تیمش داشته احتمالا سورپرایز های زیادی تو بازی داره واسه بازیکنان و حتی منتقد ها یک حال اساسی با مولتی پلیر خواهند کرد
به شخصه فرگوسن اگه میخواد من رو غافلگیر کنه باس سخت و نفس گیر مثل Geow 1 جلوم بزاره چون جو سنگین و تاریک که اورده

فرق این بازی با بقیه بازی ها اینه که وقتی سازنده عوض میشه، تغییرات زیاد و عوض کردن فرمول کلی گیم پلی ممکنه باعث نابودی بازی بشه :D MGS و GoW و چند تا بازی دیگه که تغییرات زیاد داشتن دست همون سازنده ای هست که از 10 یا 15 سال پیش داشته اون سری رو میساخته. نکته بعدی اینکه مکانیزم مبارزات Gears هنوز هم عالی هست و توی سبک TPS عملا رقیبی نداره (برخلاف Halo که تو این سال ها کلی FPS خوب داشتیم :D). در نهایت تغییرات این بازی همچین جزیی هم نبوده، از تغییرات تو شخصیت های اصلی و احتمالا نوع روایت داستان بگیر تا تغییر دشمن ها و اون چالش جدید با محیط و ... رو داشتیم (البته به شرط اینکه در راستای بهبود کیفیت بازی باشن و مثلا داستانش کلا چرند از آب در نیاد!) که به نظر من برای اولین عنوانی که The Coalition داره میسازه، تغییرات در حد قابل قبول هست :D اینا اگه بتونن مولتی رو عالی در بیارن و فن بیس رو حفظ کنن، واسه شماره های بعدی دستشون برای تغییرات بیشتر بازتره.

من این حرف رو قبول ندارم. یادت باشه این بحث دقیقا سر Halo 4 هم بین من و تو بود!:دی من میگفتم 343 باید از همین گام اول بانجی رو بریزه دور بازی خودش رو بسازه، تو هم میگفتی نه اشتباه هست و برای بازی اول خوبه که همون کارو کنه، بعد که جا افتاد.... اما Halo 5 هم امد و 343 هیچ وقت نتونست از زیر سایه بانجی بیاد بیرون. اون موقع هم گفتم، 343 بازی خودش رو میساخت، اما خیلی خوب در نمیومد، حداقل برای من ارزش کارش بیشتر از یه کپی پیست دقیق و خوش گرافیک تر بود.

حالا من قصد مقایسه با باقی بازی هارو ندارم، چون میدونم بحث منحرف میشه به یه سمت دیگه میره، اما نظر خودم کماکان همونیه که در مورد Halo بود. الانم صحبت سر تغییر فرمول کلی گیم پلی نیست. مثلا من نمیگم بیان یه فست پیسد شوتر بدون کاور گیری بسازن جای GeoW بدن دست ملت بگین برید حال کنید، اینم بازی جدید! ولی وقتی عملا کلیت گیم پلی تغییر نمیکنه و فقط یه سری جزییات اضافه و کم میشه، ناخودآگاه مقایسه صورت میگیره با شماره های قبل. بازم میگم، بتونه همون کیفیت رو مجدد ارایه بده میگن مو به مو کپی پیست شد، نتونه هم میگن گند زدن توش.

حالا باید دید بازی نهایی چی هست، چون سازنده همه آس هاش رو با نمایش ها رو نمیکنه.

من این حرف رو قبول ندارم. یادت باشه این بحث دقیقا سر Halo 4 هم بین من و تو بود!:D من میگفتم 343 باید از همین گام اول بانجی رو بریزه دور بازی خودش رو بسازه، تو هم میگفتی نه اشتباه هست و برای بازی اول خوبه که همون کارو کنه، بعد که جا افتاد.... اما Halo 5 هم امد و 343 هیچ وقت نتونست از زیر سایه بانجی بیاد بیرون. اون موقع هم گفتم، 343 بازی خودش رو میساخت، اما خیلی خوب در نمیومد، حداقل برای من ارزش کارش بیشتر از یه کپی پیست دقیق و خوش گرافیک تر بود.

حالا من قصد مقایسه با باقی بازی هارو ندارم، چون میدونم بحث منحرف میشه به یه سمت دیگه میره، اما نظر خودم کماکان همونیه که در مورد Halo بود. الانم صحبت سر تغییر فرمول کلی گیم پلی نیست. مثلا من نمیگم بیان یه فست پیسد شوتر بدون کاور گیری بسازن جای GeoW بدن دست ملت بگین برید حال کنید، اینم بازی جدید! ولی وقتی عملا کلیت گیم پلی تغییر نمیکنه و فقط یه سری جزییات اضافه و کم میشه، ناخودآگاه مقایسه صورت میگیره با شماره های قبل. بازم میگم، بتونه همون کیفیت رو مجدد ارایه بده میگن مو به مو کپی پیست شد، نتونه هم میگن گند زدن توش.

حالا باید دید بازی نهایی چی هست، چون سازنده همه آس هاش رو با نمایش ها رو نمیکنه.
Halo 4 ایراد اصلیش بخش مولتی بازی بود که اینو تو Halo 5 به بهترین شکل ممکن در آوردن، ولی در عوض تو بخش داستانی خیلی جالب کار نکردن :D خود بانجی هم از اون طرف در جا زده و در کل Gears رو با Halo نمیشه مقایسه کرد چون سبک TPS با FPS شرایطشون خیلی فرق میکنه. هر سال کلی FPS میاد، ولی TPS چی؟ هر بازی بهتره با بقیه عناوین سبک خودش مقایسه بشه :D الان بهترین TPS این نسل چیه؟ در کل تغییرات زیاد لزوما به معنای بهتر شدن بازی نیست، ضمن اینکه باید شرایط سازنده رو هم در نظر گرفت :D

پ.ن: این قضیه طوفان و ترکوندن سنگرهای دشمن هم اینقدر پیش پا افتاده و سطحی نیست :دی

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه، نسبت به بتا تغیرات زیادی داشته دمشون گرم،بعده گرز 3 فک میکردم بهترش نیاد یا شبیهش نشه بعده اون جاج شیت، خیلیامون نا امید بودیم، ولی الان هم بهتره هم بالانس تر شده بازی،و ترکیبی از همه گرز ها شده گرز 4.واقعن استودیو باحالیه،هم به فکره فن های بازین هم نظر سنجی میزارن از بازیکنا میپورسن که خوبه یا نه و به همه فید بکا گوش دادند،بازم میگم عالیه و هیچ نقصی نداره.
!!!!HYPE IS REAL

Gears of War 4 Limited Edition Bundle Walkthrough
این ویدیو رو حتما ببینید خیلی جالبه، اول اینکه روی کنسول رو با لیزر میسوزونن و او خراش ها واقعی ـه دوم اینکه کنسول افکت های صوتی مخصوص خودش رو داره:D
حیف که سال دیگه اسکورپیو میاد حیف:D

G.I بازی در حد دیوونه کننده ای خوبه پارتیکل سیستمهای بازیم منو یاد تک دموی آنریل انجین 4 میندازه واقعا تعدا پارتیکلها غیر قابل شمارشه نه تنها همینجوری کلی پارتیکل تو هوا موج میزنه وقتی انفجاری اتفاق میوفته هم تعدادشون به شکل فزاینده ای میره بالا، این دموی آخرم احتمال خیلی زیاد اول همون مراحله ای هست که تو E3 نمایش داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or