Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
میبینم که با حرکتی من زدم خیلی ها دل و جرات پیدا کردند بازی را مورد عنایت قرار بدند :D دیگه بازی را مورد انتقاد قرار میدید قابل قبوله ولی الان بعضی انتقاد ها به نظرم میره طرف ترول کردن !

چندتا از پست دوستان را دیدم که در مورد گرافیک انتقاد کردند , ما هم در مورد انیمیشن یا فیزیک بادکنکی دشمنها گفتیم کاملا درست ولی دیگه بیاین به بقیه موارد گیر بدید دیگه پا به مرز ترول میزارید ! که بازی در حد تبلیغات نبوده و شوکیس نبوده و ........... بیخیال !
والا دیگه انتظار دارید استودیو موشک هوا کنه ؟ بازی پر از افکتهای رنگا رنگ تو بازی داره نورپردازی فوق العاده بالا با سایه زنی و سایه های کاملا داینامیک افکتهای طوفان و گرد و غبار فیزیک که براش طراحی شده در بهترین حالت ممکن هست تکسچرها برای محیط شلوغش فوق العادست . محیطهای متحرک مثل تکون خوردن درخت ها و ........ حتی برگهای درختها دونه دونه طراحی شده و برای خودش تکون میخورن . حتی رعد و برقی که بازی هست یه رعد و برق معمولی نیست نور ایجاد شده از رعد و برق به کل محیط و سایه های که ایجاد میکنه تاثیر داره . از لحاظ هنری هم بنده نگران بودم هیچ دست کمی از کارای اپیک نداره !

کلا بازی پر از افکتهای رنگا رنگ هست و قرار هم نیست بازی OW بشه شما راضی بشید . دیگه بیاید بگید گرافیک فلان و بهمان از نظر بنده چیزی بیشتر از یه ترول نیست . چون همین الان که دارم میبینم حداقل جمله این که روی X1 با اختلاف زیاد بهترین گرافیک نسل هست .

پسته بچه هارو خوندم، و نظرمو میگم.
محیط بازی عالی کار شده هیچکدوم از سری های قبل اینجوری نبوده،آدم دلش میخواد فقط راه بره محیط و ببینه.گرز یه فرمولی داره که مطابقه اون باید بازی و بسازن با تغییرات کم که حالا کسی خوشش نمیاد میتونه بازی نکنه،انیمیشن ها هم باید همینجور کار میشد و گرنه گرز محسوب نمیشد!انقد روش کشتن تو این بازی زیاده که هیچ وقت تکراری نمیشه،با دو سه تا ویدیو آیه ی یاس نخونین,از همه لحاظ بازی پیشرفت کرده گیم پلی سریع تر شده،داستان،کاراکتر های جدید،محیط،افکت،طوفان و ......که هیجانه بازیو بیشتر میکنه،مورد بعدی اینهکه اگه باز هم شخصیت اصلی مارکوس بود یه ایراده دیگه میگرفتن،که چرا تکراریه؟تا کی میخوان با مارکوس ادامه بدن؟بعدم با god of war مقایسه میشد! گرز آف وار فیلم سینمایی نیست،داستانه خوبی داره کاراتراش زیادن هر کدوم یه قصه ای دارن،نه مثه بعضی بازیا که یه کنترل دادن دسته بازیکن یه مسیرو میره 10 دقیقه فیلم میزاره وسطش.یا اشکاله دیگه ای که گرفتن جنازه ها بود که تو این ویدیو عالی بود و وقتی تیکه تیکه میشدن به جهت باد حرکت میکردن.و هوا نمیرفتن.اگه بخواییم اینارو مشکل بدونیم،آنچارتد به یه ماشین که داره با 80 کیلومتر میره رو زمین کشیده میشه و خیلی راحت تیر میزنه!مثلما باید جر وا جر بشه.
مثه فیلم هندی میمونه فقط ورژن آمریکایش،:tearsofjoy:

پسته بچه هارو خوندم، و نظرمو میگم.
محیط بازی عالی کار شده هیچکدوم از سری های قبل اینجوری نبوده،آدم دلش میخواد فقط راه بره محیط و ببینه.گرز یه فرمولی داره که مطابقه اون باید بازی و بسازن با تغییرات کم که حالا کسی خوشش نمیاد میتونه بازی نکنه،انیمیشن ها هم باید همینجور کار میشد و گرنه گرز محسوب نمیشد!انقد روش کشتن تو این بازی زیاده که هیچ وقت تکراری نمیشه،با دو سه تا ویدیو آیه ی یاس نخونین,از همه لحاظ بازی پیشرفت کرده گیم پلی سریع تر شده،داستان،کاراکتر های جدید،محیط،افکت،طوفان و ......که هیجانه بازیو بیشتر میکنه،مورد بعدی اینهکه اگه باز هم شخصیت اصلی مارکوس بود یه ایراده دیگه میگرفتن،که چرا تکراریه؟تا کی میخوان با مارکوس ادامه بدن؟بعدم با god of war مقایسه میشد! گرز آف وار فیلم سینمایی نیست،داستانه خوبی داره کاراتراش زیادن هر کدوم یه قصه ای دارن،نه مثه بعضی بازیا که یه کنترل دادن دسته بازیکن یه مسیرو میره 10 دقیقه فیلم میزاره وسطش.یا اشکاله دیگه ای که گرفتن جنازه ها بود که تو این ویدیو عالی بود و وقتی تیکه تیکه میشدن به جهت باد حرکت میکردن.و هوا نمیرفتن.اگه بخواییم اینارو مشکل بدونیم،آنچارتد به یه ماشین که داره با 80 کیلومتر میره رو زمین کشیده میشه و خیلی راحت تیر میزنه!مثلما باید جر وا جر بشه.
پليز پاي انچارتد بدبخت رو نكش وسط
راجب همون گيرز صحبت كنيم بهتر نيست چون اخر اين بحثها باعث ميشه تاپيك به اين خوبي هم بشه ميدون جنگ
Ps: البته من طرفدار ميدون جنگ هستما ولي تو همون مولتي گيرز و ترجيحا مود وينگ من :دي

اگه بخواییم اینارو مشکل بدونیم،آنچارتد به یه ماشین که داره با 80 کیلومتر میره رو زمین کشیده میشه و خیلی راحت تیر میزنه!مثلما باید جر وا جر بشه.
شما طرفدار یه بازی از همون بازی تعریف و تمجید کن که چی میای پای انچارتد یا gow رو میکشی وسط؟خداروشکر همین انچارتد اونقدری سطحش بالا هست که کوچیکترین سندش متاییه که یه عده ارزوشو دارن.دنبال بالابردن بازی موردعلاقتون هستین جکای خنده دار تعریف نکنین خواهشا!
بعدم حرف بزنیم بن میکنن میگن تاپیک منحرف شده!الان احتمالا پست من باز پاک میشه و ایشون مدال افتخار میگیره.

پليز پاي انچارتد بدبخت رو نكش وسط
راجب همون گيرز صحبت كنيم بهتر نيست چون اخر اين بحثها باعث ميشه تاپيك به اين خوبي هم بشه ميدون جنگ
Ps: البته من طرفدار ميدون جنگ هستما ولي تو همون مولتي گيرز و ترجيحا مود وينگ من :دي
هومان یاد مود وینگمن به خیر , از sh... family چه خبر؟:)):D منم خودم فقط به خاطر این بازی گیمر موندم وگرنه حال حوصله هیچ بازی دیگه ای ندارم که وقت بزارم پاش.
...
از لحاظ گرافیکی واقعا فوق العاده کار شده یادمون باشه بازی داره رو ایکس باکس وان اجرا میشه نه سیستمی با کارت گرافیک GTX 1080 !
گیم پلی هم همونی که می خوایم هست intense و سریع ، داستان هم که شکی درش نیست. این بازی اولین کار رسمی BLACK TUSK یا COALITION هست که تونست استاندارد گرز رعایت کنه و پاشو کمی جلوتر بزاره مطمئنن نسخه های بعدی فرصت بهتر و بیشتری برای پیشرفت داره و ایده هاشو پیاده خواهد کرد.

Mother of graphic multi....

لامصب کوبیدن از نو ساختن، مپ foundation عالیه . شبیه مپ pavilion گرز 2 شده
این عکسو از ویدیو یوتیوب گذاشتم.
آره،عالی شده مهرداد،دوباره یه گرز خفنه دیگه.
اینم مپ harbor تا حالا جو و محیطه مپا عالی بوده،(این عکسارم از youtube گرفتم گذاشتم کناره هم شاید کیفیتش پایین باشه)
ffn4o5bqejko60u4vsrk.jpg

آره،عالی شده مهرداد،دوباره یه گرز خفنه دیگه.
اینم مپ harbor تا حالا جو و محیطه مپا عالی بوده،(این عکسارم از youtube گرفتم گذاشتم کناره هم شاید کیفیتش پایین باشه)
ffn4o5bqejko60u4vsrk.jpg
مرسی دانیال بابت مقایسه. ویدیو الان دیدم اصلا موزیک روش با گرافیکش داغونم کرد. عالیه عالی

هومان یاد مود وینگمن به خیر , از sh... family چه خبر؟:)):D منم خودم فقط به خاطر این بازی گیمر موندم وگرنه حال حوصله هیچ بازی دیگه ای ندارم که وقت بزارم پاش.
...
از لحاظ گرافیکی واقعا فوق العاده کار شده یادمون باشه بازی داره رو ایکس باکس وان اجرا میشه نه سیستمی با کارت گرافیک GTX 1080 !
گیم پلی هم همونی که می خوایم هست intense و سریع ، داستان هم که شکی درش نیست. این بازی اولین کار رسمی BLACK TUSK یا COALITION هست که تونست استاندارد گرز رعایت کنه و پاشو کمی جلوتر بزاره مطمئنن نسخه های بعدی فرصت بهتر و بیشتری برای پیشرفت داره و ایده هاشو پیاده خواهد کرد.
واقعا يادش بخير مهرداد چه روزاي خوبي بود
ش... فميلي هم هنوز پابرجاس :)) دوباره تو وان يه ري يونيون ميخىايم داشته باشيم :))
بعد من با اين حرفت خيلي موافقم كه بازي قراره رو وان اجرا بشه ديگه نبايد توقع يه كامپيوتر High End داشته باشيم كه هرچند من به شدت با گرافيك و محيط بازي حال كردم و به نظرم جز بالاترين هاس از اين نظر
موضوع ديگه هم اينكه طرفداراي قديمي گيرز الان همه درگير كار و زندگي شدن تازه اگه زن و بچه نداشته باشن :)) واسه همين به شخصه فكر ميكنم صرفا تجربه خود بازي واسشون مهمه نه گرافيك و مابقي چيزا چون مثلا من خودم رو ميگم اون چنان وقت بازي ندارم ولي الان عين يه بچه ١٣ ساله هر روز دارم ثانيه شماري ميكنم كه فقط اين بازي رو بازي كنم

رو
واقعا يادش بخير مهرداد چه روزاي خوبي بود
ش... فميلي هم هنوز پابرجاس :)) دوباره تو وان يه ري يونيون ميخىايم داشته باشيم :))
بعد من با اين حرفت خيلي موافقم كه بازي قراره رو وان اجرا بشه ديگه نبايد توقع يه كامپيوتر High End داشته باشيم كه هرچند من به شدت با گرافيك و محيط بازي حال كردم و به نظرم جز بالاترين هاس از اين نظر
موضوع ديگه هم اينكه طرفداراي قديمي گيرز الان همه درگير كار و زندگي شدن تازه اگه زن و بچه نداشته باشن :)) واسه همين به شخصه فكر ميكنم صرفا تجربه خود بازي واسشون مهمه نه گرافيك و مابقي چيزا چون مثلا من خودم رو ميگم اون چنان وقت بازي ندارم ولي الان عين يه بچه ١٣ ساله هر روز دارم ثانيه شماري ميكنم كه فقط اين بازي رو بازي كنم
روزای واقعا خوبی بود که هیچ وقت تکرار نشد یادش بخیر چه کارایی که نمیکردیم ۶ سال گذشته همه پا تو سن گذاشتن دنبال کار زندگین اون دوران جوونی دیگه گذشت :دی فقط تو نیستی این شرایط رو داری ما هم درگیریم ولی وقتی اسم گیرز میاد کلا تمام اون لحظه های خوب تو ذهنت تداعی میشه اصلا کار نداری بازی خوبه یا بد فقط گیرز برات مهمه که بازیم از همه نظر خوبه پس جای حرف نگرانی نمیزاره.. ویدیو جدید کمپین هم پر نواوری بود که خیلی خوب پیاده شده بود گرافیک مولتی هم انگار یه نسل رفته جلو اینقدر خوب شده .. حالا چقدر ما میگفتیم پری الفاست صبر کنید یه عده اصلا متوجه نبودن موقعشه بیان ببینن..

خب Developer Blog #2 هم اومد از گرز !

THE EVOLUTION OF GEARS 4 VERSUS

خلاصه اطلاعات جدید :
تفکیک Core و Competitive با تنظیمات کاملا متفاوت ! مود های مختلف هم در این دو حالت متفاوت هستند ! Execution و Escalation برای Competitive خواهند بود !

Core:
- Active Reload ها Dmg Boost حدود 5% خواهند داشت، زمان Cooldown بین دو اکتیو هم کمی بیشتر از بتا شده
- بُرد Gnasher یه مقدار کمتر از بتا شده.

Competitive:
- Active Reload ها Dmg Boost بیشتری میگیرند، اما زمان Cooldown اشون خیلی بیشتر شده !
- بُرد Gnasher از بتا هم بیشتر شده تا نقش Gnasher پررنگ تر بشه !

تغییرات سلاح ها:
- Hammer-burst در بُرد های زیاد از لنسر قوی تر خواهد بود ! در بُرد متوسط هم نیازمند هدف گیری دقیق تر هست تا بتونه از لنسر بهتر باشه ! ازین به بعد هم 3-burst خواهد بود !
- Retro-Lancer به عنوان Secondary Weapon خواهد بود ! یعنی مثل Boltok که در مپ هست ! به اندازه Power Weapon قوی نیست اما از سلاح های اولیه قوی تر هست ! بُردش مثه لنسر هست ! اما لگد سلاح بیشتر هست و دمیجش هم بیشتر هست ! قابلیت Headshot از فاصله دور رو هم داره !!
- Frag Tag زمان انفجارش از وقتی که فعال میشه، بیشتر شده ! هر نفر فقط 1 Frag grenade میتونه Tag داشته باشه ! دومی رو Tag کنه، اولیش منفجر میشه !
- Smoke Grenade مقدار دودش و مدتی که میمونه کمتر شده !
- Dropshot هم Explosion Radius اش کمتر شده و همچنین رنگ لیزرشون هم متفاوت خواهد بود نسبت به تیم ! آبی و قرمز.

تغییرات Movement:
- تاخیر در حالت تیر زدن پشت کاور کمتر شده.
- حرکت Back-A (خروج از کاور و تیر زدن) بهتر شده.
- حرکت Up-A (خروج از کاور به طرف جلو و تیر زدن) بهتر شده.
- دوربین Roadio Run بهتر شده و مثه قبل تکون نمیخوره !

یه سری اطلاعات هم درباره Map Design و Visual Improvements گفته شده که میتونید بخونید.

آخرین ویرایش:
JD Fenix's Full Name

When the question-and-answer session occurred in the panel, Fergusson was quick to advocate for playing the game unspoiled when people asked questions about the potential of a new member of the Carmine family, or where characters like Cole and Anya are, but he was able to be swayed by the enthusiastic crowd and voice actors on one subject. One Q&A participant brought up the subject of if the "D" in "JD" stood for Dominic in tribute to father Marcus' longtime squadmate, Dominic Santiago. Fergusson was gun-shy at first, but after a uproarious swell of encouragement from both the crowd and the voice actors (with McIntyre going on and on about "wanting the D" and Bailey teasing that she could see Rod was about to give in), Fergusson stood up and said, "His full name is James Dominic Fenix." The crowd (and panelists) went wild upon the announcement.

راد فرگوسن اسم کامل JD تایید کرد ، JAMES DOMINIC FENIX چیز دیگه جا نمونده که درست نگفته باشم!

یکی دیگه از کست های بازی معرفی شد VOICE ACTOR اسکار دیاز کسی نیست جز Jimmy smits اگه طرفدار سریال SONS OF ANARCHY بوده باشید مطمئنن ناپدری JAX TELLER یادتون میاد , یا سریال DEXTER

توی این بازی جای Manu Bennet خالیه فقط!
........
فیلم GEARS OF WAR احتمالا ساخته خواهد شد.

On The Topic Of A Gears Of War Film
Another Q&A participant got up to ask about a Gears of War film. Fergusson stated that he has, in the past, talked around the issue, stating that it's something that the team would love to do. This time, however, he said that something has recently changed and he's excited at the prospects of being able to deliver news very soon. Not exactly a confirmation, but it sure sounds like something is in the cooker.
.......
Sawed of shotgun تو Gears 4 نیست خوشبختانه

کسی مطمئنه این اجرا آخر رو وان بود؟ یه کارت گرافیک جدید تو ایکس باکس وان جاسازی کرده بودن؟ چیز عجیبی بود تاحالا ندیده بودم تو یه بازی آب و هوا و نور پردازی اینجوری عوض بشه قطره قطره بارون روی تن کاراکترا تکون میخورد یه جا یه کانتینر افتاد رو زمین چون زیرش گلی بود رفت تو گل گیر کرد :o همه چی داشت تکون میخورد سرم گیج رفت نور پردازی شاهکار بود :-s یه چیزایی توش بود باید با دور کند 5 دفه دید تا بشه عظمتشو توصیف کرد.
تبریک تبریک به این استودیو.[-o<

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or