GEARS OF WAR 3 TOURNAMENT

به نظر شما چه تاریخی برای برگذاری مسابقه مناسب می باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
  • نظرسنجی بسته شده است .
هه...

از اول مسابقات هرچی تورنومنت گذشته شده پر از حاشیه و دعوا بوده
منم واسه همین این سری شرکت نکردم چون به نظرم این تورنمت ها وقتی گذشته میشه یه عده به دعوا تبدیلش میکنن...
با این حال امیدوارم تورنمت بخوبی برگذار بشه
واسه دوست های خوبم هم توی این تورنومنت آرزوی موفقیت دارم;)

سلام مهرداد جان تیم Hayabusa یکی از عضو هاش گیمر تگش عوض کرده خواستم فقط جهت اطلاع که تو تیم درست کنی اسمشو

Talkyocean255 = DarkenedDominic

با تشکر مهرداد جان موفق باشی

ﻟﻄﻔﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﭼﻨﺪ ﭼﻨﺪﯾﻢ ،ﭼﻪ ﺗﯿﻤﯽ ﺭﻭ ﺑﺮﻭﻣﻮﻧﻪ ~ﺳﺖ ﺍﻭﻟﻢ ﮐﻪ ﺍ~ﺩﯾﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﺪ

واقعا که... یک مسابقه ی ساده رو نیمیتونید اداره کنید؟

خشگل پسر شمايي كه داري حرف از اداره كردن ميزني واسه من به شخصه خيييييييييلي زور داره كه بايد به خدمتت عرض كنم كه تا اينجا 5 الي 6 صفحه شر و ور شما دوستان جمع كردم دوما يكي از دلايلي كه مسابقات تاخير خورده اينه كه شما هر روز يه تيم ميديد اصلا به به روي خودتون هم نمياريد ما برنامه ريزي كرديم يا نه! كه اجازه داريد تيمو عوض كنيد يا نه كه ما گذشتيم اين از اين سوما ديشب يكي از هم تيمي هاي خودت به من مسيج داد كه 2 تاتون نيستن و از من خواهش كرد مسابقه شمارو بندازم جمعه در صورتي كه شما امشب بازي داشتيد هميشه سعي كن نيم خطم پست ميدي سنجيده باشه ;) ...

دوستان عزيز فردا صبح برنامه ها اعلام ميشه و از شبش مسابقات شروع ميشه...

آخرین ویرایش:
؟
خشگل پسر شمايي كه داري حرف از اداره كردن ميزني واسه من به شخصه خيييييييييلي زور داره كه بايد به خدمتت عرض كنم كه تا اينجا 5 الي 6 صحفه شر و ور شما دوستان جمع كردم دوما يكي از دلايلي كه مسابقات تاخير خورده اينه كه شما هر روز يه تيم ميديد اصلا به به روي خودتون هم نمياريد ما برنامه ريزي كرديم يا نه! كه اجازه داريد تيمو عوض كنيد يا نه كه ما گذشتيم اين از اين سوما ديشب يكي از هم تيمي هاي خودت به من مسيج داد كه 2 تاتون نيستن و از من خواهش كرد مسابقه شمارو بندازم جمعه در صورتي كه شما امشب بازي داشتيد هميشه سعي كن نيم خطم پست ميدي سنجيده باشه ;) ...

دوستان عزيز فردا صبح برنامه ها اعلام ميشه و از شبش مسابقات شروع ميشه...
نه اقا این چه وضعشه شما وظیفته کلا اب دستته بزار زمین داری از ما حقوق میگیری وظیفه شرعیته که برنامه مسابقاتو به موقع بدی مفهومه ؟؟؟=))
5 الي 6 صحفه شر و ور شما دوستان جمع كردم
بخدا وقتتو میزاشتی برای برنامه بازیها برنامه بازیها یه هفته پیش اماده بود
كه اجازه داريد تيمو عوض كنيد يا نه كه ما گذشتيم اين از اين
کجای کاری اقا؟؟؟ تازه میخوان شماره 10 رو بکشن بیرون 2 نفر با شماره 5 بفرستن تو
سوما ديشب يكي از هم تيمي هاي خودت به من مسيج داد كه 2 تاتون نيستن و از من خواهش كرد مسابقه شمارو بندازم جمعه
مگه تیم های دیگه حق ندارن به موقع بازی کنن ؟؟؟ اینکارو انجام بدی میشه تبعیض و به نفع گرفتن سال پیش یادم نمیره تیم هومن هر 2 تا بزای 1 یارشون نیومد یا دیسکانکت شد نه گذاشتیم کسی رو بیارن بنده خدا ها 3 نفره بازی کردن یه دستم 2 نفره !!!!!
سعي كن نيم خطم پست ميدي سنجيده باشه ;) ..
اگر قدرت سنجیدن بود 5 صفحه شرور دعوا جلو نمیرفت

در کل مهرداد جو سال پیش برا گرز 2 برگزار شد خیلی بهتر بود هم بچه ها مسن تر بودن هم شرایط بازی بهتر بود اگه یه سر به اون تاپیک بزنی متوجه میشی که اونجا هم کی بحث جدل پیش اورد یه سر بزنی همه بحث جدل ها فقط موقعه ای پیش میومد که تیم همین اقای معلوم (اسمیگل) بازی میکرد که پا تو هر جمعی میزاره باید صدای اون جمع رو در بیاره یا با بازی مزخرفش یا با اخلاق گندش اینو من نمیگم میتونی از همه بچه ها بپرسی هرچند خودت میدونی
نصیحت من به وان هم تیمیت و دوستت اینه که وقت برا چیزی بزار که ارزش داشته باشه و برات ارزش قائل باشن

؟
نه اقا این چه وضعشه شما وظیفته کلا اب دستته بزار زمین داری از ما حقوق میگیری وظیفه شرعیته که برنامه مسابقاتو به موقع بدی مفهومه ؟؟؟=))

بخدا وقتتو میزاشتی برای برنامه بازیها برنامه بازیها یه هفته پیش اماده بود

کجای کاری اقا؟؟؟ تازه میخوان شماره 10 رو بکشن بیرون 2 نفر با شماره 5 بفرستن تو

مگه تیم های دیگه حق ندارن به موقع بازی کنن ؟؟؟ اینکارو انجام بدی میشه تبعیض و به نفع گرفتن سال پیش یادم نمیره تیم هومن هر 2 تا بزای 1 یارشون نیومد یا دیسکانکت شد نه گذاشتیم کسی رو بیارن بنده خدا ها 3 نفره بازی کردن یه دستم 2 نفره !!!!!

اگر قدرت سنجیدن بود 5 صفحه شرور دعوا جلو نمیرفت

در کل مهرداد جو سال پیش برا گرز 2 برگزار شد خیلی بهتر بود هم بچه ها مسن تر بودن هم شرایط بازی بهتر بود اگه یه سر به اون تاپیک بزنی متوجه میشی که اونجا هم کی بحث جدل پیش اورد یه سر بزنی همه بحث جدل ها فقط موقعه ای پیش میومد که تیم همین اقای معلوم (اسمیگل) بازی میکرد که پا تو هر جمعی میزاره باید صدای اون جمع رو در بیاره یا با بازی مزخرفش یا با اخلاق گندش اینو من نمیگم میتونی از همه بچه ها بپرسی هرچند خودت میدونی
نصیحت من به وان هم تیمیت و دوستت اینه که وقت برا چیزی بزار که ارزش داشته باشه و برات ارزش قائل باشن

حق با شماست تقصیر بچه هاست که رعایت نمیکنن...

آخرین ویرایش:
شما هم انگار خیلی با نمکی-خودتو بمال به خیار...
خیلی معذرت میخوام کسی با شما بود؟؟؟؟؟ هر وقت کسی پست شما رو نقل قول کرد میتونی جوابشو بدی من دارم اینجا با یکی دیگه حرف میزنم نه جنابعالی.... در ضمن فکر نکنم باهات شوخی داشته باشم پس مواظب دهنت باش

مرسی احسان با حال بود=))
ضمنا یادم نمیاد من هم تیمی پویا باشم!!!!!!!!!!
اره برو از مهد کودک دعوت کن بیان با هم سنات بتونی بازی کنی.اسمیگلم تو با اون ............
بازی همه بده فقط تو خدایی
دوستان منظور پیر گرس هم از بچه ها همون بچه های خودش هست

خیلی معذرت میخوام کسی با شما بود؟؟؟؟؟ هر وقت کسی پست شما رو نقل قول کرد میتونی جوابشو بدی من دارم اینجا با یکی دیگه حرف میزنم نه جنابعالی.... در ضمن فکر نکنم باهات شوخی داشته باشم پس مواظب دهنت باش

واقعا ببخشید من شخصا از شما عذر خواهی میکنم(با نهایت احترام و ابتکار و التماس و ابتذال و اختلاس و اختلاف و انحلال و انعطافو اشتغال و انحراف و افتضاح...)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or