GEARS OF WAR 3 TOURNAMENT

به نظر شما چه تاریخی برای برگذاری مسابقه مناسب می باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
  • نظرسنجی بسته شده است .
مرسی احسان با حال بود=))
ضمنا یادم نمیاد من هم تیمی پویا باشم!!!!!!!!!!
اره برو از مهد کودک دعوت کن بیان با هم سنات بتونی بازی کنی.اسمیگلم تو با اون ............
بازی همه بده فقط تو خدایی
دوستان منظور پیر گرس هم از بچه ها همون بچه های خودش هست

خوبه والا خودتونم با همم هماهنگ نيستين صفحه قبلو ميسنكه نخوندي هان؟

مسابقات به صورت لیگ برگزار میشه و همه تیم ها با هم بازی میکنن

دیشبم یه مسابقه برگزار شد که تیم
brothers to the end 3

hayabusa 1

به نفع تیم brothers to the endt اتمام سید

PILL4GERS 0

SPARTA 3

به نفع SPARTA به اتمام رسید

امتیاز-------------------تعداد بازی------------------------------------------اسم تیم

brothers to the end --------------------------------------- 1 --------------------------3

hayabusa----------------------------------------------1-------- ------------------0

old school----------------------------------------------0-------------------------- 0

pill4gers-------------------------------------------------1 ----------------------- - 0

beginners----------------------------------------------0-------------------------- 0

3---------------------------1-------------------------------------------------sparta

team 6----------------------------------------------------0----------------------- 0

همونطور که گفته شد بازیها به صورت لیگ و همه تیمها باهم مسابقه میدن
تیم old school فقط با 3 نفر بازیکن تو مسابقات شرکت خواهد کرد مسابقه امشب ساعت 9 شب

آخرین ویرایش:
آقا من تو لایو آماتورم خیلی حیف شد که نشد تو این لیگ شرکت کنم!
حالا یک سوال: میشه مثل فیفا مسابقات رو نگاه کرد؟ میخواستم ببینم چطور بازی میکنید؟

با تشکر

آقا من تو لایو آماتورم خیلی حیف شد که نشد تو این لیگ شرکت کنم!
حالا یک سوال: میشه مثل فیفا مسابقات رو نگاه کرد؟ میخواستم ببینم چطور بازی میکنید؟

با تشکر

به صورت spectating اگه 2 داور نباشه فک کنم بتونی ! به آقا مهرداد بگو ببین نظر ایشون چیه.

آخرین ویرایش:
آقا مهرداد و مهران واقعا دستتاون درد نکنه که به این خوبی مسابقات رو بر گزار میکنین(خسته نباشین):">
حیف شد که این سری تو این مسابقات شرکت نکردم:d
موفق باشین ایشالله...;)

ميخواستم يه پيشنهاد بدم كه تمام برنامه بازي هارو يكجا بزاريد از بازي اول تا بازي اخر اگه ليگ هست كه ماهم برنامه ريزي كنيم جوري نباشه كه بگيد مثلا امشب بازي داريد يكي دو روز قبل بدونيم و اگه كار داريم هماهنگ كنيم فقط يه ايده بود باز خودتون ميدونيد با تشكر از برگزار كنندگان محترم

سلام بر دوستان گل
1 سوال ...
انتخاب مپ مسابقه به عهده داور هستش يا نظر طرفين؟؟؟
يا اينكه مپ ها هم به صورت دوره اي انتخاب ميشند؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or