cold school
کاربر سایت
شما هم برو كلا املا كار كنتو کلن اضافی هستی
شما هم برو كلا املا كار كن
--------
اخه تو چی میگی من با تو حرف میزنم
---------- نوشته در 11:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------
تیم old school کجاست ؟ اخه صفحه ی اول نیست؟
سلام مهرداد جان چرا پس تیم شما برای مسابقه نیومده یه بار اومدم مسابقه شرکت کنم با حرفه ای ها اونم که آقا مهرداد و تیمش نمیدونم چی شده تا سه روز پیش تو مسابقه جزو تیم اول بودند اما حالا که نگاه می کنم میبینم که تیم اول تورنومنت تیم ماست به نظر من تورنومت بدون پلیر های حرفه ای فاز نمی ده
---------- نوشته در 01:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------
ایول مهرداد جون حرف دلم زدی همیشه موفق باشی
اولا تو نه شمااخه تو چی میگی من با تو حرف میزنم
---------- نوشته در 11:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------
تیم old school کجاست ؟ اخه صفحه ی اول نیست؟
سلام مهرداد جان چرا پس تیم شما برای مسابقه نیومده یه بار اومدم مسابقه شرکت کنم با حرفه ای ها اونم که آقا مهرداد و تیمش نمیدونم چی شده تا سه روز پیش تو مسابقه جزو تیم اول بودند اما حالا که نگاه می کنم میبینم که تیم اول تورنومنت تیم ماست به نظر من تورنومت بدون پلیر های حرفه ای فاز نمی ده
آخه گل پسر چرا بهت بر میخوره
---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------
درضمن من از خودم هیچ وقت تعریف نمی کنم چون اینها همش بازی هستند ولی شما که میگی حرفه ای هستی به کمک اسلحه های داخل نقشه به قول خودت حرفه ای هستی یه وقت بهت بر نخوره