Miesam
کاربر سایت
نه دیگه توقعم رو در این حد بالا نمیبرم .میگم می خوای صد بگیرده به ذره از ناراحتیت کم شه ؟! :biggrin1:
نه دیگه توقعم رو در این حد بالا نمیبرم .میگم می خوای صد بگیرده به ذره از ناراحتیت کم شه ؟! :biggrin1:
با اجازه فرخ و تمام فن ها و فنون این بازی :d.جدیداً انقدر قبل بازی بحث فنی و گرافیک و اینجور چیزهارو راه میندازید وقتی بازی میاد اصلاً نمیتونم برم توی داستان و متن بازی و همش دارم به درو دیوار نگاه میکنم و به جزئیات توجه میکنم... بابا بیخیال چاله چوله های درو دیوار شید از گیم پلی بازی لذت ببرید...
گیم پلیش موسیقیش داستانش ()با اجازه فرخ و تمام فن ها و فنون این بازی :d.
کلا Gears of War بجزء گرافیکش بین نسخه یک و دوم چیش متفاوته!؟
با اجازه فرخ و تمام فن ها و فنون این بازی :d.
منظورت hammer of down هست ديگه؟:dتنها نکته مضخرف تو 2ش بود با اون باس فایت ت**** آخرش!یارو رو با دو تا مورتار کشتم
مگه اون لیزره مورتار نبود؟ من الان 1.5 ساله 2 رو بازی نکردم 1شم که... پس انتظار نداشته باش یادم باشه تنها نکته ای که یادمه اینه که مارکوس یک شخصیت قابل بازی بوداز ac1 به ac2 تفاوتاش بيشتر بود:d
منظورت hammer of down هست ديگه؟:d
مگه اون لیزره مورتار نبود؟ من الان 1.5 ساله 2 رو بازی نکردم 1شم که... پس انتظار نداشته باش یادم باشه تنها نکته ای که یادمه اینه که مارکوس یک شخصیت قابل بازی بود
Troll جان() مگه قراره وقتی شماره 2 یه بازی منتشر میشه همه چیز کن فیکون بشه؟با اجازه فرخ و تمام فن ها و فنون این بازی :d.
چند روزه بچه ها دارن بازی می کنن هنوز کسی بن نشده !سلام میشه ورزن هک multiplayer beta رو دانلود کرد؟ مایکروسافت بن نمیکنه؟
تو terms of use در این باره چیزی گفته؟