adel3532
کاربر سایت
این چه طرز برخورده ؟ خوبه الکی سر چیزی که اشتباهه بحث کنه ؟ ...Academyدوست عزیز از یک LED با کابل HD استفاده کن
بعد بیا ابنجا نظر بده
این چه طرز برخورده ؟ خوبه الکی سر چیزی که اشتباهه بحث کنه ؟ ...Academyدوست عزیز از یک LED با کابل HD استفاده کن
بعد بیا ابنجا نظر بده
بنظر شما با توجه به اينكه من سنم زياد نيست خريدن اين بازى به صرفه است؟
با سلام
آقایون یه راهکار واسه انجام مرحله آخر در درجه insane بگید! یه بار 3 نفره رفتیم ولی همش شکست!! چه میشه کرد؟
این باس آخر وحشتناک سخته
میتونی بازی رو روی حالت CO-OP قرار بدی بعد مثلا دو نفر درجه سختیشون آسان باشه یک نفر سخت که اون یک نفر باید فرار کنه و اون دو نفر باید بازی رو تموم کنن این کار رو می تونید به ترتیب برای هر سه نفرتون انجام بدین.
این باس آخر وحشتناک سخته
میتونی بازی رو روی حالت CO-OP قرار بدی بعد مثلا دو نفر درجه سختیشون آسان باشه یک نفر سخت که اون یک نفر باید فرار کنه و اون دو نفر باید بازی رو تموم کنن این کار رو می تونید به ترتیب برای هر سه نفرتون انجام بدین.
سلام بچه ها من اخیرا نسخه lt3 بازی رو خریدم اما وقتی توی کنسول میزارم توی منو ها میره اما وارد بازی نمیشه!رفتم عوض کردم اما بازم نشد!کسی به این مشکل بر نخورده؟
یعنی هیچ کسی پایه نیست؟ بابا تو رو خدا! فردا سیزده به دره و باید یه جا نحسیشو در کنیم!سلام به همه دوستان پایه گیرز
من یه پیشنهاد دارم دوستان، من تا حالا چند بار اکس باکسمو بردم خونه دوستم و هورد مد رو 5 نفره بازی کردیم، خیلی حال میده ولی تازگیا گیمر خوب پیدا نمیشه، پیشنهادم اینه بچه های گیرز 3 شماره همو داشته باشیم این مواقع گیرز پارتی یه اس ام اس به هم بدیم شاید بقیه هم واسه اومدن پایه باشن خوش بگذره، موقع دعوت کردن بگید که بازی حداقل لول مورد نیازش چنده تا بجه های هم سطحتون پیشتون بیان.
in hame Xbox360 migoftan enhesare hamin bod vala man to in bazi to xbox360 dostam play kardam faght 3 harkat didam 1 covergiri 2shelic va 3teami hamin bazi sabke khaste konanade vali enhesar xbox360 haste dg