Ajdar-002
کاربر سایت
دوستان واسه بدست اوردن infinite ammo باید چیکار کنم؟نوشته صدتا ریبون combat engenier باید بگیری.ولی نمیدونم چجوری باید بگیرمش.
---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------
دیسکتو عوض کن.تنها راهه.
-----------------------
دوستان من این infinite ammo رو چجوری بگیرم؟نوشته 100 تا ریبون combat engineer رو باید بگیری.باید چیکار کنم تا این ریبون بدست بیاد؟رفتم تو ریبون ها ولی نمیدونم چی نوشته.
---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------
هارد ندارم . بازی رو تازه خریدم . دستگاه رو هم همون موقع اپدیت کردم . خدشه ای به دیسک بازی وارد نشده . فقط توی اون صحنه 30 دقیقه هم صبر کنی این خراب شدن و ساخته شدن ساختمون ها توی هاله ای از مات بودن تصویر تموم نمیشه . هر کاری کردم ، از سیو دوباره ریلوود کردم و... اثر نکرد . از این جهت پرسیدم گفتم شاید واسه کسی پیش اومده باشه و راه برطرف کردنش رو بدونه . ممنون
دیسکتو عوض کن.تنها راهه.
-----------------------
دوستان من این infinite ammo رو چجوری بگیرم؟نوشته 100 تا ریبون combat engineer رو باید بگیری.باید چیکار کنم تا این ریبون بدست بیاد؟رفتم تو ریبون ها ولی نمیدونم چی نوشته.