Rav3n Heart
کاربر سایت
دوستان من این اول بازیو استارت میزنم هنگ میکنه! صفحه سیاه میشه کلا، باید وایسم Brandـارو ببینم... قضیه چیه؟
من کدشو از fb گرفته م کجا باید بزنم؟
من کدشو از fb گرفته م کجا باید بزنم؟
دوستان لوکاستهای نسخه های قبلی جذابتر نبودن !؟ من نمی دونم چرا با این لوکاستها و اینکه به جای خون آتش رو جایگرین کردن حال نمی کنم !!!
ادرس fb شو بده ما هم بزنیم فیض ببریم.
با سلام
یک تنه insane رو با mutator تموم کردی یا با کسی؟آخه من تازه با 2 تا mutator . هم active reload و هم big explosive فقط تونستم قسمت shadow raam رو تموم کنم و اون یکیو نتونستم.البته این big explosive بیشتر بازیو سخت کرده بود تا آسون!چون وقتی یک ticker به 3 متریت مرسید باید فرار میکردی.هر گلوله ی boom shot هم به همین شکل و کلا هر چی که انفجار داره.
حالا یک سوال:برای آزاد کردن mutator ای که مشت ها رو قوی میکنه باید wrecth های داخل horde رو با مشت زد یا با گلوله هم میشه؟اصلا کدی نداره که اینارو آزاد کنه؟
دوستان در ابتدای بازی وقتی از زندان میام بیرون و میرم به انتهای راهرو ، میرم به توهمات و جلوم یکسری تصاویر غیر قابل تشخیص و مات هست . دیگه از اونجا به بعد کاراکتر نه تکون میخوره و نه میتونم کاری کنم که بازی ادامه پیدا کنه . مشکل چیه و تا حالا کسی واسش پیش اومده ؟ با تشکر
برای من هم همین طوری بوود :dدوستان من این اول بازیو استارت میزنم هنگ میکنه! صفحه سیاه میشه کلا، باید وایسم Brandـارو ببینم... قضیه چیه؟