Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

داش مصطفی لینک دانلود اون تریلری که فرخ ازش عکس گذاشت(منجنیقه)نیست؟؟

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 PM ارسال شده بود ----------

یه 360 از خارج برای این بازی گرفتیم ! :d
چقدر طول می کشه تو ایران نسخه ارجینال رو بشه گیر اورد ؟
سایت Pinata.ir پیش فروش میکنه...

دوستان توصیه میکنم حتما این چند تا تریلر آخری بازی رو ببینن.... من که فکم درجا به ته اتاقم چسبید! .... ولی واقعا یه چیزی منو خیلی عذاب میده تو این نسخه.... در کلیه پیش نمایش های بازی حتی یه دونه لوکست هم ندیدم!:-s... تمامی دشمنان جدید و با ظاهری نو بودن ، همین باعث دلسردی یه عده خواهد شد...

http://www.youtube.com/watch?v=0ik4axz6ZGE

دوستان توصیه میکنم حتما این چند تا تریلر آخری بازی رو ببینن.... من که فکم درجا به ته اتاقم چسبید! .... ولی واقعا یه چیزی منو خیلی عذاب میده تو این نسخه.... در کلیه پیش نمایش های بازی حتی یه دونه لوکست هم ندیدم!:-s... تمامی دشمنان جدید و با ظاهری نو بودن ، همین باعث دلسردی یه عده خواهد شد...

لوکاست های قدیم هم موجود هست ولی این لمپاد ها هم خیلی زیاد شدن

امین لینک داد :d
دوستان توجه کنید Lambent کل دشمن های بازی رو شامل نمیشن تو خیلی از chapter ها دوباره مجبورین با لوکاست ها دست پنجه نرم کنید :d

gears of war بهترین بازیه که تا الان من بازیش کردم خدا کنه زودتر بیاد تا یه ماه بعد دق میکنیم کاش ماکروسافتم مثله سونی بازی های انحصاری زیادی داشت شاخ منظورمه امسال که اصلا بازی خوبی جز این gears of war - forza 4 چیز جالبی نداره ولی ps3 unchurted godof war killzone infamos ressister کلی بازیهای خوب دیگه من بدجور عاشقه xbox هستم ولی ماکروسافت تو بازی های انحصاری چیزی برارقابت با قول دنیا سونی نداره 2تا همون گرزو فورزان همین اها هالو هم هست بقیه زیاد جالب نیستن ماکروسافت 2011 افتضاح بودمن اصلاکینکت دوست ندارم اینم امسال گیر داده به بازیهای کینکت یکی نیست تو اون جمشونبهشون بگه یکم بازی انحصاری توپ بسازن نه به فکر کینکت باشن .

الان اینم که اونجور میگن دیگه اخرین سریه گرز او واره دیگه اینم تموم بشه باید بریم بازی های معمولی بازی کنیم من الان موندم alan wako چرا اصلا ادامشو نساخت بازی به اون خوبی خیلی قشنگ بود ولی حیف ادامه دار نبود دیگه واقعا اعصابم خورد میشه سر کل کل با کسی که ps3 داره پز بازیهای انحصاریشونو به ما xbox دارا میدن از یه طرفم حق دارن خوب بازیاشون عالیه .

الان اینم که اونجور میگن دیگه اخرین سریه گرز او واره دیگه اینم تموم بشه باید بریم بازی های معمولی بازی کنیم من الان موندم alan wako چرا اصلا ادامشو نساخت بازی به اون خوبی خیلی قشنگ بود ولی حیف ادامه دار نبود دیگه واقعا اعصابم خورد میشه سر کل کل با کسی که ps3 داره پز بازیهای انحصاریشونو به ما xbox دارا میدن از یه طرفم حق دارن خوب بازیاشون عالیه .
درسته حق با شماست ps3 دارها بازیهای انحصاری شاخی دارن و تازه خیلیهاشون هم قرار هست بیان از god of war 4 گرفته تا uncharted 3 و .....
ولی خداییش بگم من یکی از خیر gears of war 3 به این راحتیها نمیتونم بگذرم هر بار که گرافیکش رو میبینم فکم می افته خداییش اگر این Gears 3 برای ایکس باکس نبود واقعا ایکس باکس از نظر بازی انحصاری حرفی برای گفتن نداشت همه ایکس باکس رو به اسم گیرز میشناسن (نا گفته نماند alan wake و halo واقعا خوب بودن )

درسته حق با شماست ps3 دارها بازیهای انحصاری شاخی دارن و تازه خیلیهاشون هم قرار هست بیان از god of war 4 گرفته تا uncharted 3 و .....
ولی خداییش بگم من یکی از خیر gears of war 3 به این راحتیها نمیتونم بگذرم هر بار که گرافیکش رو میبینم فکم می افته خداییش اگر این Gears 3 برای ایکس باکس نبود واقعا ایکس باکس از نظر بازی انحصاری حرفی برای گفتن نداشت همه ایکس باکس رو به اسم گیرز میشناسن (نا گفته نماند alan wake و halo واقعا خوب بودن )
منم برا همین یگم اصلا ماکروسافت به فکر گیمراش نیست به فکر سودشه اینم تموم میشه 29 بیاد من بگیرمش 7 ساعتهتمومه حالا باید دیگه گرزو گذاشت کنار چون دیگه ادامه ای نیست ولی من شنیدم god of war تموم شد ادامه ای نداره حیف من 3 رو بازی کردم عالیه به خدا خیلی شاخه من میخام برم یه ps3 بخرم اینجور نمیشه اصلا چون با ps3 بازی انحصاری زیاد داره کلیم عالی هستن .

---------- نوشته در 12:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 AM ارسال شده بود ----------

راستی خبری از پشتیبانی این بازی از کینکت نیست؟!
نه تا الانکه خبری نبوده .

• Like
Reactions: Polaris
احساس میکنم زیادی دیگه هایپ میکنن دوستان
پیشنهاد میکنم وقتی بازی اومد یه تاپیکه دیگه باز بشه
و از این جو و به خصوص GTag دارهای عزیز خلاص بشیم

gears of war بهترین بازیه که تا الان من بازیش کردم خدا کنه زودتر بیاد تا یه ماه بعد دق میکنیم کاش ماکروسافتم مثله سونی بازی های انحصاری زیادی داشت شاخ منظورمه امسال که اصلا بازی خوبی جز این gears of war - forza 4 چیز جالبی نداره ولی ps3 unchurted godof war killzone infamos ressister کلی بازیهای خوب دیگه من بدجور عاشقه xbox هستم ولی ماکروسافت تو بازی های انحصاری چیزی برارقابت با قول دنیا سونی نداره 2تا همون گرزو فورزان همین اها هالو هم هست بقیه زیاد جالب نیستن ماکروسافت 2011 افتضاح بودمن اصلاکینکت دوست ندارم اینم امسال گیر داده به بازیهای کینکت یکی نیست تو اون جمشونبهشون بگه یکم بازی انحصاری توپ بسازن نه به فکر کینکت باشن .

سیاست ها فرق میکنه قبلا گفته بودن که ما هدفمون این هست که در هر سبک یک بازی فوقالعاده داشته باشیم..
کینکت هم باعث شد MS وقت و سرمایه بیشتری براش بگزاره و کمتر به فکر هارکور ها بیوفته..

الان هم دیگه نسل داره تموم میشه و MS بیشتر به فکر نسل بعد هست..

البته یک مشکلی هم که داریم این هست که فکر میکنیم حتما باید بازی انحصاری باشه تا ما از کنسول داشتنمون لذت ببریم اما اصلا به فکر بازی های مولتی نیستم که فروش خیلی خوبی رو هر دو کنسول دارن مثلا وقتی سری COD و یا BF بر روی هر دو کنسول وحشتناک فروش میکنن دیگه MS چه نیازی داره بیاد یک بازی انحصاری هم سبک اینها بزنه که هم فروش بازی خودش رو نصف کنه هم فروش این عنوانها رو تحت تاثیر قرار بده..

راستی خبری از پشتیبانی این بازی از کینکت نیست؟!
نه خبری نیست کلیف و فرگی گفتن تو این نسخه خبری از اینا نیست ولی دوست دارند همچین قابلیتی به بازی اضافه کنند

منم برا همین یگم اصلا ماکروسافت به فکر گیمراش نیست به فکر سودشه اینم تموم میشه 29 بیاد من بگیرمش 7 ساعتهتمومه حالا باید دیگه گرزو گذاشت کنار چون دیگه ادامه ای نیست ولی من شنیدم god of war تموم شد ادامه ای نداره حیف من 3 رو بازی کردم عالیه به خدا خیلی شاخه من میخام برم یه ps3 بخرم اینجور نمیشه اصلا چون با ps3 بازی انحصاری زیاد داره کلیم عالی هستن .
.
ماکرو کجا فکر گیمر هاش نیست باز شروع شد :|
ماکرو شاید انحصاری هاش کم باشه ولی کیفیت بالایی داره و اینکه میگید کینکت پس چرا سونی داره از MOVE پشتیبانی میکنه حرف غیر منطقی هست خب برای چی از کینکت پشتیبانی نکنه باید هم بکنه با تمام قوا چون ماکرو دنبال همه قشر ها هست نه یک قشر خاص
الان شما میگی انحصاری کم داریم پس Geow-Forza-Alan Wake-Fable شاخ ترین انحصاری Halo و سال دیگه هم RYSE جدیدترین انحصاری XBOX هست و چندتا عنوان دیگه که نام نمیبرم
ALAN WAKE هم فکر کنم ادامه داره ولی به این زودی ها نسخه جدیدش معرفی نمیشه
کلا مخالف این قضیه هست سال دیگه هم که هرچی میرسیم نیکوست امسال سال خوبی بود فقط انحصاری هاش داره دیر میاد همین من که به شخصه راضیم از سیاست ها ماکروسافت بازی ها ضعیف گذاشته کنار و عنوان ها قوی نگه داشته

سیاست ها فرق میکنه قبلا گفته بودن که ما هدفمون این هست که در هر سبک یک بازی فوقالعاده داشته باشیم..
کینکت هم باعث شد MS وقت و سرمایه بیشتری براش بگزاره و کمتر به فکر هارکور ها بیوفته..

الان هم دیگه نسل داره تموم میشه و MS بیشتر به فکر نسل بعد هست..

البته یک مشکلی هم که داریم این هست که فکر میکنیم حتما باید بازی انحصاری باشه تا ما از کنسول داشتنمون لذت ببریم اما اصلا به فکر بازی های مولتی نیستم که فروش خیلی خوبی رو هر دو کنسول دارن مثلا وقتی سری COD و یا BF بر روی هر دو کنسول وحشتناک فروش میکنن دیگه MS چه نیازی داره بیاد یک بازی انحصاری هم سبک اینها بزنه که هم فروش بازی خودش رو نصف کنه هم فروش این عنوانها رو تحت تاثیر قرار بده..
سلام دوست عزیز نظر شما برا من محترمه منم این بازیهای cod یا bf خیلی دوست دارم عالی هستن ولی یعنی ما بیشتر از مغز های متفکر سونی حالیمونه اگه اینجور بود که شما میگین سونی چرا خودشو عذاب میده بازی های انحصاری به این شاخی میده بیرون خوب میرفت مثل ماکرو به همون چنتا بازی فقط اکتفا میکرد دیگه درسته نمیدونم این سیاستی که حرف میزنین ازش منطقیه اصلا برا منکه اصلا خوب نیست این سیاست . خیلی کینکت عالیه بهترینه ولی نباید امسالو دیگه اینقد به کینکتو بازیاش اختصاص میدادو از بقیه غافل من داشتم بازی های انحصاری ps3 رو میدیدم همشون شاخ بودن من عاشق xbox اصلا میتونم همی الان که این متنو مینویسم بعدش برم بخرم ps3 ولی دوست ندارم بخرم امسال که وحشتناک بود امیدوارم سال بعد بتونه این افتضاحو یجور جمع جورش کنه و بتونه بازی های خوبی روونه بازار کنه تو قسمت انحصاری و ... الان شما مثلا چنتا بازی انحصاری بگین امسال میخاد بیاد من براتون انتا بازی برا ps3 بگم میخاد بیاد همشونم عالیا ماکه باهم دعوا نداریم دوستیم جمع شدیم با هم بحث کنیم همین موفق باشین .

---------- نوشته در 12:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 PM ارسال شده بود ----------

ماکرو کجا فکر گیمر هاش نیست باز شروع شد :|
ماکرو شاید انحصاری هاش کم باشه ولی کیفیت بالایی داره و اینکه میگید کینکت پس چرا سونی داره از MOVE پشتیبانی میکنه حرف غیر منطقی هست خب برای چی از کینکت پشتیبانی نکنه باید هم بکنه با تمام قوا چون ماکرو دنبال همه قشر ها هست نه یک قشر خاص
الان شما میگی انحصاری کم داریم پس Geow-Forza-Alan Wake-Fable شاخ ترین انحصاری Halo و سال دیگه هم RYSE جدیدترین انحصاری XBOX هست و چندتا عنوان دیگه که نام نمیبرم
ALAN WAKE هم فکر کنم ادامه داره ولی به این زودی ها نسخه جدیدش معرفی نمیشه
کلا مخالف این قضیه هست سال دیگه هم که هرچی میرسیم نیکوست امسال سال خوبی بود فقط انحصاری هاش داره دیر میاد همین من که به شخصه راضیم از سیاست ها ماکروسافت بازی ها ضعیف گذاشته کنار و عنوان ها قوی نگه داشته .
دوست عزیز الان شما میشه چنتا بازی خوب که امسال قرار بیادو خیلی عالی هستنو نام ببرین بعد با ps3 مقایسه کنین بعد میفهمین که نیست دیگه .
بعد این بازیهای شاخ ماکرو رو میشه نام ببرین منم بدونم کدوماست درست کیفیت عالی دارن ولی این قابل قبول نیست که به همین 3 یا 4 تا اکتفا کنه امسال در ضمن دوست عزیز خوب باید از محصولش پشتیبانی کنه اگه قرار باشه نکنه خوب نمیساختش خوب و برا همه قشرم باید بازی بسازه براش و قسمت بازی های انحصاریتونم Geow-Forza-Alan Wake-Fable الن ویک که اصلا ساخته نمیشه معلوم نیست بشه یا نه ولی فورزا و گرزو هالو عالی هستن که گرز که دیگه میگن اخرین سریشه برا xbox 360 یه بازیه عالی داشتیم اونم تموم میشه ادامش حتما میره تو نسل بعدی کنسولا بعد بازی خوب در حد گرز نداریمکه بخاییین نام ببرین اینو ما باید قبول کنیم دیگه حقیقت تلخه ولی ادم باید منطقی باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or