نادون:d اینو گفتم , امتیاز بازی کم شد نریزند رو سرمون !دمت گرم اگه نخواد بالای 85 بشه که کلیفی و دن متریک و اسپنسر باید برن خودکشی دسته جمعی کنن
دیگه بدون هایپ و اینا بخواهم حرف بزنم در بدترین حالت امتیازش باید بالای 90 بشه
حالا قرار شد بازی را هایپ نکنیم ولی نه دیگه به این شدت مطمئنا باش امتیاز بازی زیر 90 بیاد باید این فروم را ببوسیم بزاریم کنار پس با قدرت به هایپ کردن خودمون ادامه می دیدمنادون:d اینو گفتم , امتیاز بازی کم شد نریزند رو سرمون !
من اگه زیر 85 هم بشه تو ذوقم نمیخوره دیگه از Alan Wake که بدتر نیست ولی خب وقتی بالای 90 بشه (که میشه) اعصابمون هم راحت ترهمن که در حد 85 انتظار دارم که بعد عرضه خیلی حال کنم یا حداقل تو ذوقم نخره
نادون:d اینو گفتم , امتیاز بازی کم شد نریزند رو سرمون !
نه دیگه منم مثله خودت تا وسطای Act 4 رو گرفتم از UTube ولی این که بگیم هیچی هنوز نشون نداده به نظرم هایپ ـه کذاییه ! تا همین جاش هم چیزی از خارق العاده کم نداره این گرافیک به خصوص نمایش Gamescom ! همون نمایشی که Mike Capps می گه :اینم بگم اپیک هنوز از گرافیک گیرز چیزی نشون نداده :d البته chapter های پایانیِ Act 2 خیلی خوف ـه ، ولی عظمت بازی تازه از Act سوم شروع میشه :d و تصاویری می بینید که به عقلتون شک میکنید :d
منظور این که بالاخره هر بازی تو یکی دو تا مرحله نمایش فوق العاده ایی داره ، که این مورد نه تنها در گیرز بلکه در مورد تمام بازی ها دیگه هم صادقه از uncharted بگیر تا GOW ، crysis و غیرهنه دیگه منم مثله خودت تا وسطای Act 4 رو گرفتم از UTube ولی این که بگیم هیچی هنوز نشون نداده به نظرم هایپ ـه کذاییه ! تا همین جاش هم چیزی از خارق العاده کم نداره این گرافیک به خصوص نمایش Gamescom ! همون نمایشی که Mike Capps می گه :
This is the best fu**ing game we've ever created !
---------
اگه اسپویل مورد نداره منم چند تا عکس بذارم ؟؟ :d ...... چرا که آخرای Act 3 آدم این جوری میشه ! :-o:-o
اون یکی انتونی بود این یکی کلیتونه برادر سومه .بنظر خیلی مشتی می یاد.آقا یه سوال میپریم شاید جاش نباشه ولی ببخشید.
مگه کارماین تو شماره 2 نو مرحله ی داخل شکم کرم گندهه نمرد ؟ پس این کیه تو این سری؟