Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

در ضمن اول هفته دیگه منتظر یه اتفاق عظیم باشید. حالا نمی‌گم
biggrin1.gif

همین اتفاق میمون 3 ساعت آینده منظورتونه یا نه قضیه ـش سَواست ؟؟ :d

آخرین ویرایش:
بپرید نگاه کنید ! نمایش اختصای GTTV . واقعا هم روکم کنی زد :دی واقعا نمایش فوق العاده ای بود ! تو بازی سلاح منجنیق گذاشتن فوق العادست !
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/128?ch=1

متاسفانه نمیشه دانلو کرد اگر جایی دیدم گذاشته حتما قرار میدم ولی برید ببینید که از دستتون نپیره ! اپیک صبر کرد اینطوری رو کم کنی بزنه :دی

آخرین ویرایش:
چندتا تصویر از منجنیق :

jymly6qgat2cinb1hl5.jpg

ny2ylreh5akq7sakndd.jpg

yvkb9ccd54kxrivesl0.jpg

t9c1zn13m4z9l0v6184y.jpg
با این منجنیق ها جون میده این لوکاست ها را له کنی :d
تصاویر جدیدش خیلی باحال شده ایکاش تاریک تر بشه هرچی میریم جلو تر چپتر آخر خیلی حال میده که تاریک ترین چپتر تو هر 3قسمتش باشه:d

یادم نیست کی بود قبلا ازم پرسدی این عکس کیه:
29315543002799772376.jpg

این همون Dom خودمونه. یه اسکین انحصاریه به نام Commando Dom برای کسایی که بازی را از Best Buy پیش خرید کردند. Baird هم یه اسکین انحصاری داره به اسم " مکانیک برد".
----

در ضمن اول هفته دیگه منتظر یه اتفاق عظیم باشید. حالا نمی‌گم:دی

یعنی اگه best buy بخریم تو بازی با این چهره هستن:-/

عکس ها به شدت گرخناکن :دی لینک دنلد خبری نشد ؟! چون چیز تره دستمون کوتاس :( یه جوونمردی یه حرکت بزنه لینک مستقیم بده !
بیخیال احسان یه ماه دیگه بازی رلیز میشه که احتمالاً به لطف هکر ها زود تر از روز موعود دستمون میرسه
yahoo_4.gif
کلاً من شخصیتم جوریه که اگه به چیزی علاقه داشته باشم و نتونم به چیزهایی که در موردش هست برسم یا مثل این تریلر ها که میاد نبینمشون خودمو ترور میکنم , کلاً آروم و قرار ندارم تا بگیرمش :دی نمونش همون 105 مگ تریلر گیرز که از همین تاپیک گفتم با دایال آپ دنلد کردم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or