Empty Box
کاربر سایت
کول که باحال واسه خنده باهاش بازی کنی
تنها چیزی که راجبه geArs 3 رو اعصابمه ابنکه چرا بهش شخصیت زن اضافه کردن ؟!
خواستن واسه ما تنوع بشه ! که به نظر من هم گند زدن .
کول که باحال واسه خنده باهاش بازی کنی
تنها چیزی که راجبه geArs 3 رو اعصابمه ابنکه چرا بهش شخصیت زن اضافه کردن ؟!
خوب حالت جدیدی که برای روایت داستان انتخاب کردند فقط از همین طریق امکان پذیره. خود Epic گفته بود Gears 3 فقط در مورد یه کاراکتر خاص( مارکوس) نیست. بلکه میخوان روی همه شخصیتها کار کنند.حرف دل من زدی !!! واقعاً چرا و به چه دلیل این کارو کردن من موندم !!! فرض کنید تو un به جای ناتان با سالی بازی کنیم ......!!
حالا باز خوب که مدل سازی شخصیت های ثانویه در سطح خوبیه .....! ولی به نظرم اگه میشد همون مراحل با مارکوس بری بازی جذاب تر میشد.
نه. کل مراحل بازی همین حالت را داره و از دید کاراکترهای مختلف روایت میشه.دوست عزیز نیازی به نگرانی نیست.این فقط برای یک قسمت از بازیه.(Hanover)
البته زیاد منتظر سکانس عاطفی نباشید. اون دو تا کاراکتر زن که اضافه شدن( Sam و Bernie) در حد خرس قطبی وحشیاند.من با بودن شخصیت های زن در این بازی موافقم با عاطفی و احساسی بازیرو میتونن بشدت و به ظرز زیبایی بالا ببرن چون تلفیق خشونت ززیاد با سکانس هاس احساسی چیز محشری از آب درمیاد
خوب حالت جدیدی که برای روایت داستان انتخاب کردند فقط از همین طریق امکان پذیره. خود Epic گفته بود Gears 3 فقط در مورد یه کاراکتر خاص( مارکوس) نیست. بلکه میخوان روی همه شخصیتها کار کنند.
الان مثلا توی همون تریلر E3 دلتا دارند پایین میجنگند. آلفا از بالا کمکشون میکنه. بعد از اتمام مرحله نشون میده که آلفا دقیقا از اون بالا چه کار کردند. نمیشه که اینم دوباره با مارکوس باشه.
اتفاقا من از این حالت جدیدی که به داستان دادن استقبال میکنم.
در ضمن کاراکترهای فرعی فقط هم محدود به Cole نیست، Baird و Dom هم قطعیه. Co-op چهار نفره را به خاطر همین اضافه کردند که وقتی 4 نفر Campaign میزنن هر کسی داستان منحصر به خودشو داشته باشه.
انیمیشن ها یه حالت آرکید دارن که مسلماً اونم به عمد این شکلی طراحی شدن تا حال هوای بازی بدون تغییر باقی بمونه ، البته انیمیشن های کات سین ها خیلی خوب و رئال طراحی شده ، مخصوصا انیمیشن های حرکات لب و صورت کاراکتر ها که کاملا بازگو گننده احساسات شخصیت هاست.یه چیزی که به نظرم تو بازی خیلی خوب کار شده رنگ ها هستن یعنی یه جوری همون حالت معمول ue3 رو ندارن خیلی زیبا تر کار شدن و این کلا استیل گرافیکی بازی رو نسبت به قبلی عوض کرده .ولی بازم به نظرم از نظر داستانی و یه مقدار انیمشن هاش مشکل داره حالا نمیدونم چرا ولی انیمشن ها یه جورایی ضمخت طراحی شدن ..
GT.TV goes inside Epic Games for a new look at Gears of War 3's campaign. Be sure to watch on Friday, August 19th at 1:00 a.m. Eastern.
آره منم فکر می کنم که اپیک می خواد سوپرایز کنه . فکر کنم بازی 1 نیمه شب امشب به وقت اون ها منتشر می شه . احتمالا صبح باید اومده باشه . البته مطمئن نیستم .آقا این منتشر نشده ؟؟( نمایش اختصاصی GTTV از Act2 Campaign )
احتمال زیاد اپیک می خواد همچین کوبنده جواب نمایش اخیر U3 رو بده ! و گرنه از همون ACT1 یه چیز نشون می داد !