Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

الان چند ماهه که منتظر عرضه Gears 3 هستم. تنها عنوانی که بخاطرش سال 2006 یه Core 360 حرومش کردم. بنظر من بهترین بازی این نسل (5/6 سال اخیر) از لحاظ وارد کردن هیجان و گرافیک و ابتکارایی که تو گیم پلی شاهدش بودیم از نسخه اولش که بعد از عرضه اکثر شرکتها و بازیسازان تقریبا اکثر المان و نوع cover گرفتنش رو تو بازیهای خودشون copy paste کردن و حاصلشم به گرد پای Gears نرسید. شاید بدلیل اینکه nov 2006 نسخه 1ش رو بازی کردم فکر میکنم بهترین بازی نسل هست .چون اون موقع خیلی خیلی از عنوان های هم دوره اش از هر لحاظ جلوتر بود.

• Like
Reactions: reach
این Cole و Baird چقدر باحال شدن ولی فکر نکنم دست از شاد بودنشون بردارند تو بدترین چپتر ها و تو بدترین شرایط شاد بودن چه برسه به اینجا
این برادر کارماین هم چیز خفنی در اومده خوشمان اومد ازش :d

اقا این شماره!‌اخرین شماره بازیه؟ یا نه؟؟
آخرین شماره با حضور مارکوس فینیکس و بر و بچ دلتا هست ولی بازی ادامه داره ماکرو نمیاد که دومین IP برترش تعطیل کنه که فقط ممکنه شخصیت بازی تغییر کنه :d
راستی یه سوال :دی : موتور گرافیکی unreal جدید س ؟ یا unreal 3 ه ؟
بله جدید هست :d
كاش زودتر منتشر بشه ببينم حرف دلش چيه اين ماركوس آخه تا چند وقت ديگه ميخوام برم

سربازي
لعنت اولسون.......!
میاد دیگه نگرانی نداره شاید زودتر هم بیاد ولی بی صبرانه هرکسی منتظرش هست

البته دوستان زیاد جو گیر نشید تصاویر بالا مربوط به کات سین pre -render هستش.
خب طبیعتاً مثل U نباید pre -render ـش با خود گیم پلی فرق کنه ؟ CG که نیست دیگه :دی
شما چه گیری دادی که کات سین های U3 حتما pre رندر ـَن ؟؟
yahoo_4.gif

وقتی IGN کات سین های U2 رو real time دونسته بود دیگه بحث نداره که !
:| ربطش به بحث ؟ :|
------------
یعنی عاشق بازیسازهاییم که با دلیل کار میکنن :دی چند وقت بود می گفتم اینا که همه آستین ها رو کندن گذاشتن کنار چه جوری یه لشگر تتو رو بازوهاشون ظاهر شد که جوابمو گرفتم :دی :

آخرین ویرایش:
خب طبیعتاً مثل U نباید pre -render ـش با خود گیم پلی فرق کنه ؟ CG که نیست دیگه :دی
نه احسان مشکل اینجاست این تریلر با کات سین های دیگه فرق داره :d این کات سین اول بازی ـه که از لحاظ افکت ، نورپردازی و ... در سطح بالاتری نسبت به باقی کات سین هاست ، دقیقاً مثل اون کات سین gears 2 که اول بازی نشون میداد و کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به بقیه داشت.

حالا بیاین یه دو دقیقه فکر کنیم تمام بخش های بازی کیفیتشون در حد این تریلر باشه...(هیچ چیز غیر ممکن نیست حتما یه چیز صافو صوفی ساختن که راد فرگوسن کیک تو دهن کلیف میذاشت :دی)

تصمیم گرفته بودم ایکس باکسو بفروشم اما وقتی Gears of war 2 رو بازی کردم پشیمون شدم! با Gears of war به ایکس باکس علاقه مند شدم:d بی صبرانه منتظر ورژن جدیدش هستم....

حالا بیاین یه دو دقیقه فکر کنیم تمام بخش های بازی کیفیتشون در حد این تریلر باشه...(هیچ چیز غیر ممکن نیست حتما یه چیز صافو صوفی ساختن که راد فرگوسن کیک تو دهن کلیف میذاشت :دی)
شک نکن در حد اون عکس ها نیست .
به قول هادی هیچ چیز غیر ممکن نیست :دی با وجود این چیزایی که دیدیم ممکنه شاهد همچین چیزی توی بازی هم باشیم :دی ببین کی گفتم بهت :دی
یه چی بهت میگم گوش کن :d

آخرین ویرایش:
شک نکن در حد اون عکس ها نیست .
به قول هادی هیچ چیز غیر ممکن نیست :دی با وجود این چیزایی که دیدیم ممکنه شاهد همچین چیزی توی بازی هم باشیم :دی ببین کی گفتم بهت :دی
یه چی بهت میگم گوش کن :d
از این موتور زیر و رو شده و کلیفی هیچی بعید نیست :دی

آخرین ویرایش:
اینم یسری عکس :

اینم بگم اپیک هنوز از گرافیک گیرز چیزی نشون نداده :d البته chapter های پایانیِ Act 2 خیلی خوف ـه ، ولی عظمت بازی تازه از Act سوم شروع میشه :d و تصاویری می بینید که به عقلتون شک میکنید :d

جل الخالق.اينا Ingame هستن ديگه احيانا.عجب گرافيكي داره بدمصب.

مارمولك خفته بيدار ميشود.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or