Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوست عزیز الان شما میشه چنتا بازی خوب که امسال قرار بیادو خیلی عالی هستنو نام ببرین بعد با ps3 مقایسه کنین بعد میفهمین که نیست دیگه .
بعد این بازیهای شاخ ماکرو رو میشه نام ببرین منم بدونم کدوماست درست کیفیت عالی دارن ولی این قابل قبول نیست که به همین 3 یا 4 تا اکتفا کنه امسال در ضمن دوست عزیز خوب باید از محصولش پشتیبانی کنه اگه قرار باشه نکنه خوب نمیساختش خوب و برا همه قشرم باید بازی بسازه براش و قسمت بازی های انحصاریتونم Geow-Forza-Alan Wake-Fable الن ویک که اصلا ساخته نمیشه معلوم نیست بشه یا نه ولی فورزا و گرزو هالو عالی هستن که گرز که دیگه میگن اخرین سریشه برا xbox 360 یه بازیه عالی داشتیم اونم تموم میشه ادامش حتما میره تو نسل بعدی کنسولا بعد بازی خوب در حد گرز نداریمکه بخاییین نام ببرین اینو ما باید قبول کنیم دیگه حقیقت تلخه ولی ادم باید منطقی باشه .
واقیعت برای چی تلخه که ماکرو همه قشر ها را هدف قرارداده اگه ماکرو داره سنگ کینکت به سینه میزنه سونی هم سنگ Move سینه میزنه هرچی بازی هم دم دستش بوده باهاش سازگار کرده ولی ماکرو همچین اجباری برای بازی هاش اصلیش نکرده است.
امسال هم همچین بازی کم نمیاد Geow 3 و بعد هم فورزا 4 و آخرش هم Halo CEA وقتی میگم به فکر گیمر هاش هست بخاطر اینه که میاد Child Of Eden انحصار زمانی میکنه همین Witcher 2 هم اگه کاملا انحصاری 360 نباشه حداقل انحصار زمانی هست پس نمیتونی بگی به فکر هاردکور ها نیست شاید تعداد بازی ها هاردکور امسال کم باشه ولی کیفیت همین بازی ها کم از نصف بیشتر انحصاری ها سونی بیشتره دیگه فروش و نمره گواه همه چیز هست قرار نیست 100تا بازی سالی بسازه چون ماکرو فقط میخواد قدرت کنسولش به رخ بکشه نه اینکه خودش فقط براش بازی بسازه وقتی میاند میگند ما برای تمامی قشر ها برنامه داریم این حرفا الکی نزدن الان هم داری میبینی دارند برنامه خودش میده بیرون بهتره بری بازی ها سال بعد را ببینی 4-5تا بازی هاردکور فقط سال دیگه قطعی شدن از طرفی ماکروسافت امسال به نظرم تمام قشر ها را راضی نگه داشته اگه برنامه ماکروسافت اشتباه بود که کنسولش انقدر نمیفروخت الکی که اگه اشتباه بود برنامه ماکرو نتیجه باید برعکس می بود
تا اینجا که ماکرو نشون داده هیچ اشتباهی نکرده و به نوعی هدف و مسیری که انتخاب کرده تا اینجا میشه فهمید درست و سنجیده بوده

ممنون بابت عکسها..

حقیقت من با صورت این جنس های مخالف مشکل دارم..! خیلی بد روشون کار شده انگار یک کیلو پنکک و ماستیک مالیدی بهش..! صافه صافه.. ولی از اون طرف صورت مارکوس رو نگاه کنی کاملا متوجه میشی خیلی خیلی روش کار کردن..
http://www.img4up.com/up2/15439292527021298507.jpg

ممنون بابت عکسها..

حقیقت من با صورت این جنس های مخالف مشکل دارم..! خیلی بد روشون کار شده انگار یک کیلو پنکک و ماستیک مالیدی بهش..! صافه صافه.. ولی از اون طرف صورت مارکوس رو نگاه کنی کاملا متوجه میشی خیلی خیلی روش کار کردن..
امین واقعا انتظار داری صورت Anya مثل Marcus چین و چروک داشته باشه؟! :دی بابا ناسلامتی زن ـه ها! اتفاقا بنظر من همه ی کاراکتر ها خیلی خوب طراحی شدن و حس یک انسان زنده رو به آدم منتقل میکنند.

امین واقعا انتظار داری صورت Anya مثل Marcus چین و چروک داشته باشه؟! :biggrin1: بابا ناسلامتی زن ـه ها! اتفاقا بنظر من همه ی کاراکتر ها خیلی خوب طراحی شدن و حس یک انسان زنده رو به آدم منتقل میکنند.

به صورت باربی هم نکاه کنی اینقدر صاف و بی روح نیست..

یک نگاه به ساخته معلوم نیست 3 بنداز..!

92552182673983714505.jpg

ممنون بابت عکسها..

تو عکس تنها مو های سر آنیا بد کار شده اصلا جالب نیست.
زنی گفتن مردی گفتن.
به صورت باربی هم نکاه کنی اینقدر صاف و بی روح نیست..

یک نگاه به ساخته معلوم نیست 3 بنداز..!

92552182673983714505.jpg
ای بابا او آنیاست باید حواسش باشه جلوی مارکوس چروکیده نباشه اون کلویی هم خو نیتو از دست داده دیگه...:d
آره در سته به اندازه مارکوس ریزه کاری نداره اما این اولین باره که epic از کارکتر زن در طول روند بازی استفاده می کنه یا اولین بار که داره اینفدر به نقششون تو بازی توجه می کنه به هر حال بهتر از نسخه های قبلیه.

آخرین ویرایش:
آره در سته به اندازه مارکوس ریزه کاری نداره اما این اولین باره که epic از کارکتر زن در طول روند بازی استفاده می کنه یا اولین بار که داره اینفدر به نقششون تو بازی توجه می کنه به هر حال بهتر از نسخه های قبلیه.

این دلیل نمیشه..! یکمی اگر صورتش رو از این حالت طلایی مانند خارج کنند بهتر میشه..

مردک نورپردازی ها فرق میکنه خب!!! :biggrin1: البته با مهرداد موافقم! موهای Anya در حد Poser 4 طراحی شده :biggrin1:

موی سر رو ول کن صورت رو بچسپ

البته این یکیشون خیلی بهتره ولی بازهم یک کیلو پنکک روش مالیدن..

عجب عکس های تخریب گری ! :دی
موی سر رو ول کن صورت رو بچسپ

البته این یکیشون خیلی بهتره ولی بازهم یک کیلو پنکک روش مالیدن..

اتفاقاً میخواستم به این بنده خدا اشاره کنم :دی ولی خب خداییش آنیا رو هم خوب ساختن دیگه کم لطفی نکن :دی ولی به عنوان مکمل نقش اول مرد یه کم بیشتر کار میطلبید :دی ولی الانشم خیلی خوبه :دی ناسلامتی بنده خدا تازه از توی اتاق مطاق کَنده اومده بیرون بجنگه :دی آفتاب ندیدتش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or