Gears of War 2

تو اون مرحله که با ماشین میری تو یه تونل بعد میپری ماشینت خراب میشه باید چی کار کرد
تواون مرحله که از اسمون تگرگ میاد اگه دقت کنید تگرگهاش شبیه شیشه هست جریانش چیه؟

دوستان
به نظر شما اين بازي يك سگانه هست يا نه ؟
چون آخرش ملكه لوكاست ها نمرد
از همون روز اول گفتن که بازی 3 گانه هست و داستان geow2 هم اون قدر تابلو بود که نشون بده شماره ی بعدی هم در کاره!

Last edited by a moderator:
به به ما هم نیز تمام کردیم و بسی خوشحال شدیم !
فکر نمی کردم اینجوری تموم بشه چه بیخود ;) :دی
آخرش که اسم سازنده ها نوشت خیلی با حال بود
من داشتم تا قبل اون میگفتم حالا می خوان چطور ادامه بدن بازی رو الان فهمیدم میخوان چیکار کنن :دی

خدا رو شکر این بازی هم تموم شد..البته 3-4 روزی میشه تمومش کردم ولی دسترسی به اینترنت نداشتم...

خیلی بازی خوفی بود...واقعا ایول داشت....امتیاز این بازی باید 10 باشه:cheesygri

چرا gamespot هنوز امتیاز نداده؟

سلام!

NINJA_PANDA
من دقیقا نفهمیدم شما کجا هستی، ولی اگه اونجایی هستی که همه جا تاریکه باید به اون عنکبوت های بزرگ شلیک کنی تا راهت باز بشه.

چرا gamespot هنوز امتیاز نداده؟
تا حالا فقط دو، سه تا رسانه به بازی امتیاز دادند چون بازی روز 7 نوامبر عرضه رسمی میشه یعنی 6 روز دیگه.

چه ربطی داره؟:دی مگه باید شبیه باشه:دی
خوب امین وقتی شبیهن خوب یعنی چی
مگه نشنیدی میگن وای چقدر این مادر و پسر به هم شبیهن :biggrin1:
اتفاقا مارکوس دماغش و چشاش خیلی شبیه این ملکه بود :biggrin1:
حالا بقیه جریان را باید رفت از آدام پرسید :biggrin1:

آفا یه سوال موقعی که Dom دنبال Maria میگشت بعد یه زن داغون :دی رو پیدا کرد و بعدم کشتش میحواستم بدونم که این زنه داغونه :دی واقعا ماریا بود ! ؟؟ من اینطور فکر نمی کنم ! :-"

آفا یه سوال موقعی که Dom دنبال Maria میگشت بعد یه زن داغون :دی رو پیدا کرد و بعدم کشتش میحواستم بدونم که این زنه داغونه :دی واقعا ماریا بود ! ؟؟ من اینطور فکر نمی کنم ! :-"
نه اون عمه بنده بود :دی. ماریا بود دیگه... فقط یکم از بین رفته بود.

نه اون عمه بنده بود :دی. ماریا بود دیگه... فقط یکم از بین رفته بود.
نه من باور نمی کنم :(( خودش نبود ! ;)
آقا اين تهش خيلی باحال بود آدم تو کف شماره بعدش ميمونه:biggrin1:
This is Adam fenix ... What Have you done?! ...:biggrin1:

Can Anyone Hear Me رو جا انداختی ! :-"

خوب امین وقتی شبیهن خوب یعنی چی
مگه نشنیدی میگن وای چقدر این مادر و پسر به هم شبیهن :biggrin1:
اتفاقا مارکوس دماغش و چشاش خیلی شبیه این ملکه بود :biggrin1:
حالا بقیه جریان را باید رفت از آدام پرسید :biggrin1:

کسایی هم هستن که شبیه پدر و مادرشون نیستن و به عموشون میرن!:-"

نه من باور نمی کنم :(( خودش نبود ! ;)

مگه فلش بک قبل از رفتن تو دهنه کرم رو ندیدی:دی

حتما باید رو هارد کو بریم تا درجه سختی بعدیشم باز شه؟ من وسط کار پشیمون شدم دارم نرمال می رم؟
بحث عمه ادامه بدین یکم گنگ بود :cheesygri

حتما باید رو هارد کو بریم تا درجه سختی بعدیشم باز شه؟ من وسط کار پشیمون شدم دارم نرمال می رم؟
بحث عمه ادامه بدین یکم گنگ بود :cheesygri
روی هر درجه ای بری درجه insane بعد یکبار تموم کردن بازی، باز میشه و بهترین حالتش اول Normal و بعد Insane هستش

من نظرم این هست که Dom زن خودش یعنی Maria رو نکشته !! اگه دقت کنید وقتی Dom اسلحه رو میزاره روی سر ماریا , دوربین Switch میکنه روی Marcus و اون صحنه رو نشون نمیده و ما فقط صدای تیرش رو میشنویم . اما ایا این صدا دلیل بر اینه که Dom زنش رو کشته ؟!!
من اینطور فکر نمیکنم :دی .
حالا دلیلش رو نمیدونم که چرا نکشته . شاید بشه گفت به این دلیل بوده که به هر حال ماریا زنش بوده و خیلی ها هستند که دوست نداشته باشن زنشون بمیره حتی توی این وضعیت !!
من معتقدم که توی Geow 3 ما دوباره ماریا رو خواهیم دید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or