اولا در مورد FIFA درست حرف یزن:biggrin1: دلیل این کار هم نزدیک شدن به زمان برگذاری لیگ هستش عزیزم:biggrin1:البته یک مدتی هست بچه ها خیلی کم این بازی رو انجام میدن همه فیفا باز شدن..
اولا در مورد FIFA درست حرف یزن:biggrin1: دلیل این کار هم نزدیک شدن به زمان برگذاری لیگ هستش عزیزم:biggrin1:البته یک مدتی هست بچه ها خیلی کم این بازی رو انجام میدن همه فیفا باز شدن..
البته یک مدتی هست بچه ها خیلی کم این بازی رو انجام میدن همه فیفا باز شدن..
خیر. فعلا Epic در حال استخدام نیرو برای نسلبعدی بازیهاش هست و ممکنه Gears3 هم بره واسه نسل بعد.هیچ خبری از Gears 3 نیست ؟
بار اول که تو تونل هستی و اون موجوده بزرگتر از خودت دنبالت میکنه تو اون موقعه باید تیر اضافی نزنی وقتی که اومد نزدیکت به زیر دهانش شلیک کن تا اون سپر روی سرش به پره بعد که دوباره آمد باز هم به دهانش شلیک کن چندبار که این کارو انجام بدی بعد از تونل خارج میشی..
راستی با آنالوگ سمت راست میتونی یک جوریای جا خالی بد..
از تونل هم که خارج شدی همونطور که دوستان گفتن باد عمل کنی..
حالا تو تونل هستی یا اومدی بیرون..؟
برو تو بخش لایو بچه های فعال رو ادد کن بعد ازشون بخواه اگر GOW بازی میکنن شما هم اینوایت کنند..
البته یک مدتی هست بچه ها خیلی کم این بازی رو انجام میدن همه فیفا باز شدن..
ولی من آرزو داشتم هر چی زودتر از Act 4 بیایم بیرون:biggrin1:.آخه خیلی تاریک بود و جز بعضی جاهاش(مثل اونجا که با اون تله کابینه:biggrin1: رو هوا میرفتیم و قصر ملکه از دور پیدا بود)بقیه جاها تاریک بودن و نمیشد اون بافتا و نورپردازی زیبا رو مانند جاهای دیگه دید.به نظر من هم ACT 3 خوب بودش ولی توی ACT 4 که وارد تونل ها زیرزمینی و قصرهای لوکاست ها میشدیم فوق العاده بودش. اصلا قصرها و جزئیاتش رو هرچی نگاه می کردم سیر نمیشدم:biggrin1:
گرافیک که یکطرف ولی نکته مثبت این باز گیم پلی فوق العادش بود..
7 تیر هم اولین DLC از بازی بر روی دیسک ها میاد که شامل تمام MAP های جدید به همراه یک سری MAP خیلی جدید و یک مرحله از بازی که دام و مارکوس خودشون رو شکل لوکاستها میکنن و یک مخفی کاری رو نمایش میدن..
ممنون.
دوستان روی دیسک میاد دیگه آره؟