Gears of War 2

البته این هنوز در حد یه شایعه هست. درضمن گفته شده اگر Horde اینطوری بشه درصد پوینتش خیلی کم میشه حتی کمتر از Annex که 26 درصده.

اگه پوینتش خیلی پایین باشه بد نیست ولی باز هم در حد ANNEX باشه خیلی زیاد هست..

به نظر من اگر یک رنک جدا براش میگزاشتن خیلی بهتر میشد..

یک دوست قدیمی خارجی دارم که اولین بار با اون بازی کردم.. این بدبخت فقط Horde میزنه تا حالا هم نشده بیام تو لایو و این ON نباشه..:biggrin1:

خلاصه چند روز پیش رفتم دیدم رنکش 2 هست.. خیلی دلم براش سوخت..

من اونجایی گیر کردم که سوار تانک هستی و توی تونل میری، بعدش از یه جایی میفتی پایین و موتورش خاموش میشه، بعدش سه تا هیولا ظاهر میشن که اصلا دیگه نمیدونم چیکار کنم.

من اونجایی گیر کردم که سوار تانک هستی و توی تونل میری، بعدش از یه جایی میفتی پایین و موتورش خاموش میشه، بعدش سه تا هیولا ظاهر میشن که اصلا دیگه نمیدونم چیکار کنم.
دوست عزیز روی درجه سختی آخر هم این قسمت راحت ترین قسمت بازی هست:biggrin1: شما تا افتادی پایین نشونت رو از راست آماده کن و تا چراغ روشن شد به ترتیب از راست هر سه تا رو بکش. موفق باشی

بچه ها dlc هایی که برای gears 2 قراره روی یک دیسک عرضه بشه آیا باز هم نیاز به نسخه ی اصلی هست یا اینکه به صورت جداگانه قابل بازی هست؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم. اونم اونجا هست که سواره یه قایقیه رو آب هست بعد که هیوالا هستش وقتی دهنشو میاره جلو قایقو تو دهنش می گیره باید به چشماش تیر بزنم تا دهنش باز بشه! بعد که باز می شه می رم تو دهنش بعد اون جیز هایی که تو دهنش هست رو با تیر می زنم ولی باز میمرم!
چیکار کنم؟
بعد بگیذ که الان کجای بازی ام :D چقدر دیگه مونده تا تمومش کنم؟

سلام
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم. اونم اونجا هست که سواره یه قایقیه رو آب هست بعد که هیوالا هستش وقتی دهنشو میاره جلو قایقو تو دهنش می گیره باید به چشماش تیر بزنم تا دهنش باز بشه! بعد که باز می شه می رم تو دهنش بعد اون جیز هایی که تو دهنش هست رو با تیر می زنم ولی باز میمرم!
چیکار کنم؟
بعد بگیذ که الان کجای بازی ام :D چقدر دیگه مونده تا تمومش کنم؟
درود بر شما.
دوست عزیز لطفا این اعمال را انجام بدید:
بعد از اینکه به چشمش تیر زدی و دهنش باز شد سریع برو توی دهنش و اون چیزای آبی:biggrin1: رو با تیر بزن.
بعدش از گلوش یه چیز سوراخ مانندی با ز میشه که موادی به بیرون میپاشه.باید نارنجک رو پرت کنی درست توی این سوراخ و 3-4 بار این کارو انجام بدی تا بمیره.:smile::smile:

بچه ها dlc هایی که برای gears 2 قراره روی یک دیسک عرضه بشه آیا باز هم نیاز به نسخه ی اصلی هست یا اینکه به صورت جداگانه قابل بازی هست؟
ممنون
ببینید این نسخه دو بخشه یه بخش مپ های آنلاین هست که روی هارد نصب میشه و با نسخه اصلی قابل اجراست.
و یه قسمت دیگه بخش داستانی جدید که چند ساعت و کوتاه مربوط به قسمت های حذف شده از بازی است که هنوز معلوم نیست نیاز به نسخه اصلی داره یا نه.
در ضمن یه خبر انگار مپ ها اینطور که شایعه شد Reedem code داره که مجبوریم نسخه اورجینال بخریم به قیمت 20 دلار که واقعا برای 19 مپ جدید ارزش داره

ببینید این نسخه دو بخشه یه بخش مپ های آنلاین هست که روی هارد نصب میشه و با نسخه اصلی قابل اجراست.
و یه قسمت دیگه بخش داستانی جدید که چند ساعت و کوتاه مربوط به قسمت های حذف شده از بازی است که هنوز معلوم نیست نیاز به نسخه اصلی داره یا نه.
در ضمن یه خبر انگار مپ ها اینطور که شایعه شد Reedem code داره که مجبوریم نسخه اورجینال بخریم به قیمت 20 دلار که واقعا برای 19 مپ جدید ارزش داره
ببخشید یعنی اورجینال این پیک یا کلا" بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or