Gears of War 2

من امروز می خواستم این mappack هایی که برای gow2 اومدن رو dl کنم ولی می گفت this dl is not avialable from your location ! مشکل از کجاست ؟
مپ پکی شما میخواید دانلود کنید برای منطقه اروپا و آسیا عرضه نشده و فعلا در امریکا عرضه شده.موقعی که شما میخواید دانلود کنید با توجه به IP اینترنت شما که از ایران نمیزاره دانلود کنید تنها راهی که دارید اینه که یک VPN با IP امریکا (یا مناطقی که محصولات برای اونجا عرضه میشن)داشته باشید و VPN رو از طریق پی سی با کنسول Share کنید و دانلود کنید.

دقیقا من هم همچین مشکلی برام سر دانلود یکی از Theme های پولی این بازی پیش اومدش. نمی دونم مشکل از کجاست. بی زحمت به من هم بگید. ممنون

ویرایش:مرسی حسام جان ممنون که توضیح دادی

سلام بچه ها اونجا كه رو يه قايق هستيم و يه باس با چشم هاي ابي مياد كه بايد چشماش رو بزني وقتي ميزني دهنش باز ميشه بايد چيكار كنم اگه برم تو دهنش كه بعد يه مدتي domميمره اگرم نرم خودم ميميرم ممنون ميشم كمك كنيد
دوست عزیز بعد از این که رفتی تو دهنش با تفنگ به اون قسمت های آبی رنگ شلیک کن و بعدش تو حفره ای که جولوت باز میشه یک نارنجک بنداز. این کار رو باید 3 بار تکرار کنی.

دوستان توی این مرحله که سوار این یاروها 8 پان ، چین هستیم و سه تا موجودم دنبالمون هستن!
چطور باید اینارو بزنم !
هر جور میزنم میزنن ناکوتم می کنن!:sick:

یعنی هیچ کس نبود جواب مارو بده؟:eek::eek:
فکر کنم اون جایی رو می گید که سوار reaver ها هستیم.
اگه اون جا باشه اول چند تا دشمن عادی میان که می زنیشون بعدش همون غوله که سوار یه reaver بزرگ شده میاد و هنگامی که اومد پشت سرت بهش شلیک کن بعد با یکی از پاهاش reaver شما رو میگیره بلافاصله به اون پاش شلیک کن تا ولتون کنه و بره جلوی reaver شما اون موقع جای خودتو با dom عوض کن و تا میتونی با اسلحه ی قوی جلوی reaver بهش شلیک کن.بعد دوباره میاد عقب و ... سه بار که همین کارو تکرار کنی از بین میره.

اگه منظورشون اونجا باشه خیلی بد توضیح دادن چون کامل نبود. توضیحات دوستمون خیلی کامل بود فقط یک نکته یادم هست با یکی از آنالوگ ها می تونستی جای خودت رو کمی عوض کنی و دیگه موشک ها بهت نخوره که در درجات بالا خیلی کاربرد داره. موفق باشی

دقیقا کجا رو داری میگی؟ من یتدم نمیادش؟ Act چند هستش؟

فکر کنم اون جایی رو می گید که سوار reaver ها هستیم.
اگه اون جا باشه اول چند تا دشمن عادی میان که می زنیشون بعدش همون غوله که سوار یه reaver بزرگ شده میاد و هنگامی که اومد پشت سرت بهش شلیک کن بعد با یکی از پاهاش reaver شما رو میگیره بلافاصله به اون پاش شلیک کن تا ولتون کنه و بره جلوی reaver شما اون موقع جای خودتو با dom عوض کن و تا میتونی با اسلحه ی قوی جلوی reaver بهش شلیک کن.بعد دوباره میاد عقب و ... سه بار که همین کارو تکرار کنی از بین میره.

اگه منظورشون اونجا باشه خیلی بد توضیح دادن چون کامل نبود. توضیحات دوستمون خیلی کامل بود فقط یک نکته یادم هست با یکی از آنالوگ ها می تونستی جای خودت رو کمی عوض کنی و دیگه موشک ها بهت نخوره که در درجات بالا خیلی کاربرد داره. موفق باشی

بابا برهان اونجا که سوار Reaver میشیو میگن دیگه بابا:biggrin1:
دوست عزیز همینطوری که دوستان فرمودن عمل کنید:smile:
از همه دوستان سپاسگذارم!
والا اسمشون باید همین reaver که شما می فرمایید باشه:-"
در جواب هم باید عرض کنم که اصلا مجال نمیده که من به لنگش شلیک کنم که!( خو شایدم من درست نیگا نیم کنم و این یارو لنگش خیلی وقته به من ریور من وصله و ...)
حالا صبح یه نیگا میکنم ببینم کی به کیه!
از همه بچه ها سپاسگذارم!:love:

از همه دوستان سپاسگذارم!
در جواب هم باید عرض کنم که اصلا مجال نمیده که من به لنگش شلیک کنم که!( خو شایدم من درست نیگا نیم کنم و این یارو لنگش خیلی وقته به من ریور من وصله و ...)
چاکریم.:biggrin1:
واقعا مرحله سخت و طولانی ای هم هست(که Capter آخر Act 4 و Chapter اول Act 5 رو در برمیگیره!)
منم خیلی زیاد باختم.
باید سرعت عملتون بسیار بالا باشه...

یه چیز رو هم من بگم .
وقتی با داری با مسلسل از جلو میزنیش باید تو دهنش بزنی و وقتی داری با موشک میزنی باز هم باید تو دهنش بزنی ولی وقتی با دستش گرفتت باید به بند دستش بزنی نه به خود دست !!!
من 4 3 بار باختم ولی دفعه بعد بردمش .

از همه دوستان سپاسگذارم!

بار اول که تو تونل هستی و اون موجوده بزرگتر از خودت دنبالت میکنه تو اون موقعه باید تیر اضافی نزنی وقتی که اومد نزدیکت به زیر دهانش شلیک کن تا اون سپر روی سرش به پره بعد که دوباره آمد باز هم به دهانش شلیک کن چندبار که این کارو انجام بدی بعد از تونل خارج میشی..

راستی با آنالوگ سمت راست میتونی یک جوریای جا خالی بد..

از تونل هم که خارج شدی همونطور که دوستان گفتن باد عمل کنی..

حالا تو تونل هستی یا اومدی بیرون..؟

چطوری میشه تو xboxliveبا بچه های بازی سنتر بازی کرد باید برای هم invite بفرستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برو تو بخش لایو بچه های فعال رو ادد کن بعد ازشون بخواه اگر GOW بازی میکنن شما هم اینوایت کنند..

البته یک مدتی هست بچه ها خیلی کم این بازی رو انجام میدن همه فیفا باز شدن..:sick:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or