Gears of War 2

تو ماه جولای میاد یعنی مرداد تو تیر نمیاد.شامل مپ های قبل و مپ پک (7 مپ جدید)Dark Corner و جاهایی است که از بازی اصلی حذف شده.

آره این دوماه رو با هم اشتباه گرفتم.. (دیگه این روزها یاد و هوش نمیمونه:biggrin1:)

ببخشید دوستان معلوم نیست که این بازی چند ساعت به گیم پلی اضافه میکنه؟
و یا آیا ادامه ای برای Gears 2 هست؟
ممنون.

گفته بودن که یه مرحله که قبلا حذف شده رو به بازی اضافه کردن ! Road to Ruin هم هست اسمش ! ( جمله بندیو :biggrin1: )

فکر کنم قرار بود 4 5 ساعت باشه نمیدونم ! خدا کنه طولانی باشه ! البته ما خودمون با InSane میریم که طولانی بشود ! :biggrin1:

گفته بودن که یه مرحله که قبلا حذف شده رو به بازی اضافه کردن ! Road to Ruin هم هست اسمش ! ( جمله بندیو :biggrin1: )

فکر کنم قرار بود 4 5 ساعت باشه نمیدونم ! خدا کنه طولانی باشه ! البته ما خودمون با InSane میریم که طولانی بشود ! :biggrin1:
آره تو صفحه قبل هم دوستان گفتن که مثل اینکه مارکوس و Dom خودشون رو به شکل لوکاست ها در میارن و یک سری از قسمت های بازی که حذف شده رو می خوان بدن. در کل باید جالب باشه. رو Insane هم میریم ولی حیف که زود تموم میشه:biggrin1:
سلام نویدی:biggrin1:

آره تو صفحه قبل هم دوستان گفتن که مثل اینکه مارکوس و Dom خودشون رو به شکل لوکاست ها در میارن و یک سری از قسمت های بازی که حذف شده رو می خوان بدن. در کل باید جالب باشه. رو Insane هم میریم ولی حیف که زود تموم میشه:biggrin1:
سلام نویدی:biggrin1:

تازه به دو صورت Stealth و بکش برو جلو میشه رفت که بکش برو جلو بیشتر میچسبه !

حدود 40 روز مونده تا Release بشه ! چقدر بد !

کوفت ! :biggrin1:

تازه به دو صورت Stealth و بکش برو جلو میشه رفت که بکش برو جلو بیشتر میچسبه !

حدود 40 روز مونده تا Release بشه ! چقدر بد !

کوفت ! :biggrin1:
البته چون تاحالا همش بکش برو جلو بوده به نظر من Stealth بیشتر میچسبه مخصوصا وقتی بی هوا از پشتشون در بیای و اره رو روشن کنی:biggrin1:
اره دیگه گذاشتن تو تابستون بدن صفحه قبل هم دوستان گفتند.
عفت کلام داشته باش:biggrin1: دو نفر میبینند میگین این کیه:biggrin1: پسر تو داری دانشجو این مملکت میشی

از دو دوست عزیز و گرامی یکدیگر آقایان برهان و نویدی که باعث شاد شدن فضا شدن صمیمانه تشکر میکنم:biggrin1:
یعنی چی که خودشونو عین لوکاست میکنن؟حتما برای اینه که توشون نفوذ کنن(جذاب شد!)
در ضمن کجای گیرز بکش برو هست؟!:confused: تا میری جلو که شهیدت میکنن!:biggrin1:
سلام بر برهان و نویدی:biggrin1:

از دو دوست عزیز و گرامی یکدیگر آقایان برهان و نویدی که باعث شاد شدن فضا شدن صمیمانه تشکر میکنم:biggrin1:
یعنی چی که خودشونو عین لوکاست میکنن؟حتما برای اینه که توشون نفوذ کنن(جذاب شد!)
در ضمن کجای گیرز بکش برو هست؟!:confused: تا میری جلو که شهیدت میکنن!:biggrin1:
سلام بر برهان و نویدی:biggrin1:
بستگی به درجش و مهارت شما توی بازی داری که بتونی بزنی و بری و بکشی:biggrin1: که من و نوید به علت مهارت خوب میرفتیم و میکشتیم:biggrin1: البته بعضی اوقات لگ کار دستمون میداد:biggrin1:
شما؟ به جا نمیارم:biggrin1:

بستگی به درجش و مهارت شما توی بازی داری که بتونی بزنی و بری و بکشی:biggrin1: که من و نوید به علت مهارت خوب میرفتیم و میکشتیم:biggrin1: البته بعضی اوقات لگ کار دستمون میداد:biggrin1:
شما؟ به جا نمیارم:biggrin1:
البته من چند نفرش رو نگفتم.من Single بازی رو گفتم که روی درجات سخت بکش برو نیست.
ببخشید اشتباه شده بود با شما نبودم عزیز.:biggrin1:

البته من چند نفرش رو نگفتم.من Single بازی رو گفتم که روی درجات سخت بکش برو نیست.
ببخشید اشتباه شده بود با شما نبودم عزیز.:biggrin1:
اسمش Co'op هستش آرش جان. آره ولی Single هم خیلی سخت نیستش. در کل نسبت به شماره یک بازی رو راحت تر کرده بودن. امیدوارم اینی که میادش یکم سخت تر شده باشه
همون گفتم چون من شما رو نمیشناسم:biggrin1:

اسمش Co'op هستش آرش جان. آره ولی Single هم خیلی سخت نیستش. در کل نسبت به شماره یک بازی رو راحت تر کرده بودن. امیدوارم اینی که میادش یکم سخت تر شده باشه
همون گفتم چون من شما رو نمیشناسم:biggrin1:
بله منظورم همون Cooperative بود:biggrin1:
آره بابا خیلی راحت بود شماره 2ش.فقط باید روی Hardcore میرفتی تا حال بده.:biggrin1:
آقای عزیز شما اگه بنده رو نمیشناسید اسممو از کجا میدونید و چرا به پستام جواب میدید؟:biggrin1:

الان طرفدارهای MGS میان میگن این ها این مخفی کاری رو از MGS کپی برداری کردن..

کل بازی 6 ساعت بود بعد این یک مرحله 4 - 5 ساعت گیم پلی داره.. با درجه سختی جهنم بری 2 ساعت بیشتر طول نمیکشه..

میگم مطمئنی بازی رو روی درجه آخر تموم کردی..! البته دام BOT باشه نه نوید.

میگم مطمئنی بازی رو روی درجه آخر تموم کردی..! البته دام BOT باشه نه نوید.
آره می تونی از نوید بپرسی چون به علت مشکل اینترتمون من و اون سخت ترین مراحل بازی رو مجبور شدیم تنهایی بریم. یکی اون قسمتی بود که باید زن Dom رو پیدا می کردی که خیلی داغون بود. و اواخر Act 4 و اوایل Act 5 بقیش هم که واقعا بچه بازی بودش. چون یادم نمیاد با نوید جای خاصی گیر کرده باشیم یا مثلا اگه من نبودم یا نوید نبودش نمی شد اوجا رو رد کرد. شما شماره یک رو بازی کرده باشی این حرف رو نمیزنه. رو Insane جنرال RAAM رو به بدبختی میشد کشتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or