Gears of War 2

من بازیو تموم کردم ولی همچین جاییو ندیدم.
اما فکر کنم اون جاییو میگی که باید از روی یخا بری اونور چیزه پیچیده ای نیست برو جلو ازروی یخا رد شو چند نفرم از بالا با موشک میزننت و..............................................................................................

سلام به همگی . . .
آقا توی اکت 3 وقتی سوار ماشین میشیم وقتی به یخ میرسیم یه علامتی میده ولی هر کاری انجام میدم کاری نمیکنه
اونجا یواش یواش از روی یخ ها حرکت کن تا یخ ها بشکنند بعدش از روی یخ ها حرکت کن و برو اونور.

من به نفس شیطانی خودم غلبه کردم و گذاشتم تمام بازی های این چند مدت رو تموم کنم و بعد بیام سراغ این بازی..

سخته ولی شدنیه که یک بازی فوق العاده داشته باشی و یک ماه همینجوری فقط جلدشو نگاه کنی..

این مرحله ای هست که یک چیزی مثل اژدهای دریایی بهت حمله میکنه و با Dom تو یک کشتی هستی..

اول که اون دستها رو میزنی و بعد یک دفعه با دهن جلوی کشتی رو میگره و باید اون چشم هاشو بزنی تا وقتی که دهنش باز میشه..

این کارو که انجام میدی هی کم کم میاد جلو تا جایی که دیگه میمیری.. حالا باید چیکار کنم..؟

من به نفس شیطانی خودم غلبه کردم و گذاشتم تمام بازی های این چند مدت رو تموم کنم و بعد بیام سراغ این بازی..

سخته ولی شدنیه که یک بازی فوق العاده داشته باشی و یک ماه همینجوری فقط جلدشو نگاه کنی..

این مرحله ای هست که یک چیزی مثل اژدهای دریایی بهت حمله میکنه و با Dom تو یک کشتی هستی..

اول که اون دستها رو میزنی و بعد یک دفعه با دهن جلوی کشتی رو میگره و باید اون چشم هاشو بزنی تا وقتی که دهنش باز میشه..

این کارو که انجام میدی هی کم کم میاد جلو تا جایی که دیگه میمیری.. حالا باید چیکار کنم..؟
به علت داشتن اعتماد به نفس بالا و پرهيز از انجام اين بازي به مدت يك ماه نام شما در كتاب ركوردهاي گينس ثبت شد.:biggrin1:
وقتي رفتي تو دهن اين يارو:biggrin1: يه چيزهايي (نتونستم هيچ واژه اي براش پيدا كنم:biggrin1:) به رنگ آبي درمياد و بايد سريع بزنيشون. بعد از 3-4 بار حلقوم مباركشون باز ميشه و شما بايد با يك هدف گيريه مناسب نارنجكي به اعماق اين حلقوم پرتاب كنيد. 2 بار اين كارو بكني تسليم ميشه.:biggrin1:

خدایش بازی فوق العاده ای بود من که تمومش کردم

فقط به نظر من حیف زن DOM بود که بمیره بنده خدا دلم میخواست نجات پیدا کنه:cheesygri:cheesygri

و در مورد اون اسلحه لیزری اگر کمی زودتر این اسلحه رو میداد بهتر بودش تا آخرای بازی این اسلحه فوق العاده بودش دهنشون رو سرویس میکرد

در کل به نظر من واقعا عالی بودش مخصوصا حرکات و صحنه های سنگر گرفتن و دویدن;)
ویرایش: تمام کردن بازی را صمیمانه به شما تبریک می گوییم (البته من که بازی نمی کنم) ولی فکر کنم پایان بازی را برای دوستان خراب کردید.اسپویلر یک هزار و سی و پنجم.

Last edited by a moderator:
سلام

gow2hat.png

من هنوز مشغول این بازی نشدم. می‌خواستم ببینم کسی تونسته این کلاه را برای شخصیت‌ها باز کنه؟ واقعیه، فتوشاپ نیست!
اینجا هم ویدئوش را گذاشته.

آخرین ویرایش:
لطفا از این اسپویلر لعنتی استفاده کنید
این چیزی که من گفتن اسپویلر نمی‌خواد. این کلاه یه Easter egg هست که شما اگه صد بار هم بازی را تموم کنی تا راهش را ندونی، نمیتونی Unlockـش کنی.

مهدی جون fake هستشش همچین چیزی وجود نداره:) البته خود کاراکتر dizzy میتونه بدون کلاه باشه ولی اینکه marcus کلا دار باشه نه باگ گلیچ هر چیزی امکان داره که اینطوری شده باشه

این چیزی که من گفتن اسپویلر نمی‌خواد. این کلاه یه Easter egg هست که شما اگه صد بار هم بازی را تموم کنی تا راهش را ندونی، نمیتونی Unlockـش کنی.
عزیز کسی با شما نبود با Steven بودم.
همینجوری داره آخر بازی رو واسه اونایی که نمیدونن لو میده!
پ.ن: من خودم هنوز اوایل بازیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or