Gears of War 2

این بازی نسخه reviewش تو بازار اصلاً نیست در حال حاضر بنابراین شما از هر کجا بخری همون نسخه اصلیه.
اشکان جان شما از این بابت مطمئن هستید اخه بعضی از دوستان میگفتن نسخه Review هم هست! یعنی میشه بازی رو با خیال راحت online بازی کرد؟:love:

بازی فقط یه کمی گرافیکش بهتر شده.وگر نه هیچ چیز جدیدی نداره.از بقیه جهات GOW1 بهتره.واقعا تو نسخع اول با یه شاهکار طرفیم ولی اینجا با تقلیدی از یه شاهکار و به خاطر اینکه نسخه اول عالی بود اینم حداقل خوب میشد.واقعا گرافیک فقط 1 جنبست.به تنوع مراحل تو نسخه 1 نگاه کنین.آخرش تو قطار.زیر بارون.اون پرنده های تو آسمون.اون مرحله که نور افکن میگرفتین رو سر DOM .اون جونور آخر بازی!! مدل گرافیک.رنگبندی.اسلحه.منو.دوربین.طراحی شخصیت.همه اینا وقتی ارزش دارن که واسه اولین بار بدون الگوی قبلی به وجود اومدن.اینجوریه که یه بازی میشه شاهکار.واقعا به نظر شما نمره نسخه 1 و 2 باید یکی میشد؟ 2 بهتر از 1 بود؟!! 2 یه کلیشه بود و چون یه کلیشه از یه بازی عالی بود خودشم نزدیک عالی میشه ولی به 1 نزدیک هم نمیتونه بشه.این نظر من بود.امیدوارم تو 3 فقط به گرافیک نگاه نکنن و 3 بتونه حسن ختامی باشه به XBOX360

بازی فقط یه کمی گرافیکش بهتر شده.وگر نه هیچ چیز جدیدی نداره.از بقیه جهات GOW1 بهتره.واقعا تو نسخع اول با یه شاهکار طرفیم ولی اینجا با تقلیدی از یه شاهکار و به خاطر اینکه نسخه اول عالی بود اینم حداقل خوب میشد.واقعا گرافیک فقط 1 جنبست.به تنوع مراحل تو نسخه 1 نگاه کنین.آخرش تو قطار.زیر بارون.اون پرنده های تو آسمون.اون مرحله که نور افکن میگرفتین رو سر DOM .اون جونور آخر بازی!! مدل گرافیک.رنگبندی.اسلحه.منو.دوربین.طراحی شخصیت.همه اینا وقتی ارزش دارن که واسه اولین بار بدون الگوی قبلی به وجود اومدن.اینجوریه که یه بازی میشه شاهکار.واقعا به نظر شما نمره نسخه 1 و 2 باید یکی میشد؟ 2 بهتر از 1 بود؟!! 2 یه کلیشه بود و چون یه کلیشه از یه بازی عالی بود خودشم نزدیک عالی میشه ولی به 1 نزدیک هم نمیتونه بشه.این نظر من بود.امیدوارم تو 3 فقط به گرافیک نگاه نکنن و 3 بتونه حسن ختامی باشه به XBOX360
عجب صحبتی کردی...

منم بازی رو بالاخره گرفتم و در عرض 3 روز تمومش کردم فقط میتونم بگم که واقعا یه شاهکار بود حیف که زود تموم شد :((:( خدایی کجا توی شماره 1 burmak سواری میکردین ؟؟؟؟ یا revaers سواری ؟؟؟؟ به نظرم خیلیه م از نسخه 1 قشنگ تر بود و متنوع تر بود مراحل

وستان یکی کمک کنه
میخوام این بازیو دو دسته بازی کنم ولی نمیتونم(بلد نیستم:(()
اخه خونه ی یکی از رفقا تو تهران این کارو کردیم:(
باید دسته دوم هم یک Profile ه sign in شده داشته باشه;)

درود

برای بازشدن چیزایی که مربوط به گاو1 هست باید دوباره گاو1 رو بازی کنم ؟!
چیزایی که مربوط به گاو1 هستو دارم مثل اچیومنت مربوط به گشتن RAAM ولی آیتمش توی گاو2 باز نشده ;

gl

درود

برای بازشدن چیزایی که مربوط به گاو1 هست باید دوباره گاو1 رو بازی کنم ؟!
چیزایی که مربوط به گاو1 هستو دارم مثل اچیومنت مربوط به گشتن RAAM ولی آیتمش توی گاو2 باز نشده ;

gl

دوست عزیز اولا گاو رو نمی نوشتی بهتر بود. این بهترهGEOW بعدشم بله باید اون کارها رو توی شماره 1 انجام بدی

کممممممممممممکککککککککککککککککک لطفا
اگه آفلاین بازی کنین علاوه بر پروفایل اصلیتون باید یه پروفایل دیگه هم بسازید
بعد با پ. اصلیتون وارد بازی میشید و به قسمت Co-Op میرین و قسمت Split را انتخاب میکنین و پ. دومتون را انتخاب میکنین
به همین راحتی
به همین خوشمزگی

واقعا شماره 2 این بازی از هر لحاظ از یکش برتر بود دوستان میگن گرافیکش یکم بهتر شده واقعا تغییراتی که در نور پردازی و تکسچر و Anisotropic و Shader رو متوجه نمیشن یا نه انتظار دارن گراافیک به طور کامل تغییر کنه که اگه بخواد تغییر کنه یاید موتور گرافیکی بالاتر از این باشه که شماره 4 این موتور داره ساخته میشه وبرای نسل بعد هستش در ضمن اگه هم بود دیگه نباید انتظار داشته باشن بازی به این زودی ها میو مدش چون همه چی از لحاظ کد نویسی و بقیه چیز ها از اول ساخته میشد که طول میکشید به جرات میتونم بگم که پایان بازی در اون قسمتی که Fenix سوار هلی کپتر هستش تصاویر دور از لحاظ تکسچر و نور پذازی و حجم و اقعا به دموی CG بازی Kilzone 2 در سال 2005 نزدیک بود در زمینه گیم پلی بازی واقعا شما وقتی تا پایان بازی کنید واقعا هیچ احساس خستگی نمیکنید علت توضیح ندادن مراحل هم به خاطر این که دوستان شاید هنوز تا آخر بازی نکرده باشن نمیگم وا قعا عالی بود در زمینه صدا گذاری هم و دیا لوگ های باز ی هم که بی نقص کار شده بود و در زمینه هوش مصنوعی در درجه Insane واقعا چالش بر انگیز بود . به هر حال نظر بنده که این بازی رو کردم گفتم شاید نظر دوستان چیز دیگه ای باشه .

اگه آفلاین بازی کنین علاوه بر پروفایل اصلیتون باید یه پروفایل دیگه هم بسازید
بعد با پ. اصلیتون وارد بازی میشید و به قسمت Co-Op میرین و قسمت Split را انتخاب میکنین و پ. دومتون را انتخاب میکنین
به همین راحتی
به همین خوشمزگی

ممنون میرم امتحان کنم ببینم میشه یا نه
شاید راحت باشه ولی خوشمزگیشو نمیدونم:laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or