Gears of War 2

یه چیزی میگم ولی نخندین:blushing:
امروز برای اولین بار geow رو بازی کردم
یه چیزدیگه میگم ولی نخندین:blushing:
شماره ی اولش رو بازی کردم
اما پولهام رو از بانک گرفتم و میخوام یه x360 بخرم
تا سه شنبه:cheesygri

دوستان این قسمت آنلاین GeOW 2 باید خیلی صبر کنیم تا یه چیزی پیدا کنه ؟ من توی هیچ بازی ای مشکلی ندارم و راحت وصل میشم (از COD4,5 بگیر تا GHIII , Fifa09 , ...) ولی توی GeOW 2 تا 5 دقیقه هم صبر کردم و خبری نشد ! همین طور سرچ میکنه فقط :دی

دوستان این قسمت آنلاین GeOW 2 باید خیلی صبر کنیم تا یه چیزی پیدا کنه ؟ من توی هیچ بازی ای مشکلی ندارم و راحت وصل میشم (از COD4,5 بگیر تا GHIII , Fifa09 , ...) ولی توی GeOW 2 تا 5 دقیقه هم صبر کردم و خبری نشد ! همین طور سرچ میکنه فقط :دی
اره برای بعضی ها باید صبر کرد. ولی نمیدوم چرا تا الان بیشترین مدتی که من صبر کردم 2 دقیقه بود معمولا همون دقیقه اول میره توی بازی.شاید شانسم خوبه!:biggrin1:

اره برای بعضی ها باید صبر کرد. ولی نمیدوم چرا تا الان بیشترین مدتی که من صبر کردم 2 دقیقه بود معمولا همون دقیقه اول میره توی بازی.شاید شانسم خوبه!:biggrin1:
نمیدونم با من چه مشکلی داره ! همین طور سرچ میکنه ولی انگار نه انگار . توی همه حالتها هم امتحان کردم (حالا میخواستیم یه بار Horde بازی کنیما :دی)

نمیدونم با من چه مشکلی داره ! همین طور سرچ میکنه ولی انگار نه انگار . توی همه حالتها هم امتحان کردم (حالا میخواستیم یه بار Horde بازی کنیما :دی)
این مشکل برای اکثر بچه ها هستش.به دلیل اینه که بازی میگرده بهترین یارها رو که با رنک شما هماهنگی داره رو پیدا میکنه و بهترین پینگ موجود که با کانکشن شما خوبه پیدا میکنه به همین دلیله که خیلی طول میکشه.
اگه دیدی پیدا کردن بازی بیشتر از 5 دقیقه طول کشید یک بار کنسل کن و دوباره ستارت رو بزن تا دوباره برات پیدا کنه(چون بعضی موقعها روی یک گزینه گیر میکنه!)
:biggrin1:

من همین الان دوباره یک چند دقیقه ای صبر کردم ولی اصلا خبری نشد همینجوری فقط سرچ میکرد.. دیگه اعصابم داره خورد میشه..:mad: نشد ما هم یکبار بازی کنیم..:(

بعد رویه درجه سختی آخر هست.. من تو مرحله دومش گیر کردم.. همون جای که از بالا گلوله آتشی میاد رویه سرت و باید با تفنگ بزنیدشون..

البته اونجا رو رد کردم و بعد از اون وقتی که یارو موجود های که پرواز میکنن میان کنار ماشینه و میزنه به ماشین تا آخری میره تو دره..:biggrin1: اونجا گیر کردم..

هر کاری میکنم رد نمیشه.. دو بار پشت سر هم با اون تیرباری که رو ماشین هست میزنم بهش ولی هیچیش نمیشه و اخریم میمیرم..

یکی کمک کنه..

متاسفانه این سیستم GEOW 2 کل زیبایی بازی رو برده سوال گرچه این چند روزه نمیدونم چه مرگشه خیلی دیر پیدا میکنه .یه چند روز خوبه و یه چند روز بد.البته به شانس هم بستگی داره.بهتره دوستان هم دیگرو اد کنن و با هم 3-4 برای بازی برن اینطوری یک گروه یه دست دارید و خیلی راحت تر پیدا میشه.
البته منم از مهرداد گل یه کار یاد گرفتم که واقعا تاثیر دارد هنگام سرچ دکمه Guide یعنی همون دکمه وسط XBOX رو نزنید این کار بنا به تجربه یاد داده که خیلی زودتر پیدا میکنه.

من همین الان دوباره یک چند دقیقه ای صبر کردم ولی اصلا خبری نشد همینجوری فقط سرچ میکرد.. دیگه اعصابم داره خورد میشه..:mad: نشد ما هم یکبار بازی کنیم..:(

بعد رویه درجه سختی آخر هست.. من تو مرحله دومش گیر کردم.. همون جای که از بالا گلوله آتشی میاد رویه سرت و باید با تفنگ بزنیدشون..

البته اونجا رو رد کردم و بعد از اون وقتی که یارو موجود های که پرواز میکنن میان کنار ماشینه و میزنه به ماشین تا آخری میره تو دره..:biggrin1: اونجا گیر کردم..

هر کاری میکنم رد نمیشه.. دو بار پشت سر هم با اون تیرباری که رو ماشین هست میزنم بهش ولی هیچیش نمیشه و اخریم میمیرم..

یکی کمک کنه..
دوست عزیز مزخرفتزین ترین جای بازی همین جاییه که شما هستی من خودم 20 بار با اون مینی گان زدم نشد ولی بار 8 توم با شوت گان تونستم قلقشم اینه که اولا نباید مینا به ماشین بخورن حتی یکی بعد هم که ریور اومد موقعی که خاست خودشو بکوبه رانندشو هد شات کنی بار دومم خود ریورو البته سرنشینشم باید بزنیا.
موفق باشی!!!!

دوست عزیز مزخرفتزین ترین جای بازی همین جاییه که شما هستی من خودم 20 بار با اون مینی گان زدم نشد ولی بار 8 توم با شوت گان تونستم قلقشم اینه که اولا نباید مینا به ماشین بخورن حتی یکی بعد هم که ریور اومد موقعی که خاست خودشو بکوبه رانندشو هد شات کنی بار دومم خود ریورو البته سرنشینشم باید بزنیا.
موفق باشی!!!!
من این بازی رو انجام ندادم ارزش داره بگیرم به یکیش میرسه ؟

موفق باشی!!!!

آره اینجاش خیلی مزخرفه .. کلا میره روی اعصاب آدم..:mad:

میرم ببینم میتونم کلکشو بکنم..

من این بازی رو انجام ندادم ارزش داره بگیرم به یکیش میرسه ؟

چه حرفایی میزنی..!!! فقط 360 هست و یک GEOW بعد میخوای بازیش نکنی..!!! :eek:

معلومه که ارزش داره .. اگه از شماره یکش خوشت اومده 100 درصد اینو بگیر.. :biggrin1:

آره اینجاش خیلی مزخرفه .. کلا میره روی اعصاب آدم..:mad:

میرم ببینم میتونم کلکشو بکنم..
اخه اینجا که سخت نیست!
باید با همون رگباره بزنیش(حتما هم میدونی که اگه RB رو نگه داری موقعی که اسلحت داغه سر یک ثانیه خنک میشه؟؟!!!!)یک بار دیگه با این چیز که گفتم انجام بده رد میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or