اره برای بعضی ها باید صبر کرد. ولی نمیدوم چرا تا الان بیشترین مدتی که من صبر کردم 2 دقیقه بود معمولا همون دقیقه اول میره توی بازی.شاید شانسم خوبه!:biggrin1:دوستان این قسمت آنلاین GeOW 2 باید خیلی صبر کنیم تا یه چیزی پیدا کنه ؟ من توی هیچ بازی ای مشکلی ندارم و راحت وصل میشم (از COD4,5 بگیر تا GHIII , Fifa09 , ...) ولی توی GeOW 2 تا 5 دقیقه هم صبر کردم و خبری نشد ! همین طور سرچ میکنه فقط![]()
نمیدونم با من چه مشکلی داره ! همین طور سرچ میکنه ولی انگار نه انگار . توی همه حالتها هم امتحان کردم (حالا میخواستیم یه بار Horde بازی کنیمااره برای بعضی ها باید صبر کرد. ولی نمیدوم چرا تا الان بیشترین مدتی که من صبر کردم 2 دقیقه بود معمولا همون دقیقه اول میره توی بازی.شاید شانسم خوبه!:biggrin1:
این مشکل برای اکثر بچه ها هستش.به دلیل اینه که بازی میگرده بهترین یارها رو که با رنک شما هماهنگی داره رو پیدا میکنه و بهترین پینگ موجود که با کانکشن شما خوبه پیدا میکنه به همین دلیله که خیلی طول میکشه.نمیدونم با من چه مشکلی داره ! همین طور سرچ میکنه ولی انگار نه انگار . توی همه حالتها هم امتحان کردم (حالا میخواستیم یه بار Horde بازی کنیما)
مشکل اصلی برمیگرده به ISP تون که پینگ ضعیفی دارین!
من اون زمان که هنوز بن نشده بودم بیشتر از 30-40 ثانیه طول نمیکشید
دوست عزیز مزخرفتزین ترین جای بازی همین جاییه که شما هستی من خودم 20 بار با اون مینی گان زدم نشد ولی بار 8 توم با شوت گان تونستم قلقشم اینه که اولا نباید مینا به ماشین بخورن حتی یکی بعد هم که ریور اومد موقعی که خاست خودشو بکوبه رانندشو هد شات کنی بار دومم خود ریورو البته سرنشینشم باید بزنیا.من همین الان دوباره یک چند دقیقه ای صبر کردم ولی اصلا خبری نشد همینجوری فقط سرچ میکرد.. دیگه اعصابم داره خورد میشه..نشد ما هم یکبار بازی کنیم..
یکی کمک کنه..
من این بازی رو انجام ندادم ارزش داره بگیرم به یکیش میرسه ؟دوست عزیز مزخرفتزین ترین جای بازی همین جاییه که شما هستی من خودم 20 بار با اون مینی گان زدم نشد ولی بار 8 توم با شوت گان تونستم قلقشم اینه که اولا نباید مینا به ماشین بخورن حتی یکی بعد هم که ریور اومد موقعی که خاست خودشو بکوبه رانندشو هد شات کنی بار دومم خود ریورو البته سرنشینشم باید بزنیا.
موفق باشی!!!!
دوست عزیز مزخرفتزین ترین جای بازی همین جاییه که شما هستی من خودم 20 بار با اون مینی گان زدم نشد ولی بار 8 توم با شوت گان تونستم قلقشم اینه که اولا نباید مینا به ماشین بخورن حتی یکی بعد هم که ریور اومد موقعی که خاست خودشو بکوبه رانندشو هد شات کنی بار دومم خود ریورو البته سرنشینشم باید بزنیا.
موفق باشی!!!!
من این بازی رو انجام ندادم ارزش داره بگیرم به یکیش میرسه ؟