من فکر میکنم یه چیزی دیده بود که نباید میدید! اون زخما که تو 1 هفته خوب میشدن :biggrin1:
مثلا چی دیده بود؟ منظورت چیزه بدی که نیست؟
من فکر میکنم یه چیزی دیده بود که نباید میدید! اون زخما که تو 1 هفته خوب میشدن :biggrin1:
اره من مرحله بروماك ميرم. حساب كردم توي هر بار ميشه 200 تا لوكاست رو تقريبا نابود كرد. اگر اين روند 500 بار تكرار كنيم يعني به عبارتي روزي 17 بار مرحله رو بريم يك ماهه تمومه :biggrin1:.من 200000 تا کشتم. تنها راهشم برای اینکه بخوای زودتر به اون اچیومنت برسی اینه که :
1- مرحله ای رو که با بروماک میری رو چندین بار بری.
2- یه نفر برای خودت پیدا کنی و آنلاین Co-op بخش Horde رو بری تا Level 50. :biggrin1:
مثلا چی دیده بود؟:biggrin1: منظورت چیزه بدی که نیست؟:biggrin1:
اولا کلیف بی توی حرفاش غیر مستقیم به یک سه گانه اشاره کرده بودهدوستان قسمت سومی در کار نیست؟
فکر کنین تو قسمت 3همه می میرن به جز مارکوس.بعد مارکوس غول اخرش را نمی تونه بکوشه تصمیم می گیره به خودش نارنجک ببنده بره تو دل دشمن(مثل حسین فهمیده).چیز جالبی میشه
اینکه شکی نیست که 3 ساخته میشه ولی معلوم نیست رو 360 هست یا کنسول بعدی !!!(به نظرتون اینکارو میکنن ؟):confused:اولا کلیف بی توی حرفاش غیر مستقیم به یک سه گانه اشاره کرده بوده
ثانیا
وقتی توی بازی مهره اصلی یا همون ملکه فرار میکنه حتما شماره دیگه ای در راهه
فکر کنم رکورد زدم :laughing: این اولین بازی ایکس باکس 360 بود که این قدر زود تا آخرش رفتم :biggrin1: )
ضرب زدی بابا.
روز جمعه 7 نوامبر ، من از ساعت 12:15 دقيقه ظهر نشستم به بازی ، يکسره رفتم تمام شد ، دقيقا ساعت 12:59 دقيقه شب تو داشبورد بودم ، داشتم برای تمام بچه ها پيغام ميفرستادم که رکورد شکستم. هيچکی تا اون موقع بازی رو تمام نکرده بود ( البته به جز اونايی که قبل از تاريخ ريليز بازی کردن )تزی هم که دادی جالبه. ميتونه باشه . خوشم آمد
سلاممیشه یکی یه توضیح مختصری بده که ملکه و پدر مارکوس،آدام چی کاره هستند و چه میکنند؟؟؟...؟؟؟...!
سلام
علی جان تو این شماره چیز خاصی گفته نشد و ملت تو کف موندن تا شماره ی 3 ش بیاد جواب همین سوال ها رو پیدا کنن
مرسی
امین جان ترکوندی!
وقتی سوالم رو مینویسم و ارسال میکنم ، طول میکشه تا لود بشه با این اینترنت زغالی اونوقت که لود میشه میبینم سوالم با جوابش هست! :biggrin1::laughing::biggrin1:
یعنی هیچ و هیچ اطلاعاتی درمورد اینها نیست؟!؟!؟ پس این همه تو بازی چی زر میزدند؟؟