منم تموم کردم بازی رو البته خیلی وقت پیش
چند تا سوال
ملکه لوکست اخر بازیا منظورش چی بود کلا؟
تای چرا خودکشی کرد
چرا زن دامنیک از اون قفسه اومد بیرون اولش خوب بود بعد اجق وجق شد؟
كدوم تيكش؟میثم انگاری خودت توهم زدیه ها. ببین بچه ها چی گفتن خودت چی جواب دادی :confused:
احسان! يك چيزي گفتيا. خب ما هم داريم درباره پيشينه بازي بحث ميكنيم ديگه.قدر فرضیه میدید به نظرم GOW اصلاداستان قوی نداره که بخواد انقدر فرضیه براش ساخته بشه :biggrin1: فقط بک راند داستانیش عالیه .
پ.ن:تو این شماره هم چیز خاصی نداشت داستانش
خداوكيلي داستان اين بازي رو ميدادن به من بهتر از اين كه هست ميتونستم در بيارم.:biggrin1:ميثم. ميخوام به Epic ايميل بزنم كه از تو براي نوشتن داستان قسمت سوم استفاده كنن.:biggrin1:
عجب حوصله اي داريها.:biggrin1:
من منظورم اين نبود. منظورم اين بود كه اصلا لوكاست ها در اصل طي يك اشتب وجود اومدن كه در اين اشتباه صد درصد آدام فينكس تقصير كار بوده.تمام اینايی که گفتی برميگره به قسمت اول که هلن کوپر همون مخترع تونست از ماده ... انرژی توليد کنه و شد منبعی برای انسانها. قبل از این نه آدمام فينيکس بوده نه مارکوس که اونا بخوان رو این ماده تحقيقات کنن و کشفش کنن.
انسانها طی يک عمليات حفاری برای نفت در صطح سرا اتفاقی این ماده رو پيدا ميکنن و روش آزمايش ميکنن تا تونستن به انرژی تبديلش کنن ، و بر سر همين هم دعواشون شد :biggrin1: البته ملکه ميگه دعوای ما فراتر از اونچيزی هست که هست! و اینکه انسانها نميفهمن چرا ما حمله کرديم ، فکر نميکنم آدام رو از انسانها جدا نگه داره!!
كدوم؟ن دیروز پیش کلیفی بودم گفتم بزار دستتو ببوسم گفت نه گوش بده چی میگم!
به بچه های تا پیک گیرز2 بگو اینقدرفرضیه نچینن اون بیماریه به وجور اومده بود لوکاست ها هم همونطوری که ما سر موش ها آزمایش میکنیم روی آدما آزمایش میکردن تا بیماری رو درمان کنن!
خداوكيلي؟شوخي ميكني!امروز مورخ 11 NOV
اینجانب با کد 8015-190D
مواجه شده و شواهد حاکی از بن شدن من می باشد.
چندنکته که دوستان باید قبل از بازی کردن رعایت کنند.COD5 GOW2 را سعی کنید حداقل ORGINAL ویا استیلث کامل بازی کنید.
در مورد COD5 هم فعلا بازی نکنید و بگذارید تا تاریخ ریلیز برسه بعد بازی کنید.
دوستدار شما.امیر
یعنی اینهمه تعریف کردید هیچ . خداوکیلی گرافیکش نصبت به یکش 1% بهتر شده تازه رنگ بندی تو یک بهتر بود!