Gears of War 2

تمومش کردم:biggrin1:خیلی باحال بود این صحنه های سینماتیکش منو کشته:biggrin1:
خیلی از1بهتر بود هم گرافیک هم گیمپلی داستانش هم که دیگه جایی برای بحث نداره وهمه رو میخ کردتا شماره بعدی:biggrin1:این انیای ورپریده هم خودشوجاکرد اخرسرها:biggrin1:من منتظرم کتابش بیاد بیرون بشینم بخونم
ضمنا فکرمیکنم اگه فیلمش رو بسازن بدونه شک از بزرگترین وپرفروش ترین فیلمهای تاریخ سینما میشه بخاطر داستان واکشن نفسگیری که داره امیدوارم بسازن...... بسازید دیگه:biggrin1:

منم تموم کردم بازی رو:دی البته خیلی وقت پیش:دی
چند تا سوال
ملکه لوکست اخر بازیا منظورش چی بود کلا؟:دی
تای چرا خودکشی کرد
چرا زن دامنیک از اون قفسه اومد بیرون اولش خوب بود بعد اجق وجق شد:دی؟

منم تموم کردم بازی رو:دی البته خیلی وقت پیش:دی
چند تا سوال
ملکه لوکست اخر بازیا منظورش چی بود کلا؟:دی
تای چرا خودکشی کرد
چرا زن دامنیک از اون قفسه اومد بیرون اولش خوب بود بعد اجق وجق شد:دی؟
1-ملکه لوکاستها داشت برای قسمت سوم مقدمه چینی میکرد:biggrin1:
2-به دلیل ازمایشاتی که روش شده بود وظاهرا اونجورکه من فهمیدم رومغزش اثرگذاشته بود
3-به این دلیل که(البته حدس منه واز دایالوگ فهمیدم)یه بیماری بین لوکاستها شیوع پیدا میکنه واونها ازانسانها به عنوان موش ازمایشگاهی استفاده میکردن

sinasafari و PRINC OF PERSIA

چرا زن دامنیک از اون قفسه اومد بیرون اولش خوب بود بعد اجق وجق شد:biggrin1:؟

3-به این دلیل که(البته حدس منه واز دایالوگ فهمیدم)یه بیماری بین لوکاستها شیوع پیدا میکنه واونها ازانسانها به عنوان موش ازمایشگاهی استفاده میکردن

توهم نزنيد :biggrin1: ، اون بنده خدايي كه اومد از اون چيز بيرون !! در اصل تو فكر دام بود اگر دقت كنيد يك لحظه دوربين بازي اول شخص ميشه و از ديد دام نشون ميده بعد ماركوس دوزاريش ميوفته كه دام قاط زده ميگه هي دام و بعدش دام به خودش مياد ميبينه اي دل غافل :biggrin1:.

ديالوگ هاي اين قسمت خيلي قشنگ بود. تو كل اين بازي بهترين قسمت ديالوگ هاش به نظرم همين جا بود.

بعد يك مسئله اي را درباره آنيا بگم. ببينيد اين بنده خدا از اول معشوقه ماركوس بوده هي نيايد بگيد آخر بازي معلوم شد ماركوس عاشق آنيا هست. توي همون نسخه اول توي تك صحنه اي كه آنيا حضور پيدا ميكنه اگر دقت كنيد يك حركاتي بين ماركوس و آنيا رد و بدل ميشه كه :biggrin1: داد ميزنه ماجرا چيه و كلا آنيا و ماركوس همديگرو خيلي قبل تر ميشناختن.

میثم انگاری خودت توهم زدیه ها. ببین بچه ها چی گفتن خودت چی جواب دادی :confused:
كدوم تيكش؟

قسمت آنيا؟ ديدم مسئله عشق و عاشقي هست گفتم بزار اين رو هم بگم :biggrin1: آخه چند صفحه قبل گير داده بودن كه آخر بازي چون آنيا براي ماركوس دست تكون داده يعني عاشق هم شدن تازه.

قدر فرضیه میدید به نظرم GOW اصلاداستان قوی نداره که بخواد انقدر فرضیه براش ساخته بشه :biggrin1: فقط بک راند داستانیش عالیه .
پ.ن:تو این شماره هم چیز خاصی نداشت داستانش:sick:
احسان! يك چيزي گفتيا. خب ما هم داريم درباره پيشينه بازي بحث ميكنيم ديگه.

ميثم. ميخوام به Epic ايميل بزنم كه از تو براي نوشتن داستان قسمت سوم استفاده كنن.:biggrin1:
عجب حوصله اي داريها.:biggrin1:
خداوكيلي داستان اين بازي رو ميدادن به من بهتر از اين كه هست ميتونستم در بيارم.:biggrin1:

تمام اینايی که گفتی برميگره به قسمت اول که هلن کوپر همون مخترع تونست از ماده ... انرژی توليد کنه و شد منبعی برای انسانها. قبل از این نه آدمام فينيکس بوده نه مارکوس که اونا بخوان رو این ماده تحقيقات کنن و کشفش کنن.
انسانها طی يک عمليات حفاری برای نفت در صطح سرا اتفاقی این ماده رو پيدا ميکنن و روش آزمايش ميکنن تا تونستن به انرژی تبديلش کنن ، و بر سر همين هم دعواشون شد :biggrin1: البته ملکه ميگه دعوای ما فراتر از اونچيزی هست که هست! و اینکه انسانها نميفهمن چرا ما حمله کرديم ، فکر نميکنم آدام رو از انسانها جدا نگه داره!!
من منظورم اين نبود. منظورم اين بود كه اصلا لوكاست ها در اصل طي يك اشتب وجود اومدن كه در اين اشتباه صد درصد آدام فينكس تقصير كار بوده.

ن دیروز پیش کلیفی بودم گفتم بزار دستتو ببوسم گفت نه گوش بده چی میگم!
به بچه های تا پیک گیرز2 بگو اینقدرفرضیه نچینن اون بیماریه به وجور اومده بود لوکاست ها هم همونطوری که ما سر موش ها آزمایش میکنیم روی آدما آزمایش میکردن تا بیماری رو درمان کنن!
كدوم؟

امروز مورخ 11 NOV
اینجانب با کد 8015-190D
مواجه شده و شواهد حاکی از بن شدن من می باشد.

چندنکته که دوستان باید قبل از بازی کردن رعایت کنند.COD5 GOW2 را سعی کنید حداقل ORGINAL ویا استیلث کامل بازی کنید.
در مورد COD5 هم فعلا بازی نکنید و بگذارید تا تاریخ ریلیز برسه بعد بازی کنید.

دوستدار شما.امیر
خداوكيلي؟شوخي ميكني!

شايد بازيت يك مشكلي داشته تست كردي؟ عجب شانسي داري تو :biggrin1: دست ما رو از پشت بستي.

اين ميخواستم از اول بگم هي يادم ميرفت.خداوكيلي توي بازي جاي يك ديالوگ خيلي خالي بود :

Why So Serious ?
من فكر ميكنم اگر يك جا اين ديالوگ بدرد ميخورد همين جا بود. وقتي يك لوكاست رو ماركوس ميگرفت بقلش چنين جمله اي ميگفت ، قشنگ نبود؟ :biggrin1:

ممنون از همه که جواب دادند:love:
در کل این قسمتش داستانش خیلی تاثیر گذار تر بود یکم دراماتیک شده بود
ولی فقط زود تموم شد حیف شد من تازه شروع کردم بازی رو که تموم شد:دی
میخوام یه بار دیگه رو درجه سختی insaneبرم هم بازی کنم و هم اون اسنادی که تو محیط بازی هست رو پیدا کنم بقیه اش رو:cool:

یعنی اینهمه تعریف کردید هیچ . خداوکیلی گرافیکش نصبت به یکش 1% بهتر شده تازه رنگ بندی تو یک بهتر بود!
58.gif
.

کلا وضوح تصویر خیلی عالی تر شده گرافیک 80% بهتر شده ولی چهره HERO اصلی را 100% عالی درست نکردند...
من کلا GOW باز نیستم ولی به خاطر اینکه زیاد تعریف کردند رفتم گرفتمش( اگرچه GOW1 هم گرفته بودم )یک مرحله هم رفتم.گیم پلی هیچ تغییری نداشت و فقط حرکات و صلاح جدید اضافه شده بود.حالا شاید لایو تغییر کرده باشه.ولی فعلا بن شدم و نمی تونم تست کنم;)

من یه ویدیو دارم که مقایسه gow1 و gow2 می کنه صفحه دو قسمت می کنه سمت راست 1 سمت چپ 2 .اینجوری قشنگ متوجه می شین که چقدر از لحاظ گرافیک پیشرفت کرده از روشن شدن محیط ها تا خون و حجم بازی و تعداد لوکاست ها که می تونه نمایش بده تا طراحی قول های بازی که چقدر بزرگ تر شده بودن و ...
ولی در کل اینم در نظر بگیرین سخت افزار کنسول محدوده نباید انتظار داشته باشین که خیلی خیلی فرق کنه ولی همین گرافیک هم کم نیست خداییش عالی بود

دوستان کمک
من یک جایش گیر کردم
توی قایق هستم یک هیولای باحال از زیر اب میاد بیرون تیر میزنم تو چشمش دهانش باز میشه اما نمیدونم چیکارش کنم بمیره
لطفا راهنمییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or