Gears of War 2

من تو قصرملکه دنبالش میگردم یکی لطف کنه بگه کجای بازی هستم اولش اخرش یا وسطش؟:biggrin1:
البته گیرهم کردم اگه نتونستم ردکنم میام میریزم سرتون:biggrin1:

fardin_b
و یه مسئله دیگه که بازم بی جواب موند اینکه اونیکی لوکاستها چرا بدنشون پر از مایع سبز رنگ شده بود؟
بر اثر انفجار بومب لايت مس . باعث شد تا ماده های زير زمينی تبخير بشن و برای همين مريضی بوجود آمد که يکسری علائم عجيب داشت که قبل از بازی فاش نشده بود. اما الان مثل اینکه این همون چيزه.

بچه ها امروز مرحله یک را رفتم.خوب بود:biggrin1:
امیدوارم داستان جذابی داشته باشه و آدم لذت ببره.اگرچه اگر کسی GOW1 را بازی نکرده باشه هیچ چیز از داستانش نمی فهمه.

آخرین ویرایش:
من تو قصرملکه دنبالش میگردم یکی لطف کنه بگه کجای بازی هستم اولش اخرش یا وسطش؟:biggrin1:
البته گیرهم کردم اگه نتونستم ردکنم میام میریزم سرتون:biggrin1:
وسط رو به آخر.:biggrin1:
با آغوش باز ازت استقبال ميكنيم.:biggrin1:

الان كه داشتم باز اون قسمت ملكه رو ميرفتم يك چيز جالب به ذهنم رسيد :

فرضيه اول :

آدام فينكس و ملكه و چندتاي ديگه داشتن روي يك پروژه تغيير ژن انسان ها كار ميكردند كه در ميانه راه به يك
ماده جديد دست پيدا مي كنند كه قابليت تغيير ژن هاي انسان رو داره و ميتونه اون رو تبديل كنه به يك موجود جهش يافته! در اين ميان بين آدام فينكس و ملكه كه دستيار احتمالي فينكس يا همسرش بوده بحث و جدل ميشه و طي يك اتفاقي كه الان هرچي به مخم فشار ميارم چيز خاصي رو مد نظر ندارم! ملكه اون دستور عمل ماده رو از آدام فينكس ميدزده اين فرضيه اول من هست كه چندتا جواب جالب بهم ميده. چرا ملكه شبيه انسان هست اين ماده ميتونه مغز انسان ها رو تخريب كنه و اون ها رو تغيير شكل بده و ملكه با اين كار ميخواد رو زمين حكم فرما بشه به خاطر كينه اي كه حالا يا از آدام فينكس داره يا از انسان ها چيزي شبيه به FF VII سفيروث! اين فرضيه به اين سوال هم كه چرا ساختار دروني لوكاست ها اينقدر شبيه به انسان هست رو هم جواب ميده و همين طور اين كه چرا ملكه ميتونه به زبان انسان ها صحبت كنه و مهمتر لوكاست ها ميتونند زبان انسان ها رو بفهمند و مهمتر اين كه آدام فينكس ميگه من چيكار كردم؟ يعني چيكار كردم پس كه غلطي كرده ديگه :biggrin1:

اما فرضيه دومم:

آدام فينكس با ملكه يا بي ملكه دنيا رو ميبينه داره رو به فساد و بي راهي ميره تصميم ميگيره با ساخت ماده اي كار هايي بكنه كه باعث بشه انسان ها يك چيزي بشند! در حال كار كه يك ماده خاصي رو پيدا ميكنه و... اما توي ميانه كار پشيمون ميشه. ولي ملكه تصميم ميگيره اين كار رو ادامه بده. اينجا چندتا سوال پيش مياد يك اين كه اگر اين جور باشه چرا ملكه به ماركوس ميگه تو راه پدرت رو نرفتي؟ راه ماركوس نجات بشريت و پس اگر راه پدرش رو نرفته يعني راه پدرش قرينه راه ماركوس بوده ديگه!

جب نظریه جالبی شد. :eek: احتمالش خیلی قویه. اما از اونور فکر نکنم ملکه دستور بده پسرشو بکشن ها :confused:
قدرت فرزندم قدرت :biggrin1: بعضي وقت ها حرص و طمع مال ها باعث ميشه افراد تغيير بدن خودشون رو.

اما گذشته از هر شوخي ، ملكه احساس ميكنه ماركوس براش يك خطر جدي هست و ترجيه ميده جاي اين كه جيگر گوشش رو زنده نگه داره و خودش بميره بر عكس بشه.

دوم هم اين كه شايد مجبور اين كار بكنه از كجا معلوم ملكه با ميل خودش ميخواد اينكار ها رو بكنه؟ من فكر ميكنم اگر ملكه اينقدر از ماركوس تنفر داشت كه به خونش تشنه بود وايميساد و مردنش رو ميديد ولي اون مطمئن بود كه ماركوس اون بنده خدا رو :biggrin1: ناك اوت ميكنه براي همين گذاشت و رفت.

چقدر فرضیه میدید به نظرم GOW اصلاداستان قوی نداره که بخواد انقدر فرضیه براش ساخته بشه :biggrin1: فقط بک راند داستانیش عالیه .
پ.ن:تو این شماره هم چیز خاصی نداشت داستانش:sick:

چقدر فرضیه میدید به نظرم GOW اصلاداستان قوی نداره که بخواد انقدر فرضیه براش ساخته بشه :biggrin1: فقط بک راند داستانیش عالیه .
پ.ن:تو این شماره هم چیز خاصی نداشت داستانش:sick:

به نظرت چیز خاصی نداره که اینهمه داریم روش بحث می کنیم ؟ این همه سواله بی جواب داره.

Meisam
آدام فينكس و ملكه و چندتاي ديگه داشتن روي يك پروژه تغيير ژن انسان ها كار ميكردند كه در ميانه راه به يك
ماده جديد دست پيدا مي كنند كه قابليت تغيير ژن هاي انسان رو داره و ميتونه اون رو تبديل كنه به يك موجود جهش يافته! در اين ميان بين آدام فينكس و ملكه كه دستيار احتمالي فينكس يا همسرش بوده بحث و جدل ميشه و طي يك اتفاقي كه الان هرچي به مخم فشار ميارم چيز خاصي رو مد نظر ندارم! ملكه اون دستور عمل ماده رو از آدام فينكس ميدزده اين فرضيه اول من هست كه چندتا جواب جالب بهم ميده. چرا ملكه شبيه انسان هست اين ماده ميتونه مغز انسان ها رو تخريب كنه و اون ها رو تغيير شكل بده و ملكه با اين كار ميخواد رو زمين حكم فرما بشه به خاطر كينه اي كه حالا يا از آدام فينكس داره يا از انسان ها چيزي شبيه به FF VII سفيروث! اين فرضيه به اين سوال هم كه چرا ساختار دروني لوكاست ها اينقدر شبيه به انسان هست رو هم جواب ميده و همين طور اين كه چرا ملكه ميتونه به زبان انسان ها صحبت كنه و مهمتر لوكاست ها ميتونند زبان انسان ها رو بفهمند و مهمتر اين كه آدام فينكس ميگه من چيكار كردم؟ يعني چيكار كردم پس كه غلطي كرده ديگه :biggrin1:

تمام اینايی که گفتی برميگره به قسمت اول که هلن کوپر همون مخترع تونست از ماده ... انرژی توليد کنه و شد منبعی برای انسانها. قبل از این نه آدمام فينيکس بوده نه مارکوس که اونا بخوان رو این ماده تحقيقات کنن و کشفش کنن.
انسانها طی يک عمليات حفاری برای نفت در صطح سرا اتفاقی این ماده رو پيدا ميکنن و روش آزمايش ميکنن تا تونستن به انرژی تبديلش کنن ، و بر سر همين هم دعواشون شد :دی البته ملکه ميگه دعوای ما فراتر از اونچيزی هست که هست! و اینکه انسانها نميفهمن چرا ما حمله کرديم ، فکر نميکنم آدام رو از انسانها جدا نگه داره!!

من دیروز پیش کلیفی بودم گفتم بزار دستتو ببوسم گفت نه گوش بده چی میگم!
به بچه های تا پیک گیرز2 بگو اینقدرفرضیه نچینن اون بیماریه به وجور اومده بود لوکاست ها هم همونطوری که ما سر موش ها آزمایش میکنیم روی آدما آزمایش میکردن تا بیماری رو درمان کنن!

امروز مورخ 11 NOV
اینجانب با کد 8015-190D
مواجه شده و شواهد حاکی از بن شدن من می باشد.

چندنکته که دوستان باید قبل از بازی کردن رعایت کنند.COD5 GOW2 را سعی کنید حداقل ORGINAL ویا استیلث کامل بازی کنید.
در مورد COD5 هم فعلا بازی نکنید و بگذارید تا تاریخ ریلیز برسه بعد بازی کنید.

دوستدار شما.امیر

امروز مورخ 11 NOV
اینجانب با کد 8015-190D
مواجه شده و شواهد حاکی از بن شدن من می باشد.

چندنکته که دوستان باید قبل از بازی کردن رعایت کنند.COD5 GOW2 را سعی کنید حداقل ORGINAL ویا استیلث کامل بازی کنید.
در مورد COD5 هم فعلا بازی نکنید و بگذارید تا تاریخ ریلیز برسه بعد بازی کنید.

دوستدار شما.امیر
خوب امیر جان بگو ببینم آخرین بار کِی تست کردی و با این پیغام روبرو شدی؟
(تازه گلد رو خریده بودیا! کاش چند روز دیرتر سفارش می دادی:()

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or